Vallahaa cokgüzel düzene girdim sağlıklı beslenmem sayesidlnde bukadar mutlu olduğumu bilmem 3 gundur detox yapıyordum sana demistim o söktürdü kesin bide hibiskus cayı tek geçerim ama emzirmede sıkıntıymış ondan içmedim detoxu ödem falan varsa gitsin diye içtim biara gramlığı almıştım ödem giderken söküldüm saglıklı beslenmek cok önemliymisJou kız sen hangi ara regl oldun :)
İnersin canım tabii benim zaten iki üç kilom kaldı yavaş yavaş gitsinHoşbuldummmmm
Hurma diyeti yapmisligim var aynen.
Aynı kilodayiz ama sen gelene kadar ben inerim hahahah ne zaman geleceksin takımlara ki ?
AğğmiiinnnSon gramlar kalmis artik
Wuaww masallah cok guzel tebrik ederim cnm
TEbrik ederim cok guzel cnm
Daha nolsun 3 paket yadan daha fazla gitmis tebrikler cnm
Eksi eksidir en azindan korumussun cnm
Tebrikler canim cok iyi
Haftaya gelsin 80 ler
Tebrikler cnm
Cok guzel canim tebriklerr
Nedeni belliymis zaten haftaya daha fazla eksi demek cnm
Tebrikler canim.cok guzel eksi
O eksikliği hissediyorumİnersin canım tabii benim zaten iki üç kilom kaldı yavaş yavaş gitsin
Burayı takip edemiyorum kuzum
Geyşa mi olacan giiiAy bilmezmiş istediğim kiloya gelirsem onların yöresel kıyafetlerini giyip resim cekilecegim
Geyşa mi olacan giii
Kaptanım teşekkür ederim.Günaydın canım
Günaydın kaptanım o nasıl bir derece yaaa astronot gibi geziyorsunuzdur
Tebrik ederim canım bu ara güzel kilo verdin biraz yavaşaması normal
Günaydın canım 400 gr artı yine iyi bence bende genelde 3 kg fark ediyor
Günaydın kızçelerin güzeli
Günaydın çiçek
Vaaay tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun valla direk uyguluyorsun azmini tebrik ederim
Tamam canım ekliyorum hemen
Canım gayet güzel bir eksi tebrik ederim bu hafta takımlara girdiğinde çok daha güzel olacak
Tamam canım izinli not aldım
Günaydın Ceeeeee
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi canım
Tebrik ederim kraliçem 0.01 bile kabulümüzdür
Canım hiç özür olurmu senin durumun özel
Tebrik ederim canım güzel menülerinden de bu beklenirdi zaten çok güzel eksi gelmiş
Kraliçem biraz fazla kıstın ondan olduğunu düşünüyorum
Afiyet olsun bebişe yarasınnnn
Tamam canım izinli yazıyorum
Ayy ne kadar güzel de tatil kısmını daha çok yapın
Çok da fena değil miii kıııaazzz delirdin miii harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Canım kızçem sen daha duurrr 69 lar geliyor dedim ben sanaaa harika olacak canım benim çok tebrik ederimağlamıyorum gözüme toz kaçtı
Benim de Tokyoo yaa
Günaydın Tomrs cum
Tekrar hoşgeldin canım
Vuhuuu kaptanıma bak beee tebrik ederim canım
Günaydın canımnasıl oldun ?
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
12.30 ' dan sonraki saatleri kaçırma canım.Kızlar bildirimlere yetişemiyorum kaptan kim beni alan oldumu . Kendim diye demiyorum verilecek çok kilom var her kaptana 1 tane benden lazım. Kapanın elinde patlıyorum mübarek . Şuraya not düşmüş olayım.
KAMU SPOTU
Günaydın canımGünaydınlarrr
Gelemedimsibel_84 LenaG kaptanlarım özür dilerim
Benim çocuklardan ikisi küçüklet hastaydı onlarla doktor ev git gel derken...
Bir de maalesef eşimle aramız uzun süredir bozuk ama artık ayyuka çıktı.
