Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncugum sagolasin benim bebeler sayesinde birinci oluyorum da bide tartıya yansisa
Teşekkür ederim kaptanicem
P Purple58 canım spor birinciliğini tebrik ederim
Cok teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım öncelik sağlığın . Toparlarsjn zaten çok fazla kilon yok sıkma canını

Çok alıştırdım ablacım fazlasıyla tembellipe sorumsuzluğa alıştırdım o da boşlıultan demek ki bizi üzecek zamanı buldu Allah hidayet versin
Ahhhh beee şu cümlende o kadar kendimi gördüm ki
Bütün hafta ben de bu ruh halinde gezdim
Rabbim eşlerimize azıcık merhamet versin, azıcık anlayış versin bize de bolcaaaaa kolaylıklar yaratsın

Ahhhh beee şu cümlende o kadar kendimi gördüm ki
Bütün hafta ben de bu ruh halinde gezdim
Rabbim eşlerimize azıcık merhamet versin, azıcık anlayış versin bize de bolcaaaaa kolaylıklar yaratsın
Amiiinnn jasminim merhameti bile adam seçiyor ne diyeyim

Canım sen gerçekten güçlü bi kadınsın, bu kadar hırslı spor yapmak bile bir disiplin bir düzen ve bir istikrardır inan bana. Her şey olacağına varır asla kensini koyverme kendinden de vazgeçme. Çocuklar ebeveynlerinin dediklerinş değil yaptıklarıjı yaparlar; sen de kendinden taviz verme sakın! Ben kendini çok dağıtan tiplerdenim olan kendine oluyor yaşanan da yaşandıpıyla kalıyor.

Boncugum sagolasin benim bebeler sayesinde birinci oluyorum da bide tartıya yansisa

Teşekkür ederim kaptanicem

Cok teşekkür ederim canım
Yansıyor ya ablam daha nasıl yansısın. Bir günde gelmedi ki bir günde gitsin. Sabır çiçeğim sabır bak başladığından beri bile ne kadar güzel gitti. Cakinin Gelini ablam kaç ayda verdi acaba 34 kiloyu, ben de buraya başlayalı 5 ay olacak nerdeyse yavaş yavaş gidiyor. Sen sabırla azimle istediğin kiloya düşeceksin inanıyorum.

Aynen öyle canım olan bana ve çovuklarıma olur. Bi sallandım ama beni sallayan hiçbir rüzgar benden ve çocuklarımdan değerli değil. Alıştım rüzgara karşı yürümeye, yeri gelecek arkama da alacam.
Kocaman sarılıyorum sana

Canım Rabbım evine huzur eşine hidayet versin.

Teşekkür ederim, ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözüm kararıyor, midem bulanıyor, az önce bişeyler yedim, geçmedi. Acaba hastalanıyormuyum, bilmiyorum
Allah şifa versin canım
Tansiyonun oynamış olabilir inşallah hemen iyileşirsin
Sorun yok canım haftaya fazlasıyla gider zaten üzülme sen

Boncukum ellerine sağlık.

Kaptanım ellerine sağlık. sibel_84 Kırmızı kaptanimi ve tatliş kizlarini tebrik ederim. Harikaydiniz
Kendi kaptanım Ceeeeeeeeeeee ve canım arkadaşlarım emeğiniz için çok teşekkür ederim. Birinci olamadık ama Cicekbocekkaktus gibi bir şampiyon cikardik Kirmizi kaptanligin hayırlısı olsun böcüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…