• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasıl oldun canım yaşadığım olaylar 10 gündür daha da dozunu arttirdi artık üzüntüden ağlama duygusundan kurtuldum toparlandimda buz kestim cunku yaşadıklarım beni çok incitti...
Ben biraz unutkan biriyim canım maalesef. Uzak mesafe ilişkisi olan ve iyi gitmeyen sendin dimi

Menümü de yazayım tablo ile ilgileneceğim ❤️
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Saat 18.00
Akşam yemeği 19.30
1 kase mercimek çorbası, çoban salatası, bulgur pilavı 3 yk, 2 yk yoğurt
2lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
1,5 saat kesintisiz temizlik(2 gün hasta oldum ev almış başını gitmiş😂)
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee sibel_84 sibel_84

Bunu biraz yanlış hesaplamışsın 😊

Sen tane olarak söylersen tane olarak hesaplarız dakika olarak söylersen ona göre hesaplanır. Siz neyi nasıl söylerseniz ona göre hesaplıyorum. Mesela 30 dk yürüyüş 150 puan yapıyor ama 3000 adımdan fazla atılmış 300 puan yapıyor, siz bileceksiniz hangisini yazdırmak istediğinizi 🌸
Tamamdır daha çok detaylı anlamadım spor puanlarını, tam inceleyeyim. 🌸🌸

Ohhh yarasın, ağlamak iyidir kuşum, iç dış yıkama gibi düşün 🤣🤣 benzetme deyince de ben 😜

İki haftadır çok güzel kilo verdiğini unuttuysan hatırlatayım can benim. Vücut elbette elinde olanı kaybetmek istemeyecek, o yüzden küçük bir takılma yaşıyorsun sadece. Lütfen kendini üzme ve yapabilirsen her gün tartilma. Heyecanla tartı sonucu görmek daha keyifli olmaz mı sence de 🥰

Bence kötü canım ama senin duruma nasıl baktığın önemli. Anlık kilo değişiklikleri olması yüksek ihtimal, eğer gördüğün artı seni bozmuyorsa sorun olmayabilir. Ben eksi görünce gaza geliyorum ama artı görünce amannn olmuyor deyip yeme atağına da girebiliyorum.

Amiiinn, af gelir mi dersin 🤪
Allah aldigimiz kalorileri affetsin🤭

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307

🍒🍒🍒🍒Cuma🍒🍒🍒🍒

🍒Sabah 9
Kahve
1 minik kare bitter
10 cig badem

🍒Ara. H. Cevizi yagli kahve

🍒12.30
1 kofte kadar haşlanmış et
10 g bitter

🍒Ara. Kahve
Maden suyu

🍒18.00
14 kabuklu yer fistigi
3 badem, 10 antep fıstığı
7 zeytin

🍒Gece : Maden suyu
Kiraz sapli yesil cay

🍒🍒🍒Spor. 11.500 adim
🍒2 saat ev isi

29 kasım cuma menüsü
11.00 kahvaltı
6 kaşık lorla salata (marul, maydanoz, domates, salatalık, yarım avakado, çörek otu), 2 tane ay çekirdekli yaprak galeta.

17.00 ara
1 orta boy muz

18.30 akşam
2 parça tavuk parmak bonfile, 1 kase kereviz yemeği, tek lokma tam buğday ekmeği.

Su 2.5 litre
Spor 7000 adım 700 puan

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım menü yakıyor
Kendi adınıza konusun:confused:ben gecen hafta regl oncesi yasadim bitti. Yasandi bitti saygisizca:KK75::KK70:burcum boga dolunay bana yariyor mu acaba:KK58: . Masallah diyim kendime şurada kalmis tartiya yarim gün :KK23:zaten biraz tansiyonum düşuyor gibi, diyeti bozmayi hic istrmem:KK12:
Allah hepinize gönül ferahligi versin , ummadık yerlerden güzel haberler alin 🙌
Yasla ilgili degil yane:KK45:
Yaw ne bileyim. Hep 40 yaş üstü depresyonda idi. Dedim herhalde bu yaş da sıkıntı var. Yokmuş demek ki?😁😁
Herkese iyi aksamlar kizlarr çok konusmamissiniz bugün iyi tartı günü öncesi sessizliği 😂😂 bugün menum

