69 u görsem artık yeter gayriiiiWuaww masallah cok guzel tebrik ederim cnm
TEbrik ederim cok guzel cnm
Daha nolsun 3 paket yadan daha fazla gitmis tebrikler cnm
Eksi eksidir en azindan korumussun cnm
Tebrikler canim cok iyi
Haftaya gelsin 80 ler
Tebrikler cnm
Cok guzel canim tebriklerr
Nedeni belliymis zaten haftaya daha fazla eksi demek cnm
Tebrikler canim.cok guzel eksi
Günaydın canımGünaydın kizcelerbol eksili olsun günümüz
Günaydın kaptanım o nasıl bir derece yaaa astronot gibi geziyorsunuzdurGeçmişten geldim.
Herkese günaydın buz gibi bir Erzurum sabahından.
Artık yuruyuslerde yalan oldu...
Tebrik ederim canım bu ara güzel kilo verdin biraz yavaşaması normalKilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
LenaG Ceeeeeeeeeeee @Boncuk2307
Günaydın canım 400 gr artı yine iyi bence bende genelde 3 kg fark ediyorGünaydın hanımlar
23.11.2024 63.8
30.11.2024 64.2
Fark +400
Regl olduğum için böyle. Eki Görüntüle 3512135
LenaG @Boncuk2307
Günaydın kızçelerin güzeliGünaydın canım kızçeler
Günaydın çiçekGunaydin Günaydın❄
Vaaay tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmişGeçen hafta : 76.7
Bugun : 74.9
Fark : -1.8
% 2.346
Eki Görüntüle 3512142
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun valla direk uyguluyorsun azmini tebrik ederim29 Kasım menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 2 kaşık lor ve yeşillikle omlet, yarım avakado, 10 zeytin, havuç biber kıvırcık, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.30 4 kaşık yoğurt içine yarım cennet hurması 2 kaşık yulaf 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 tk tahin 1 tk ham kakao
18.00 8 kaşık kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran
20.30 6 çiğ badem
Tamam canım ekliyorum hemenGünaydın kızlarbu hafta ki izin ama +500gr geri dönmüş tekrardan yarışlara girmek istiyorum kaptanim LenaG
Geçen hafta 77.o
Bugün +77.5
Eki Görüntüle 3512143
Canım gayet güzel bir eksi tebrik ederim bu hafta takımlara girdiğinde çok daha güzel olacakLenaG @Boncuk2307
77.8 dü
-700 gramla haftayı kapadım haftaici baktığımda 1.2 kg vermiştim ne ara yarım kilo aldım yaw
Tamam canım izinli not aldımLenaG canım iznin olursa bu hafta hazırlıkta olayım. Hem regl hem de sanki acıcık kilitlendi vücudum. Onu çözmem lazım . Birde başka birşey deneyeceğiz. Tartıya nasıl etki edecek bilmiyorum. Riske atmayın grupları olur mu?
Günaydın CeeeeeeGünaydın
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi canımAslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG @Boncuk2307 @sibel_84
Tebrik ederim kraliçem 0.01 bile kabulümüzdür
Canım hiç özür olurmu senin durumun özelgünaydınben tartı atmak istemiyorum çok kötü ya sonucum, geçen hafta çok güzel sıkmıştım kendimi bu hafta malum sebeplerden kısıtlama yapmayıp 1600-1700 kalori bandında yeyince geçen haftanın bütün eksileri geri gelmiş. bi de kabızlık eklenince. bahane değil tabii çok üzüldüm.
gelecek haftadan itibaren hazırlıkta olayım, ilk hedefim kilo almamak
herkesten özür dilerim
@sibel_84LenaG
Tebrik ederim canım güzel menülerinden de bu beklenirdi zaten çok güzel eksi gelmişKilo bildirimi
Geçen 69.60
Bu hafta 68.65
Fark -950
%1.364
Eki Görüntüle 3512150
Kraliçem biraz fazla kıstın ondan olduğunu düşünüyorumSon üç gün menü yazmadım yoksa 1000 gr artidaydim kuzum. Kötü örnek olmak istemedim. Bildiğin yemedim. Bir şeyler oldu ama ne oldu anlamadık.
Afiyet olsun bebişe yarasınnnnbu arada dünkü menüm de şöyleydi:
11.00 ızgara tavuklu sezar salata ve ayran
13:00 2 baklava
20.00 et döner servis ve ayran 3 dilim ince lavaş ile
3 lt su
9400 adım
@sibel_84LenaG @Boncuk2307
Tamam canım izinli yazıyorumLenaG canım kaptanım beni izinli yazar mısın? Kıtlık alarmını duzeltmem lazım. Menulerimi planlayıp biraz da stresi atlatıp devam etmek istiyorum.
