Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LenaG sevgili kaptanım takımlara alabilirsin beni.
+4 kg ile geldim
Sorun yok hallederim ben
Şaka mıııı aynı kilodayız aşko
İzindeyim diye foto çekmedim
Direnç kiloda olanlara ısrarla hurma diyeti önerilir 3 haftalık direncimi kırdım hurma detoksuyla

Dr a sormayi unuttum
D vitaminiyle demir ilaci ayni anda icilirmi
Bi bilginiz varmi
Demir ac karna ( gece yatmadan da olur ) cay kahve süt ürünü ile yakin olmayacak sekilde icilir.meyve meyve suyu gibi c vitamini ile bitlikte daha iyi emilir.

D vitamini yagli bir yemekten sonra ,gunduz, daha iyi emilir. Ictigin d vitamininde k vitamini ilavesi yoksa bol yesillik de olsun o öğünde.

Ben de hatitlayip ictim simdi

Gecen haftayi yazmamissin canim
Günaydın canım demir ve d vit.eksikse baya bir sıkıntı oluyor ihmal etme canım düzenli kulllan
Evet baya bi zorlaniyorum
Canım D vit.en geç öğlen 1 e kadar almaya çalış
miden de sorun yaparsa ki genelkde bulantı yapar demir ilacını yatarken içersen bir sıkıntı olmuyor
Tmm teszkkur edimerim canim boyle yapicam
Nedeni belliymis canim reglken 250 cok degil bence
Sabah D vit al, akşam da demir hapini.
Bana bu şekilde verdi Dr canim
Sagol canim boyle yapiyim bende
Geçen cumartesi :79.6
Bugün : 78.6
Fark : 1000 gram( 1 kilo)
LenaG Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3512191
Tebrikler canim.cok guzel

Sagol canim gece ac yatiyorum.zaten demir hapini yatmadan.once alirim

Günaydınlarrr
Gelemedim sibel_84 LenaG kaptanlarım özür dilerim
Benim çocuklardan ikisi küçüklet hastaydı onlarla doktor ev git gel derken...
Bir de maalesef eşimle aramız uzun süredir bozuk ama artık ayyuka çıktı.
Kızlarıma yapacağım en iyi iyilik onların güçlü becerikli kadın olmamalarını sağlamak olacak sanırım
İştah sıfırlandı füzgün beslenmedim pek yemedim ama aynı zamanda regl de oldum

Selam kızlar hepinize iyi akşamlar valla 2 gündür zor bir regl süreci geçiriyorum yerimden hiç kalkmıyorum desem yeridir.
Ahhh canım ağrısız sızısız atlat inşallah

İyi akşamlar kızlar, hepinizden çok özür diliyorum iki gündür giremedim çok hastaydım, izin de alamadım eğitime gidiyordum tekrar olmasın diye devam ettim mecbur ama diyeti bozmadım elimden geldiğince
Geçmiş olsun kuzum

Günaydın çiçek arkadaşım
Canımmm

Canım regl söz konusuysa hiç takılmamak lazım o varken hüküm onda oluyor
Doğru diyorsun, kendi başına buyruk bi haller bi hareketler nasıl birşeyse

Gerçi gelmemesi de ayrı dert o yüzden şükür dün akşam geldi de psikolojik de fiziksel de bi iki güne toparlarım

Canim 250gr çok bir artı değil ben bu hafta regli iken +1 kg yu gördüm yemediğim halde . Haftaya hepsi püffff diye uçar
Ben de son iki gün öğlen azıcık birşeyler yiyerek kapattım ki aslında biliyorum hiç de doğru bi yaklaşım değil ama bari sabit kalayım istedim ama neyse artık

Nedeni belliymis canim reglken 250 cok degil bence
Evet kuzum doğru diyorsun o yüzden sıkmıyorum canımı, çünkü bu hafta eksiklerim vardı ama hiç kaçamak yapmadım o yüzden içim rahat en azından

Canım çocuklarına çok geçmiş olsun, çabucak atlatırlar inşallah

Eşinle aranda ne var bilmiyorum tabii, anlatmak istersen seve seve dinleriz ama bu hayatta çocuklarından bile önce sen geliyorsun bunu hiç unutma sen mutlu değilsen çocuklar da mutlu olamıyor çünkü
Güçlü olmak kötü birşey değil, kötü olan karşındaki kişinin senin bu gücün karşısındaki nankörlüğü