Kızlarıma yapacağım en iyi iyilik onların güçlü becerikli kadın olmamalarını sağlamak olacak sanırım
İştah sıfırlandı füzgün beslenmedim pek yemedim ama aynı zamanda regl de oldum
Tatlım biyolojik saatla alakalı.Neden artı geldiğimi bilmiyorum menülerimde bir şey yoktu sanki. Regl de değilim. Ödem tutacak ne yedim diye düşünüyorum. Bi wc geliyor bugün gidemedim. Üzüldüm tartıya
Geçen hafta cts:51.8 kg
Bu hafta:52.3 kg
Fark:+500
Eki Görüntüle 3512223
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
Ay sesli güldümKızlar bildirimlere yetişemiyorum kaptan kim beni alan oldumu . Kendim diye demiyorum verilecek çok kilom var her kaptana 1 tane benden lazım. Kapanın elinde parlıyorum mübarek . Şuraya not düşmüş olayım.
KAMU SPOTU
Teşekkürler canımYa sorma kuzum gün içinde o kadar kafam beynim vücudum yoruluyor ki diyorum bazen bir de kilo vermem gerekiyor oturup ağlayasim geliyor bırakmak geliyor içimden sonra diyorum kendine gel o kadar emek verdin işte öyle
Sagol canimm tahıl grubu hiç yememeye çalışıyorum sabahları mercimek ekmekten yiyorum sanırım onu da kesmem gerekecek çünkü bana yarayan protein ağırlıklı beslenme oldu
Yaa harikasın maşallah sana
Amaan allahim keşke bende kendime ödül hazirladaydimmm canım çekti neyse bende kahvaltıda ciko yedim oda benim ödülüm ossun
Tebrikler canimm
Tebrikler canım
Teşekkürler canımWuaww masallah cok guzel tebrik ederim cnm
TEbrik ederim cok guzel cnm
Daha nolsun 3 paket yadan daha fazla gitmis tebrikler cnm
Eksi eksidir en azindan korumussun cnm
Tebrikler canim cok iyi
Haftaya gelsin 80 ler
Tebrikler cnm
Cok guzel canim tebriklerr
Nedeni belliymis zaten haftaya daha fazla eksi demek cnm
Tebrikler canim.cok guzel eksi
Teşekkürler kaptanımGünaydın canım
Günaydın kaptanım o nasıl bir derece yaaa astronot gibi geziyorsunuzdur
Tebrik ederim canım bu ara güzel kilo verdin biraz yavaşaması normal
Günaydın canım 400 gr artı yine iyi bence bende genelde 3 kg fark ediyor
Günaydın kızçelerin güzeli
Günaydın çiçek
Vaaay tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun valla direk uyguluyorsun azmini tebrik ederim
Tamam canım ekliyorum hemen
Canım gayet güzel bir eksi tebrik ederim bu hafta takımlara girdiğinde çok daha güzel olacak
Tamam canım izinli not aldım
Günaydın Ceeeeee
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi canım
Tebrik ederim kraliçem 0.01 bile kabulümüzdür
Canım hiç özür olurmu senin durumun özel
Tebrik ederim canım güzel menülerinden de bu beklenirdi zaten çok güzel eksi gelmiş
Kraliçem biraz fazla kıstın ondan olduğunu düşünüyorum
Afiyet olsun bebişe yarasınnnn
Tamam canım izinli yazıyorum
Ayy ne kadar güzel de tatil kısmını daha çok yapın
Çok da fena değil miii kıııaazzz delirdin miii harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Canım kızçem sen daha duurrr 69 lar geliyor dedim ben sanaaa harika olacak canım benim çok tebrik ederimağlamıyorum gözüme toz kaçtı
Benim de Tokyoo yaa
Günaydın Tomrs cum
Tekrar hoşgeldin canım
Vuhuuu kaptanıma bak beee tebrik ederim canım
Günaydın canımnasıl oldun ?
