• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Jou Jou kız sen hangi ara regl oldun :)
Vallahaa cokgüzel düzene girdim sağlıklı beslenmem sayesidlnde bukadar mutlu olduğumu bilmem 3 gundur detox yapıyordum sana demistim o söktürdü kesin bide hibiskus cayı tek geçerim ama emzirmede sıkıntıymış ondan içmedim detoxu ödem falan varsa gitsin diye içtim biara gramlığı almıştım ödem giderken söküldüm saglıklı beslenmek cok önemliymis
Ben hayatımda 35 gunde 40 gun arasında olurdum ilkkez geçen aydan beri 27 -28 günde bir oluyorum okadar mutlu oldumki bekarken bile olmazdım nebileyim diyette bukadar profesyonel degildim

Hoşbuldummmmm 💞🌹

Hurma diyeti yapmisligim var aynen.
Aynı kilodayiz ama sen gelene kadar ben inerim hahahah ne zaman geleceksin takımlara ki ?
İnersin canım tabii benim zaten iki üç kilom kaldı yavaş yavaş gitsin
Burayı takip edemiyorum kuzum

Wuaww masallah cok guzel tebrik ederim cnm

TEbrik ederim cok guzel cnm

Daha nolsun 3 paket yadan daha fazla gitmis tebrikler cnm

Eksi eksidir en azindan korumussun cnm

Tebrikler canim cok iyi

Haftaya gelsin 80 ler
Tebrikler cnm

Cok guzel canim tebriklerr

Nedeni belliymis zaten haftaya daha fazla eksi demek cnm

Tebrikler canim.cok guzel eksi
:KK60: :KK200:

Günaydın canım :KK200:

Günaydın kaptanım o nasıl bir derece yaaa astronot gibi geziyorsunuzdur :KK200:

Tebrik ederim canım bu ara güzel kilo verdin biraz yavaşaması normal :KK200:

Günaydın canım 400 gr artı yine iyi bence bende genelde 3 kg fark ediyor :KK200:

Günaydın kızçelerin güzeli :KK60:

Günaydın çiçek :KK200:

Vaaay tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :halay:

Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun valla direk uyguluyorsun azmini tebrik ederim :KK200:

Tamam canım ekliyorum hemen :KK200:

Canım gayet güzel bir eksi tebrik ederim bu hafta takımlara girdiğinde çok daha güzel olacak :KK200:

Tamam canım izinli not aldım :KK200:

Günaydın Ceeeeee :KK60:

Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi canım :KK200:

Tebrik ederim kraliçem 0.01 bile kabulümüzdür :KK200:

Canım hiç özür olurmu senin durumun özel :KK60:

Tebrik ederim canım güzel menülerinden de bu beklenirdi zaten çok güzel eksi gelmiş :halay:

Kraliçem biraz fazla kıstın ondan olduğunu düşünüyorum :KK200:

Afiyet olsun bebişe yarasınnnn :emir_bebek:

Tamam canım izinli yazıyorum :KK200:

Ayy ne kadar güzel de tatil kısmını daha çok yapın :-)

Çok da fena değil miii kıııaazzz delirdin miii harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim :halay::halay::halay:

Canım kızçem sen daha duurrr 69 lar geliyor dedim ben sanaaa harika olacak canım benim çok tebrik ederim :halay::halay::halay:ağlamıyorum gözüme toz kaçtı :cry:

Benim de Tokyoo yaa :dua:

Günaydın Tomrs cum :KK200:

Tekrar hoşgeldin canım :KK200:

Vuhuuu kaptanıma bak beee tebrik ederim canım :halay::halay::halay:

Günaydın canım :KK200:nasıl oldun ?

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi :KK200:
Kaptanım teşekkür ederim. :KK60: sağlıklı porsiyonlarimi artiracam inşallah 🙏 💜

Neden artı geldiğimi bilmiyorum menülerimde bir şey yoktu sanki. Regl de değilim. Ödem tutacak ne yedim diye düşünüyorum. Bi wc geliyor bugün gidemedim. Üzüldüm tartıya :(
Geçen hafta cts:51.8 kg
Bu hafta:52.3 kg
Fark:+500
IMG_3399.jpeg

LenaG LenaG
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar bildirimlere yetişemiyorum kaptan kim beni alan oldumu . Kendim diye demiyorum verilecek çok kilom var her kaptana 1 tane benden lazım. Kapanın elinde patlıyorum mübarek . Şuraya not düşmüş olayım.
KAMU SPOTU 🚫🚫🚫
12.30 ' dan sonraki saatleri kaçırma canım. :confused::KK36:

