Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok imrendim sunumuna danteline defterine yanında bir de radyo ohh tam benim kafa
Sen bizim takıma mi geldin heeeeeMavi mavi kimin yarıi
Ben kına da ağlamadım aynısını dediler. Aglamiyon bari gülme dedilerDünden razıymış gitmeye
Kız insan bir naz yapar gitmem diye
Afiyet şifa olsun
Gençler anlaşmış bizede evet demek düştüSen bizim takıma mi geldin heeeee
Canım ondan değil ben sabah su içtim ondan sonra unuttum.tartiya çıktım.Sağlık olsun cumartesi insalahh biraz Altınbaşak ve tahıl cips e ara ver derim.yoksa menulerin güzeldi
Aaa iyi fikir emzikli anneler sütleri sağın sağın tartilin
Bekliyecegim
sesli kahkaha attım gelisguzel nimizsizi okuyuncaAy bende yapayım geri kalmayayım sonra da kızımı almaya gidecem
Nimizsiz beni hiç özlemiyor.. yarın Diyeyim de azıcık annemi özlediiiğmm eve gitmek istiyoğğmm diye ağlama numarası yapsın
yiyemeden icemeden bebe uyandıAfiyet şifa olsun
Aynı bende bu durumdayım sürekli ayakta ve yürüyüş halinde olduğum.icin tabi adim sayim arttı ama bir vücut egzersizi değil sonuctakızlarr kızlarr bu aralar bi yorgunluk bi halsizlik evde leslie filan yapasım gelmiyor eliptiğim de yok hani ne etsem kii var mı bi öneriniz yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama sabah işe koştur koştur gidiyorum okullarda açıldı mağlum çocuğu bırak işe geç akşam da pertim çıkıyor ama yinede akşam yapmak istiyorum yürüyüş yaa öyle bi içimden geldi yazmak istedim işte
Alarmları var anne cay kahve içerken ötüyoryiyemeden icemeden bebe uyandı
radyo acık degildi ama bebe sesi geldi yarım kaldı yazacaklarımAyy çok imrendim sunumuna danteline defterine yanında bir de radyo ohh tam benim kafa
kesinlikle arastirilmasi gereken bir durum buAlarmları var anne cay kahve içerken ötüyor
Onun kalbi zaten bizimledir mavi de mavi diyorduDünden razıymış gitmeye
Kız insan bir naz yapar gitmem diye
Hakettin kuzumm afiyet olsunbir kahve yapayım hindistancevizi yagından bir damla koyayaım bir kayısı bir kac badem cok yoruldum
ben bunu hakettim
sagoll canımmAfiyet şifa olsun
Bn 4 aydır regl olmuyorum arada bi kasık ağrısı oluyor hastalancam diyorum yok bişeyTamam canım etiketlerim regl bitti aslında onun varolan bir ödemi vardı
Teşekkürler tammadr kaptanicemYaa tomrs cum merhabaaa hoşgeldin çektiysen foto bugün de atabilirsin veya yarın da c.tesi direk listeye alırız seni
Haydi bakalımBromelain ve collagen siparişim geldi yarın başlayacağım bakalım etki edecek mi çok merak ediyorum.