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Atarsın haftaya fazlalığı çiçeğim üzülme sakınBildirimimi yapayım, ne yazık ki artıdayım regl etkisi muhtemelen, bütün hafta hep artıydım en azından sabit geleyim diye uğraştım ama olmadı ne yazık ki
Geçen hafta: 62,40
Bu hafta: 62,65
Fark: +250
Yüzde: -0,40
Eki Görüntüle 3512184
Ceeeeeeeeeeee LenaG
Aslında ideal kilomdayım canım ama ne olur ne olmaz diye 59-60 arası kendimi sabitlemek istiyorumOoo güzel eksi sana da 50ler göz kirpiyor artikDaha yeni başladın gibi geliyor kacla baslamistin?
Tebrikler canım harika eksiGeçen cumartesi :79.6
Bugün : 78.6
Fark : 1000 gram( 1 kilo)
LenaG Ceeeeeeeeeeee @Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3512191
Harika eksi tebrikler canımGecen hafta 78.8
Bu hafta 77.9
-900
Daha cok bekliyodum aslinda
Sporumu felan guzel yapmistim
Eki Görüntüle 3512204
Tebrikler canım eksin güzelGecen hafta 64.20
Bugün 63.80
Fark 400 gr
Ceeeeeeeeeeee LenaG
Tam iyileşemedim sonuç eksi gelmiş sevindim
Teşekkürler kaptanımBen yattım noldu. Keşke yatmasaydim daha çok heryerim ağrıdı.
Afiyet olsun canım.
Tebrikler canım
Tebrikler canım. O kiloya rağmen -600 görmek
O zaman düzensizlik vardır canım benim de iki aydır erken geliyor. 28 günde olan ben 26 ya çekti. Birşeyler de var yine dengesizlik diyorum.
Canım ben ikisini de kullanıyorum demir ilacı sabah aç karnına yazmış. Daha önceki yemekten bir saat önce alıyordum. Bunu yemek öncesi de alablirsin dedi eczacı. D vitamini ben kalsiyum ile birlikte alıyorum onunda üzerine bot bırakılmış. İki ilaç arası en az iki saat olacak diye. Demir ilacını aldıktan iki saat sonrada onu alıyorum anlayacağın.
Artık neden yavaşladı bilmiyorum da . Aynı 72 de olan şey olmasın diye dua ediyorum. Takilmayayim uğraş uğraş gitmiyor.
Annem aradı şimdi hadi AVM ye gidelim diye. Hava buz gibi diyemedim. Gezme olunca soğuk moguk olmuyor.
Bende bir açtım 145gözlerim böyle oldu. Topu topu bir saat uzak kaldım dedim.
Afiyet olsun canım menü harika
Tebrikler canım . Eksi mi eksi artık oraya odaklaniyoruz
Oy benim kaderdasim. Merak etme bu hafta hepimiz aynı idik. Bende üç gün öncesine kadar değişik bir ruh hali ile geziyordum. En son dün okulda girdim odaya bir güzel agladim çıktım. O arada arkadaş geldi. O da ağlamaya başladı . Sesimizi duyan müdür bey rahatsız olmayalım diye alt kata inmiş. Bir ders saatine yakın ağladık. O arada sınıflara bile gitmişler sessiz olun demişler
Benim neden aklıma gelmedi. Parmaklarım parlıyor o kadar şişmiş vücudum.
Tebrikler canım. Harikasın
Tebrikler canım güzel eksi
Canım eski kaptanım.Günaydınlarrr
Gelemedimsibel_84 LenaG kaptanlarım özür dilerim
Benim çocuklardan ikisi küçüklet hastaydı onlarla doktor ev git gel derken...
Bir de maalesef eşimle aramız uzun süredir bozuk ama artık ayyuka çıktı.
Kızlarıma yapacağım en iyi iyilik onların güçlü becerikli kadın olmamalarını sağlamak olacak sanırım
İştah sıfırlandı füzgün beslenmedim pek yemedim ama aynı zamanda regl de oldum
Oluyor canım bazen moral bozmadan devam tatlım bakmışsın fazlasıyla gitmişNeden artı geldiğimi bilmiyorum menülerimde bir şey yoktu sanki. Regl de değilim. Ödem tutacak ne yedim diye düşünüyorum. Bi wc geliyor bugün gidemedim. Üzüldüm tartıya
Geçen hafta cts:51.8 kg
Bu hafta:52.3 kg
Fark:+500
Eki Görüntüle 3512223
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?