Günaydınlarrr :KK200:
Gelemedim sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG kaptanlarım özür dilerim 🙏
Benim çocuklardan ikisi küçüklet hastaydı onlarla doktor ev git gel derken...
Bir de maalesef eşimle aramız uzun süredir bozuk ama artık ayyuka çıktı.
Kızlarıma yapacağım en iyi iyilik onların güçlü becerikli kadın olmamalarını sağlamak olacak sanırım :KK43:
İştah sıfırlandı füzgün beslenmedim pek yemedim ama aynı zamanda regl de oldum :KK43:
Çocuklara geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirler :dua:
Mutlu kadın mutlu aile demek canım eğer böyle hissetmiyorsan seni ne mutlu edecekse ona dön yüzünü. Hiç bir şeyi sürdürmek zorunda değilsin kızların da tabii ki senin gibi güçlü ve becerikli olacaklar öyle yetiştir onları düşünce hep kalkmayı bilsinler. Ellerinden tutup kaldıran olma kalktıklarında onlara sarılan,tebrik eden,kalkarken aldıkları yaraları saran ol.
Sen kendine inan gerisi hallolur :KK60:

Kızlar bildirimlere yetişemiyorum kaptan kim beni alan oldumu . Kendim diye demiyorum verilecek çok kilom var her kaptana 1 tane benden lazım. Kapanın elinde parlıyorum mübarek . Şuraya not düşmüş olayım.
KAMU SPOTU 🚫🚫🚫
Ay sesli güldüm 🤣🤣🤣
Sen bu hafta benimdin. Dur bakalım gelecek hafta kiminsin.

Ya sorma kuzum gün içinde o kadar kafam beynim vücudum yoruluyor ki diyorum bazen bir de kilo vermem gerekiyor oturup ağlayasim geliyor bırakmak geliyor içimden sonra diyorum kendine gel o kadar emek verdin işte öyle

Sagol canimm tahıl grubu hiç yememeye çalışıyorum sabahları mercimek ekmekten yiyorum sanırım onu da kesmem gerekecek çünkü bana yarayan protein ağırlıklı beslenme oldu

Yaa harikasın maşallah sana 🧿🧿🧿

Amaan allahim keşke bende kendime ödül hazirladaydimmm canım çekti neyse bende kahvaltıda ciko yedim oda benim ödülüm ossun 😂😂

Tebrikler canimm👏👏

Tebrikler canım 👏👏
Teşekkürler canım 😍
Wuaww masallah cok guzel tebrik ederim cnm

TEbrik ederim cok guzel cnm

Daha nolsun 3 paket yadan daha fazla gitmis tebrikler cnm

Eksi eksidir en azindan korumussun cnm

Tebrikler canim cok iyi

Haftaya gelsin 80 ler
Tebrikler cnm

Cok guzel canim tebriklerr

Nedeni belliymis zaten haftaya daha fazla eksi demek cnm

Tebrikler canim.cok guzel eksi
Teşekkürler canım 💕

Günaydın kaptanım o nasıl bir derece yaaa astronot gibi geziyorsunuzdur :KK200:

Tebrik ederim canım bu ara güzel kilo verdin biraz yavaşaması normal :KK200:

Günaydın canım 400 gr artı yine iyi bence bende genelde 3 kg fark ediyor :KK200:

Günaydın kızçelerin güzeli :KK60:

Günaydın çiçek :KK200:

Vaaay tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :halay:

Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun valla direk uyguluyorsun azmini tebrik ederim :KK200:

Tamam canım ekliyorum hemen :KK200:

Canım gayet güzel bir eksi tebrik ederim bu hafta takımlara girdiğinde çok daha güzel olacak :KK200:

Tamam canım izinli not aldım :KK200:

Günaydın Ceeeeee :KK60:

Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi canım :KK200:

Tebrik ederim kraliçem 0.01 bile kabulümüzdür :KK200:

Canım hiç özür olurmu senin durumun özel :KK60:

Tebrik ederim canım güzel menülerinden de bu beklenirdi zaten çok güzel eksi gelmiş :halay:

Kraliçem biraz fazla kıstın ondan olduğunu düşünüyorum :KK200:

Afiyet olsun bebişe yarasınnnn :emir_bebek:

Tamam canım izinli yazıyorum :KK200:

Ayy ne kadar güzel de tatil kısmını daha çok yapın :-)

Çok da fena değil miii kıııaazzz delirdin miii harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim :halay::halay::halay:

Canım kızçem sen daha duurrr 69 lar geliyor dedim ben sanaaa harika olacak canım benim çok tebrik ederim :halay::halay::halay:ağlamıyorum gözüme toz kaçtı :cry:

Benim de Tokyoo yaa :dua:

Günaydın Tomrs cum :KK200:

Tekrar hoşgeldin canım :KK200:

Vuhuuu kaptanıma bak beee tebrik ederim canım :halay::halay::halay:

Günaydın canım :KK200:nasıl oldun ?

