Kız hepimiz mi aynı moddayiz. Bu 40 yaş ustund birşey var bu hafta.Ben ne yapayım acaba
Sisteme birebir uydum, ne dendiyse yaptım, daha bu hafta zayıfladığımı hissettim, nerdeyse 3 ay olacak. Defalarca çöküşün ucundan döndüm, sonunda biz kazanacağız, motivasyonumuzu diri tutacağız, bizi kimse yıkamaz ( bunu yazarken gönlüm kırık, öfkeliyim, ne yapıyorduk? Salla salla vur duvara, hayali bile güzel )
Çok mantklıAcıcık gözü açık olalım. Gitse dışarıdan ücretle alacak. Sana versin o ücreti.
Teşekkür ederim canım gerçekten zor oldu evim mahvoldu bir de onun temizlik dersi çıktı çok şükür şimdi bittiAllah kabul etsin mevludunuzu canım Allah kolaylık versin zor valla
Çok mantıklıymış canım benim kv tarafı kp tarafı herkes geldi yemekli de olunca iğne atsan yere düşmezGeçen hafta bir arkadaş okuttu, ev sahibi ve hoca hanımla birlikte 5 kişiydik, kuran okundu, kısa sohbet oldu, herkes yedi, ben su içtim kalktık. Çok da güzel oldu
Ben emzirme diyeti yapıyorum canım 17 sonrasında diyetimde hurma felan oluyor; yemezsem bebeğe sabaha kadar süt olmuyorAfiyet olsun çok güzel menüpilavından 2 yk alınabilirmiş bence
Canım afiyet olsun17 ve sonrası hem çiko hem meyve fazla olmuş
Kolay gelsin, Allah kabul etsin
4 Türk kahvesi mi28 Kasım Perşembe
12de 2 haşlanmış yumurta , salata, tam buğday ekmeği, kaşar
17.00da menemen , 1 dilim ekmeği kaşar yumurtadan gittik hep
29 Kasım Cuma
11.30da yarım simit haşlanmış yumurta, kaşar, domates biber
17.00da fırında patates tavuk , pirinç pilavı salata
4 turk kahvesi, 3 lt su
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun28 Kasım Perşembe
12de 2 haşlanmış yumurta , salata, tam buğday ekmeği, kaşar
17.00da menemen , 1 dilim ekmeği kaşar yumurtadan gittik hep
29 Kasım Cuma
11.30da yarım simit haşlanmış yumurta, kaşar, domates biber
17.00da fırında patates tavuk , pirinç pilavı salata
4 turk kahvesi, 3 lt su
LenaG Boncuk2307
ben kahve tiryakisiyim yatmadan önce kahve içip öyle uyuyan bir insanim yoksa asla rahat uyuyamıyorum4 Türk kahvesi miafiyet olsun canım birden sonrası beni asla uyutmuyor ya
Afiyet olsunperşembe yumurta bolluğu olmuş bugün miktarlar nasıl bilemiyorum tabi ama patates varsa pilava gerek olmuyor
Offf menüye gel. Afiyet olsun canım. Yarın bol eksilerin de beraberinde gelsin.İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajen + hindiba kahvesi
Saat 10.00 sirkeli ılık su
Saat 11.30 1 kase tavuk suyu 1parca tavuk + 4 ceviz
Saat 15.00 şekersiz çay
Saat 18.00 3 tane çinekop salata ve 2 kasik buharda brokoli yerim
Saat 19.00 maden suyu içerim
Su 2litreLenaG sibel_84 Boncuk2307
Mantık benim işim derdim ama bu aralar diyemiyorumÇok mantklı
Kendi adınıza konusunKız hepimiz mi aynı moddayiz. Bu 40 yaş ustund birşey var bu hafta.
Ahh canım sen böyle hesap yapınca ben de müebbet yediğimi farkettimHedefi tutturmak , tutsun diye ugrasmak cok zevklibu yuzden tutturabilecegin bir hedef koymak mantikli .