Sen ilişkindeki eksiyi artıyı bilirsin ve ona göre de en doğru yolu çizeceğine eminim yeterki kafanda acabalara yer kalmadan senin iç huzurunu sağlayacak çocuklarının da senin de en mutlu olmanı sağlayacak kararı verebil

Son düzenleme:
Ooo Nur cum hoşgeldin
Hoşbuldummmmm
Şaka mıııı aynı kilodayız aşko
İzindeyim diye foto çekmedim
Direnç kiloda olanlara ısrarla hurma diyeti önerilir 3 haftalık direncimi kırdım hurma detoksuyla
Hurma diyeti yapmisligim var aynen.
Aynı kilodayiz ama sen gelene kadar ben inerim hahahah ne zaman geleceksin takımlara ki ?

Yok geri yatmış
Telefonu kontrol ettim
Dünden beri hafif başağrısı var, gitmiyor, az daha yatıp ağrısız uyanmak diliyorum
Ben yattım noldu. Keşke yatmasaydim daha çok heryerim ağrıdı.
Afiyet olsun canım.
Tebrikler canım
Tebrikler canım. O kiloya rağmen -600 görmek
Allah isteyenlere nasip etsin zaten iki tane var biri 3 yaşında biri 7 aylık inşallah düzensizlik yüzünden gecikmistir
O zaman düzensizlik vardır canım benim de iki aydır erken geliyor. 28 günde olan ben 26 ya çekti. Birşeyler de var yine dengesizlik diyorum.
Dr a sormayi unuttum
D vitaminiyle demir ilaci ayni anda icilirmi
Bi bilginiz varmi
Canım ben ikisini de kullanıyorum demir ilacı sabah aç karnına yazmış. Daha önceki yemekten bir saat önce alıyordum. Bunu yemek öncesi de alablirsin dedi eczacı. D vitamini ben kalsiyum ile birlikte alıyorum onunda üzerine bot bırakılmış. İki ilaç arası en az iki saat olacak diye. Demir ilacını aldıktan iki saat sonrada onu alıyorum anlayacağın.
Artık neden yavaşladı bilmiyorum da . Aynı 72 de olan şey olmasın diye dua ediyorum. Takilmayayim uğraş uğraş gitmiyor.
Annem aradı şimdi hadi AVM ye gidelim diye. Hava buz gibi diyemedim. Gezme olunca soğuk moguk olmuyor.
Kızlar ne çok konuşmuşsun beya bir actim 75 bildirim var.
Bende bir açtım 145 gözlerim böyle oldu. Topu topu bir saat uzak kaldım dedim.
29 kasim cuma
11.00
1 elma
3yk tarcinli yogurt
1 avuc kuru yemis

15.00
1 tabak yogurtlu kabak
Ustune 3 yk kasigi kiyma

18.30
1avuc kuruyemis
2dlm.ekmek
Su 2lt
6bin adim
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Afiyet olsun canım menü harika
Eki Görüntüle 3512197
Geçen hafta 88.2
Bugün 87.6
Fark 0.6 kg
Oran% 0.68

LenaG sibel_84 ben daha iyi bir sonuç bekliyordum, şaşkınım.
Tebrikler canım . Eksi mi eksi artık oraya odaklaniyoruz
Oy benim kaderdasim. Merak etme bu hafta hepimiz aynı idik. Bende üç gün öncesine kadar değişik bir ruh hali ile geziyordum. En son dün okulda girdim odaya bir güzel agladim çıktım. O arada arkadaş geldi. O da ağlamaya başladı . Sesimizi duyan müdür bey rahatsız olmayalım diye alt kata inmiş. Bir ders saatine yakın ağladık. O arada sınıflara bile gitmişler sessiz olun demişler
Şişliklerim azalsın diye bromelain içtim. Eksi çıkayım diye tüm tuşlara basıyorum
Benim neden aklıma gelmedi. Parmaklarım parlıyor o kadar şişmiş vücudum.
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.9
-900
Daha cok bekliyodum aslinda
Sporumu felan guzel yapmistim
Eki Görüntüle 3512204
Tebrikler canım. Harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…