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi :KK200:
Teşekkürler kaptanım :KK60:
Bildirimimi yapayım, ne yazık ki artıdayım regl etkisi muhtemelen, bütün hafta hep artıydım en azından sabit geleyim diye uğraştım ama olmadı ne yazık ki

Geçen hafta: 62,40
Bu hafta: 62,65
Fark: +250
Yüzde: -0,40

Eki Görüntüle 3512184

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG
Atarsın haftaya fazlalığı çiçeğim üzülme sakın :KK60:
Ooo güzel eksi sana da 50ler göz kirpiyor artik :KK9: :KK9: :KK9: Daha yeni başladın gibi geliyor kacla baslamistin?
Aslında ideal kilomdayım canım ama ne olur ne olmaz diye 59-60 arası kendimi sabitlemek istiyorum ☺️Zamanında eskiden diyeyim 95 kg gören biriydim tekrar o zamanlarıma dönmemem için bu çabam 🙏:KK60:
Geçen cumartesi :79.6
Bugün : 78.6
Fark : 1000 gram( 1 kilo)
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee @Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3512191
Tebrikler canım harika eksi 💕😘
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.9
-900
Daha cok bekliyodum aslinda
Sporumu felan guzel yapmistim
Eki Görüntüle 3512204
Harika eksi tebrikler canım 💕
Gecen hafta 64.20
Bugün 63.80
Fark 400 gr
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG
Tam iyileşemedim sonuç eksi gelmiş sevindim
Tebrikler canım eksin güzel 💕
Ben yattım noldu. Keşke yatmasaydim daha çok heryerim ağrıdı.

Afiyet olsun canım.

Tebrikler canım

Tebrikler canım. O kiloya rağmen -600 görmek 👏

O zaman düzensizlik vardır canım benim de iki aydır erken geliyor. 28 günde olan ben 26 ya çekti. Birşeyler de var yine dengesizlik diyorum.

Canım ben ikisini de kullanıyorum demir ilacı sabah aç karnına yazmış. Daha önceki yemekten bir saat önce alıyordum. Bunu yemek öncesi de alablirsin dedi eczacı. D vitamini ben kalsiyum ile birlikte alıyorum onunda üzerine bot bırakılmış. İki ilaç arası en az iki saat olacak diye. Demir ilacını aldıktan iki saat sonrada onu alıyorum anlayacağın.

Artık neden yavaşladı bilmiyorum da . Aynı 72 de olan şey olmasın diye dua ediyorum. Takilmayayim uğraş uğraş gitmiyor.
Annem aradı şimdi hadi AVM ye gidelim diye. Hava buz gibi diyemedim. Gezme olunca soğuk moguk olmuyor.

Bende bir açtım 145 😳😳😳gözlerim böyle oldu. Topu topu bir saat uzak kaldım dedim.

Afiyet olsun canım menü harika

Tebrikler canım . Eksi mi eksi artık oraya odaklaniyoruz

Oy benim kaderdasim. Merak etme bu hafta hepimiz aynı idik. Bende üç gün öncesine kadar değişik bir ruh hali ile geziyordum. En son dün okulda girdim odaya bir güzel agladim çıktım. O arada arkadaş geldi. O da ağlamaya başladı . Sesimizi duyan müdür bey rahatsız olmayalım diye alt kata inmiş. Bir ders saatine yakın ağladık. O arada sınıflara bile gitmişler sessiz olun demişler 😁😁😁

Benim neden aklıma gelmedi. Parmaklarım parlıyor o kadar şişmiş vücudum.

Tebrikler canım. Harikasın 👏👏
Teşekkürler kaptanım 💕
23 Kasım 83.8
30 kasım 83.5
fark -300gr
%0.357

LenaG LenaG
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler canım güzel eksi 💕

Günaydınlarrr :KK200:
Gelemedim sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG kaptanlarım özür dilerim 🙏
Benim çocuklardan ikisi küçüklet hastaydı onlarla doktor ev git gel derken...
Bir de maalesef eşimle aramız uzun süredir bozuk ama artık ayyuka çıktı.
Kızlarıma yapacağım en iyi iyilik onların güçlü becerikli kadın olmamalarını sağlamak olacak sanırım :KK43:
İştah sıfırlandı füzgün beslenmedim pek yemedim ama aynı zamanda regl de oldum :KK43:
Canım eski kaptanım.:KK43: Rahata alışan biriyle uğraşmak zor.
Çocuklarına geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıkliklarina kavussunlar inşallah 🙏 Kendini toparlaman için de ayrıca dua ediyorum. Allah yardımcın olsun.

Back