Ben 85 iken ayda;
80lerde 5er kg
70lerde 4er kg
60larda 3er kg
gidtse 7 ayda 50lerdeyim diye hesaplamistim
Sonra bir baktim ilk 2 ay 4-5 degil ortalama 3.5 kilo gitmis , hedefimi 3. Ay da 3.5 gibi belirledim o bile zorluyorama kimin umurunda ben mutluyum 7 ayda degil 12 ayda olalim yeter ki bu yolda devam edelim
Simdi hedefim 0cak sonuna 69.9 u gormek inşallah.
Ayda 2 ser kilo vererek 60lari gecsem haziran sonu temmuz başı ben 59.9 um
60lerdeki 10 kilo da ayda 1.5 kilo gitse6.5 ay...2026 ocak ayinda bir @yosunlupapatya olabilirim
Kizlar ben mübbet yedim sanki
Bu gidisle 2026da bile burada olmam lazim
Valla sayfadaki herkesi okutup üfletmek lazım. Nooldu hepinize, herkes depresif herkes kocalarla dövüşmek üzere. Hadi bakalım güzel kadınlar kendinize gelin artık, boşverin başkalarını siz iyi olun önce.Peşin peşin söylüyorum, ben masumum, suçlu kim bilmem, bende adamla papaz olmanın eşiğinden döndüm, herşey batıyor
Sayili kilo cabuk gider insallahAhh canım sen böyle hesap yapınca ben de müebbet yediğimi farkettimAllâh kurtarsın hepimizi..
Bu muhteşem bir bilgi canım çok teşekkürler. Dikkat etmek lazım öyleyse.Canım tatlılar konusunda şunu diyebilirim: miktar konusunda sıkıntı yok belki ama iki ayrı zaman yerine tek seferde yesen daha iyiydi. Neden mi? İnsülin salgılanması açısından. Şimdi sen çikolatayı yedin. Hooop insülin salgılandı bir müddet sonra normal seviyeye indi. Sonra helva yedin tekrar insülin salgılandı. Bu şekilde sürekli insülin salgılatmak gereksiz. Ayrıca onlar ara öğün olamayacak kadar az miktarda.
Bir arkadaşım vardı az yerdi ancak kilo veremezdi ve kilosuna göre yağlanması gereksiz fazlaydı. Sürekli yakınırdı. Ama sürekli ağzına az az birşeyler atardı. Masanın üzerinde peynir var mesela bir çatal alır bırakır. Bi yarım saat sonra gider bir dilim portakal yer, gibi gibi. Gün içindeki makroları hesaplıyor aşan birşey yok ancak kilo veremiyor. Sorununu izah ettim zorda olsa kabul ettirdim. O ağza minikleri atmayı bırakınca sabit kilo düşmeye başladı.
Uzun oldu ama izah ettiğimi düşünüyorum.
Offf menüye gel. Afiyet olsun canım. Yarın bol eksilerin de beraberinde gelsin.
Mantık benim işim derdim ama bu aralar diyemiyorum
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım
Oy nergisim, Rabbim büyük, tedavisini kolayından nasip etsin, acil şifalar versin, iyi olur inşaAllah. Arada uğra, seni seviyoruz
Günaydın canımrabbim şifa versin inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alalım
çok geçmiş olsun canım
Günaydın canım çok geçmiş olsun anlamadım şimdi anjiyoda açılmadı ama taa Ocak mı verildi byy pass için neden bu kadar uzun acil olması gerekmez mi
İnşallah bir an önce alabilirler operasyona da sağlığına kavuşur eşin abla
Sen boşver diyeti şimdi hayatın sağlıkla normal akışına döndüğünde beraberce hallederiz onu
çokkk geçmiş olsun nergiscim inşallah hemencecik sağlığına kavuşur.
Gecmis olsun. Allah sifa versin
hepinizden Allah razı olsun canım kardeşlerim şehir hastanesinden 10 gün sonrasına gün aldık bypass içinAllah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?