Sabah
Menemen
1 dilim mercimek ekmek
2 dilim peynir
7 zeytin

Ogle
Yoğurtlu koz patlıcan salatası ve turp

Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Bollcaaa salata ve yoğurt

Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım yarın tartı yüzünü güldürecek inşallah
Benim menü kaptanin iştahını kabarttı 😄💞. Bazıları kaptan olmak için doğuyor 😄
Bu hafta kaptanlık yordu beni. İki hafta üst üste olmuyor. Regl de eklenince süpper oldu 🤣🤣
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:yarın fotolu tartı bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek tarihli ve nickli olarak yapmayı unutmayalım.Kontrol tartısının olmadığı bu hafta bakalım kazanan hangi takım olacak :KK49:

Herkese bol eksiler diliyorum :dua:
Öpüyorum siziiiii :KK36:

Masterfit 143.Etap 23.1130.11FarkOran
KIRMIZI TAKIM
sibel_84 sibel_84 Kırmızı Takım Kaptanı69.85
gezegenfeza gezegenfeza 72
@Ilyusa78.80
@Sem202491.55
@Sitare55 69.60
arke arke 88.20
@s i d e l y a66.90
@Makaron2366.70
@Faunaaa74.40
@Queen-zen50.70
@94bassuk67.40
@Goklerce72.30
@Purple58109
@bnnu66.10
@Beklenen273.30
@Hallederiz89.40
@Lotus123493.30
@nilsub12362.10
Ortalama
MAVİ TAKIM
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Mavi Takım Kaptanı62.45
Boncuk2307 Boncuk2307 67.70
Cakinin Gelini Cakinin Gelini 77.40
@Elhan71.95
@Jasminium8462.40
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 76.70
@60kiloyum85.90
Beyaz leylak Beyaz leylak 85.70
@Asya8976.50
@Pembepilates79.60
@FitVenus64.20
@Tutku4483.80
tomrs tomrs 63.70
@bluegreeneyes69.60
@malahit51.80
@Ankee63.60
@yosunlupapatya48
Ortalama
HAZIRLIK
@Nergis 3568.90
@Azmet525565.85
@Mthn8374.80
noram noram (başlangıç 21.11.24)63.80
@Efenin_Annesi97.95
Samara96 Samara96 83
Yarın 69.50 yi görmem lazim
Selam kızlar hepinize iyi akşamlar valla 2 gündür zor bir regl süreci geçiriyorum yerimden hiç kalkmıyorum desem yeridir.
Aynı ben . Yerimden kimildayamiyorum.
Ohhh yarasın, ağlamak iyidir kuşum, iç dış yıkama gibi düşün 🤣🤣 benzetme deyince de ben 😜

İki haftadır çok güzel kilo verdiğini unuttuysan hatırlatayım can benim. Vücut elbette elinde olanı kaybetmek istemeyecek, o yüzden küçük bir takılma yaşıyorsun sadece. Lütfen kendini üzme ve yapabilirsen her gün tartilma. Heyecanla tartı sonucu görmek daha keyifli olmaz mı sence de 🥰

Bence kötü canım ama senin duruma nasıl baktığın önemli. Anlık kilo değişiklikleri olması yüksek ihtimal, eğer gördüğün artı seni bozmuyorsa sorun olmayabilir. Ben eksi görünce gaza geliyorum ama artı görünce amannn olmuyor deyip yeme atağına da girebiliyorum.

Amiiinn, af gelir mi dersin 🤪
İç dış yıkandı. Hem de bayağı yıkandı. Bir de bugün öğretmenler günü programı vardı. Günün anlam ve önemini de bana vermişler. Okurken de ağladım 😞😞
Duygu seli oldu bugün bende.
İyi akşamlar
29 Kasım Cuma
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Kahvaltı 10.00
Ayvalık tostu

13.00 öğle
3 dilim peynirli börek

17.30 akşam
Tavuk döner dürüm

20.30
Cips
2 gofret

2.5 lt su
6000 adım
Kız nettin sen. Toparlan yoksa dövecem seni
Canım afiyet olsun menü gerçek mi 😂
Gerçek gerçek...
Nasıl oldun canım yaşadığım olaylar 10 gündür daha da dozunu arttirdi artık üzüntüden ağlama duygusundan kurtuldum toparlandimda buz kestim cunku yaşadıklarım beni çok incitti...
Ya ben uzun uzun konuştuk canım seninle. Gerçekten kapat diyorum o defteri. Kimseye bu kadar net konuşmamışımdır. Kimseyi tanımadığım için. Ama gerçekten kendine yazık ediyorsun.
Saat 13.00
Saat 18.00
Akşam yemeği 19.30
Owwww yakiyorsun bebeğim yağları 😁😁😁

3 kurabiyeyi de sporla yaktin gitti zaten afiyet olsun:KK200:

Sen de cok azimlisin, ben burada senin ve LenaG LenaG in menulerini cok istikrarli, bir kriteri olup şaşmaz buluyorum.
Cakinin Gelini Cakinin Gelini nin de istikrarli kilo verisi dikkatimi cekiyor. Masallah hepinize.
Bazen insanlar kendi yaptiklarini görmüyor diye yazayim dedim.
Ne olacak bu ara ogunlu listrleri yapmak da kolay degil , önüne once araogunsuz sonra de if diyeti konulsa sen de yaparsin , vucut alisinca aclik da zor degil. Teknigi var sadece
İşte bunu duyduğuma çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım darısı yarına :KK200::KK68:

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Dünün menüsünü yazmadim utançtan ama yazacagim bir sonraki mesajimda yoksa önünü alamam saat 2 ye kadar kahvakti yapamadim islerim vardi ama ne oldu bilmiyorum acliktan gözüm döndu yumurtami hasladim eksi mayali ekmegimi cikardim normalde 1 ya da 2 dilim yerdim hatta 2 bile fazla bence cunku dilimler büyük ama doymadim kizlar doymadim benim imtihsnim hep tatli ile ya da yasak yiyecekler ile olur yani yiyecek miktari ile sorunum yok cabuk doyarim ama dün sanki biri midemi aldi açti açti konya ovasina çevirdi😅2 dilim ekmegi uzerine peynir biber domates bsharatlar koyup kizarytiktan sonra 3.dilim ekmegin ustune bal ve tersyagi surup yedim :kızgın:sonra ovda yetmedi aldim elime 1 avuc kabak cekirdegi onu da yedim ayy bak simdi yazarken cok utandim ya .Zaten kahvsltiya 2 bucukta baslafim bitirdigimde 3 bucuktu .Sonra mide agrisi mide yanmasi cok yemekten mütevellid anksiyete deoresyon aksam tavuk hasladim birde salata yaptim sukur abartmadim .Ama cok mutsuz bir gündü ya neyse su menuyu duz yazayim

28.10.2024

KAHVSLTI 14 .30
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynirli kizarmis ekmek
1 dilim balli tereyagli ekmek
1 avuc kabak cekirdegi
2 hurma

19:00
3 tavuk bud haslama
Salata
2 litre Su
Spor yok

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee bugun dengrleyecegim kaptanim söz

Kız hepimiz mi aynı moddayiz. Bu 40 yaş ustund birşey var bu hafta. 😁😁
Valla benim modumu bu ara eşim düşürüyor, ona da anlayış göstermeye çalışıyorum, geçen hafta kapıda duran araba bozuldu, tamire götürdü, ses Seda yok, arıyor, muhatabı telefona çıkmıyor 😔, canı sağolsun, biraz evden çıksın ona da bana da iyi geliyor, hamdolsun hafta sonu geldi de çıktı dışarı 🤩

İyi Akşamlar
13:30 600ml.sade kefir

18:45 250ml.sade kefir, 1dolu kase yy.yoğurdun içine 2fıstık, 4fındık, 2kaju, 5badem, 4bütün ceviz, 10leblebi,

19:30 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

2.5 litre su
Adım 4793

Eklentiler

• 1000030039.jpg
    1000030039.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 16

🍒🍒🍒🍒Cuma🍒🍒🍒🍒

🍒Sabah 9
Kahve
1 minik kare bitter
10 cig badem

🍒12.30
10 g bitter

🍒Ara. Kahve
Maden suyu

🍒18.00
14 kabuklu yer fistigi
7 zeytin

Kiraz sapli yesil cay

🍒🍒🍒Spor. 11.500 adim
🍒2 saat ev isi

Menun ne kadar seker ya iceriginde cıs yiyecek olsa da göze batmaz😅

Valla sayfadaki herkesi okutup üfletmek lazım. Nooldu hepinize, herkes depresif herkes kocalarla dövüşmek üzere. Hadi bakalım güzel kadınlar kendinize gelin artık, boşverin başkalarını siz iyi olun önce.
Sanki yemek boğazımda kalmış gibi hissediyorum, su içiyorum, inmiyor aşağı 😂😂

Menun ne kadar seker ya iceriginde cıs yiyecek olsa da göze batmaz😅
Gecen hafta cuma 3 ogun 1 kuru incir+ 10 badem yiyerek ödem attim. Bu hafta keto yapinca kuru incir kuru kayisi yasak, ben de incir yerine bitter çikolata kullandim🥴 kuruyemislerde de kendimi tutamayinca boyle bir sey ortaya cikti. Umarim yine basarili olur.