Ayy ne kadar güzel de tatil kısmını daha çok yapınYaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğiz
Çok da fena değil miii kıııaazzz delirdin miii harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederimKızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef. 90 lar resmen yapıştı bana . Yinede bugün serbest gün yaptım 1.4 da çok fena değil
Geçen cumartesi 91.55
Bugün 90.15 (fark-1.40kg )
LenaG @sibel_84 @Boncuk2307 Eki Görüntüle 3512156
Canım kızçem sen daha duurrr 69 lar geliyor dedim ben sanaaa harika olacak canım benim çok tebrik ederim
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
15 yıldır rüyamda bile göremediğim bir rakam kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim
Bugün itibariyle bedenimden çıkan 34.1 kg.
Benim de Tokyoo yaaAy ne güzel benim hayalimde Japonya ya gitmek. Japon arkadaşım var geçen yıl o bize geldi sıra bende kız biraz daha toparlansjn bende gitmek istiyorum.
Günaydın Tomrs cumGünaydın canlar
Tekrar hoşgeldin canımLenaG @Efenin_Annesi LenaG
Geçen hafta 70.4 üm izne ayrılmıştım tabii reglimin 2ci günümdeyim hersey yolundaEki Görüntüle 3512168
Vuhuuu kaptanıma bak beee tebrik ederim canım
Günaydın canımGunaydın
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Günaydın canımGunaydinlarr
Hafta ici hep doktor git gel
Bi de oglum krese basladi onun.uyum sureci felan derken hic gelemedim
Cok halsizlik yorgunluk uyku hali vardi uzun zamandirr
Kan aldirdim demir eksikligi cikti hemde baya bi dusuk
D vitaminide eksik bide troidim var
ILaclarimi aldim insallah en.kisa zamanda degerlerim duzelir
Canım D vit.en geç öğlen 1 e kadar almaya çalışDr a sormayi unuttum
D vitaminiyle demir ilaci ayni anda icilirmi
Bi bilginiz varmi
Günaydın çiçek arkadaşımGünaydııınnnn
inşallah lenaa teşekkür ederimGünaydın canım
Günaydın kaptanım o nasıl bir derece yaaa astronot gibi geziyorsunuzdur
Tebrik ederim canım bu ara güzel kilo verdin biraz yavaşaması normal
Günaydın canım 400 gr artı yine iyi bence bende genelde 3 kg fark ediyor
Günaydın kızçelerin güzeli
Günaydın çiçek
Vaaay tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun valla direk uyguluyorsun azmini tebrik ederim
Tamam canım ekliyorum hemen
Canım gayet güzel bir eksi tebrik ederim bu hafta takımlara girdiğinde çok daha güzel olacak
Tamam canım izinli not aldım
Günaydın Ceeeeee
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi canım
Tebrik ederim kraliçem 0.01 bile kabulümüzdür
Canım hiç özür olurmu senin durumun özel
Tebrik ederim canım güzel menülerinden de bu beklenirdi zaten çok güzel eksi gelmiş
Kraliçem biraz fazla kıstın ondan olduğunu düşünüyorum
Afiyet olsun bebişe yarasınnnn
Tamam canım izinli yazıyorum
Ayy ne kadar güzel de tatil kısmını daha çok yapın
Çok da fena değil miii kıııaazzz delirdin miii harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Canım kızçem sen daha duurrr 69 lar geliyor dedim ben sanaaa harika olacak canım benim çok tebrik ederimağlamıyorum gözüme toz kaçtı
Benim de Tokyoo yaa
Günaydın Tomrs cum
Tekrar hoşgeldin canım
Vuhuuu kaptanıma bak beee tebrik ederim canım
Günaydın canımnasıl oldun ?
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Günaydın canım hafiften kaçamaklar olmuş kafa yorgunluğunu toparladığın gibi giderler
Canım regl söz konusuysa hiç takılmamak lazım o varken hüküm onda oluyorBildirimimi yapayım, ne yazık ki artıdayım regl etkisi muhtemelen, bütün hafta hep artıydım en azından sabit geleyim diye uğraştım ama olmadı ne yazık ki
Geçen hafta: 62,40
Bu hafta: 62,65
Fark: +250
Yüzde: -0,40
Eki Görüntüle 3512184
Ceeeeeeeeeeee LenaG
Sabah D vit al, akşam da demir hapini.Dr a sormayi unuttum
D vitaminiyle demir ilaci ayni anda icilirmi
Bi bilginiz varmi
Ooo güzel eksi sana da 50ler göz kirpiyor artik
Capon kiraz çiçeklerini benim için de kokla inşallah mevsimine denk gelir.
Bildirimimi yapayım, ne yazık ki artıdayım regl etkisi muhtemelen, bütün hafta hep artıydım en azından sabit geleyim diye uğraştım ama olmadı ne yazık ki
Geçen hafta: 62,40
Bu hafta: 62,65
Fark: +250
Yüzde: -0,40
Eki Görüntüle 3512184
Ceeeeeeeeeeee LenaG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?