Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Jou kız sen hangi ara regl oldun :)
Vallahaa cokgüzel düzene girdim sağlıklı beslenmem sayesidlnde bukadar mutlu olduğumu bilmem 3 gundur detox yapıyordum sana demistim o söktürdü kesin bide hibiskus cayı tek geçerim ama emzirmede sıkıntıymış ondan içmedim detoxu ödem falan varsa gitsin diye içtim biara gramlığı almıştım ödem giderken söküldüm saglıklı beslenmek cok önemliymis
Ben hayatımda 35 gunde 40 gun arasında olurdum ilkkez geçen aydan beri 27 -28 günde bir oluyorum okadar mutlu oldumki bekarken bile olmazdım nebileyim diyette bukadar profesyonel degildim

Hoşbuldummmmm

Hurma diyeti yapmisligim var aynen.
Aynı kilodayiz ama sen gelene kadar ben inerim hahahah ne zaman geleceksin takımlara ki ?
İnersin canım tabii benim zaten iki üç kilom kaldı yavaş yavaş gitsin
Burayı takip edemiyorum kuzum

Kaptanım teşekkür ederim. sağlıklı porsiyonlarimi artiracam inşallah

12.30 ' dan sonraki saatleri kaçırma canım.

Günaydın canım
Çocuklara geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirler
Mutlu kadın mutlu aile demek canım eğer böyle hissetmiyorsan seni ne mutlu edecekse ona dön yüzünü. Hiç bir şeyi sürdürmek zorunda değilsin kızların da tabii ki senin gibi güçlü ve becerikli olacaklar öyle yetiştir onları düşünce hep kalkmayı bilsinler. Ellerinden tutup kaldıran olma kalktıklarında onlara sarılan,tebrik eden,kalkarken aldıkları yaraları saran ol.
Sen kendine inan gerisi hallolur

Ay sesli güldüm
Sen bu hafta benimdin. Dur bakalım gelecek hafta kiminsin.

Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler kaptanım
Atarsın haftaya fazlalığı çiçeğim üzülme sakın
Ooo güzel eksi sana da 50ler göz kirpiyor artik Daha yeni başladın gibi geliyor kacla baslamistin?
Aslında ideal kilomdayım canım ama ne olur ne olmaz diye 59-60 arası kendimi sabitlemek istiyorum Zamanında eskiden diyeyim 95 kg gören biriydim tekrar o zamanlarıma dönmemem için bu çabam
Geçen cumartesi :79.6
Bugün : 78.6
Fark : 1000 gram( 1 kilo)
LenaG Ceeeeeeeeeeee @Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3512191
Tebrikler canım harika eksi
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.9
-900
Daha cok bekliyodum aslinda
Sporumu felan guzel yapmistim
Eki Görüntüle 3512204
Harika eksi tebrikler canım
Gecen hafta 64.20
Bugün 63.80
Fark 400 gr
Ceeeeeeeeeeee LenaG
Tam iyileşemedim sonuç eksi gelmiş sevindim
Tebrikler canım eksin güzel
Teşekkürler kaptanım
23 Kasım 83.8
30 kasım 83.5
fark -300gr
%0.357

LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
Tebrikler canım güzel eksi

Canım eski kaptanım. Rahata alışan biriyle uğraşmak zor.
Çocuklarına geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıkliklarina kavussunlar inşallah Kendini toparlaman için de ayrıca dua ediyorum. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…