Günaydııın benim de hiç modum yok biri grubu bi okusa nazardır belki ya da havalardan hastalıktan toplayamadım ben de hiç kendimi.
Dünkü menüm
Sabah 10.00 granola,yulaf süt
12.00 tarhana çorbası, 1 mandalina
Öğlen 15.00 1 kase kısır üzerine tepeleme domates salatalık
Akşam hindi, basmati pilav yoğurt
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canım 😘Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle 🙏
Belirli bir yaştan sonra yenilikler bize zor gelir.

Aafiyet olsun canım menü yakıyor

Akşamki menü CIS olmus

Bu aralar değişik ruh halindeyim. Ağladım az önce rahatladım 😁😁
Teşekkürler tatlım 😘
İyi akşamlar bugün ku menümü bırakıyorum
Sabah sade kahve
9 da
Çeyrek simit,kk peynir,8 zeytin ,7 kuru üzüm regl olmuşum ondan sanırım çok tatlı canm çekti
Öğle sonrası
Komsumda kahvedeydim
2 gibi
Sade kahve bir avuç alic,bir avuç çiğ çekirdek , küçük parca ceviz sucuk tarhana yemedim 🤗

Akşam 6 buçuk
Bir tabak pırasa pirnci çok az
LenaG LenaG
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun kuzucum 💕Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle 🙏
Saat 13.00
Saat 18.00
Akşam yemeği 19.30
🧿🧿🧿maşallah kaptanım yine süper bu hafta hiç kötü menüyle gelmedin canım 💕 Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle 🙏

🍒🍒🍒🍒Cuma🍒🍒🍒🍒

🍒Sabah 9
Kahve
1 minik kare bitter
10 cig badem

🍒12.30
10 g bitter

🍒Ara. Kahve
Maden suyu

🍒18.00
14 kabuklu yer fistigi
7 zeytin

Kiraz sapli yesil cay

🍒🍒🍒Spor. 11.500 adim
🍒2 saat ev isi

Bu hafta gözlerimi şenlendiren çiçeğim 🌸Menülerinin güzelliği ortada adımlar desen onlar muhteşem bana diyecek hiçbirşey bırakmadın 💕 Azmin hep böyle daim olsun kuzucum 💕Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle 🙏
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Dünün menüsünü yazmadim utançtan ama yazacagim bir sonraki mesajimda yoksa önünü alamam saat 2 ye kadar kahvakti yapamadim islerim vardi ama ne oldu bilmiyorum acliktan gözüm döndu yumurtami hasladim eksi mayali ekmegimi cikardim normalde 1 ya da 2 dilim yerdim hatta 2 bile fazla bence cunku dilimler büyük ama doymadim kizlar doymadim benim imtihsnim hep tatli ile ya da yasak yiyecekler ile olur yani yiyecek miktari ile sorunum yok cabuk doyarim ama dün sanki biri midemi aldi açti açti konya ovasina çevirdi😅2 dilim ekmegi uzerine peynir biber domates bsharatlar koyup kizarytiktan sonra 3.dilim ekmegin ustune bal ve tersyagi surup yedim :kızgın:sonra ovda yetmedi aldim elime 1 avuc kabak cekirdegi onu da yedim ayy bak simdi yazarken cok utandim ya .Zaten kahvsltiya 2 bucukta baslafim bitirdigimde 3 bucuktu .Sonra mide agrisi mide yanmasi cok yemekten mütevellid anksiyete deoresyon aksam tavuk hasladim birde salata yaptim sukur abartmadim .Ama cok mutsuz bir gündü ya neyse su menuyu duz yazayim

28.10.2024

KAHVSLTI 14 .30
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynirli kizarmis ekmek
1 dilim balli tereyagli ekmek
1 avuc kabak cekirdegi
2 hurma

19:00
3 tavuk bud haslama
Salata
2 litre Su
Spor yok

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee bugun dengrleyecegim kaptanim söz
Psikolojik açlık yaşamışsın çiçeğim🌸 olmuş bitmiş öyle gör ve hemen sağlıklı beslenme düzenine dön kuşum 💕Hiç birşeyden pişmanlık yaşama
Vücudun o anda onları istemiş yedin ve bitti.
Bundan sonra gelsin sağlıklı menüler 😘Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle 🙏

İyi Akşamlar
13:30 600ml.sade kefir

18:45 250ml.sade kefir, 1dolu kase yy.yoğurdun içine 2fıstık, 4fındık, 2kaju, 5badem, 4bütün ceviz, 10leblebi,

19:30 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

2.5 litre su
Adım 4793
Harikasın yine tatlım 💕Bu hafta çok güzel listelerle geldin çiçeğim 🌸Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle 🙏

Back