- 8 Şubat 2017
- 2.013
- 9.416
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım 100 gr ı yabana atma gayet iyi tebrik ederim
Günaydın kaptaniçem acil bugün yarın deteotu alıp dereotu kürüne başlamam gerek başlamamız gerek ❤Günaydın canım 100 gr ı yabana atma gayet iyi tebrik ederim
İçini ferah tut inşallah hiç bişey çıkmaz bana da kesin tanı konulmuştu operasyon sonu hemen kemoterapiye başlanacakti çok şükür patoloji sonuçlarım iyi huylu geldi Drum bile şaşırmıştı yıllardır sadece kontrol altındayım.. o yüzden ben artık kesinlik kazansa bile Allah'tan ümidimi kaybetmeme taraftarıyım.. hatta bundan birkaç yıl önce yine olumsuz bişeyden suphelenmislerdi Dr söylemeye dahi çekiniyordu benim rahatlığım konusunda şaşip kaldı . O yüzden sen de rahat ol kaptanmBiraz mentalim bozuldu benim bu hastane işlerinden
Sana da geçmiş olsunİçini ferah tut inşallah hiç bişey çıkmaz bana da kesin tanı konulmuştu operasyon sonu hemen kemoterapiye başlanacakti çok şükür patoloji sonuçlarım iyi huylu geldi Drum bile şaşırmıştı yıllardır sadece kontrol altındayım.. o yüzden ben artık kesinlik kazansa bile Allah'tan ümidimi kaybetmeme taraftarıyım.. hatta bundan birkaç yıl önce yine olumsuz bişeyden suphelenmislerdi Dr söylemeye dahi çekiniyordu benim rahatlığım konusunda şaşip kaldı . O yüzden sen de rahat ol kaptanm
boşver alan almış. Seni istemeyeni ben döverimVallahiii ondandı yoksa ben nere kolay hemen kilo vermek bu halimle kimsede beni istemiyomuş
Teşekkürler canımOooo muhteşem
Canım çok birşey değil ki ama wc sorununu çözmek lazım bir ilaç içiyor musunDün sevindim ya bugün burnumdan gelmese olmazdı zaten.
Cumartesi : 69.50
Salı : 69.80
Fark +300 gr
Bu tuvalet sıkıntısı deli ediyor beni 3 gündür yok yine. Uyku problemine de çare bulamadım bir türlü. Offffff
LenaG gezegenfeza Nergis 35
geçersin tabi c.tesiye bişicik kalmaz
Yok kaptanım ilaç içmiyorum dukan ı kestim birkaç gündür içmiyorum bugün başlayacağım inşallah, dut kurusu da pek fayda etmiyor.Canım çok birşey değil ki ama wc sorununu çözmek lazım bir ilaç içiyor musun
geçersin tabi c.tesiye bişicik kalmaz
Kaç gün kullanmaman gereken yanlış ilaç içtin üzerine hastane işleri koşturmaca cabası birde 2 gün doğum günü ödülleri hiçbirini kaçırmadımBiraz mentalim bozuldu benim bu hastane işlerinden
Tebrikler bu ne güzel bir eksi böyle
Tebrikler canımGünaydın
Cumartesi 67.30
Salı 67.0
-300
Nergis 35 LenaG
GüZel hiç yoktan iyidir
Eki Görüntüle 3477120
Canım gayet normal memeler süt dolu ağırlık yapar tabiikiCumartesi ; 73.6
Bugün ; 73.9
+300gram
Pek fark yok hayırlısı
BIde akşamları su içmeyecem daha oda farkediyo çünkü vucutta su varsada farkediyo 6 ya kadar icicem dahada içmeyecem hiçbirşey öyle yapardım kızımı doğurduktan sonra
@Efenin_Annesi Nergis 35 LenaG sibel_84 bide göğsüm taş gibi süt dolu acaba odamı ağırlık yapıyor
Süper spor menü güzel afiyet olsun9 Eylul Menü ve Spor
8.00
1 kuru kayısı 1 ılık su
11.00
yarım avokado,marul, 1 haslanmıs yumurta, 4 siyah zeytin,domates ,salatalık ,2 dilim ekmek
15.00
2 yk dolma içi pilavı
16.00
1 kupa kahve ,1 bitter
18.00
1 kase mercimek corbasi, 1 adet biber dolması,yogurt
30 dk yruyu
20 dk eliptik, 5 dk pilates
2lt
Nergis 35
LenaG
Tebrikler canım benim
Çok farkediyor ilk uyanınca çok şiş olunuyorÇok fark oluyor öyle. Bende bu sabah çocukları okula bırakmak için kalkıp hemen tartıldım çıktım evden
Bir incir yedim okuldan eve dönünce tekrar tartıldım arada 500 gram fark çıktıdemek sabah uyanıp tartılınca vücutta ödem oluyormuş.
Hem parkede tartıldım hemde fayansta doğruymuş inanmadım
Almıcen kızımı demiHarikasın
Canım benim az şey atlatmadin sen hiç bozma moralini dünkü gevrek ve pasta dan stresden oldu gir bak cumartesi eksiyi göreceğiz önce sağlık unutmaGünaydın kızlar 2 gün saçmalayıp aç kalıp tek öğün yaptım artı geldii halbuki belki listemden devam etsem böyle olmayacaktı. Herkes eksideeee ben aşırı artıdayııımmm rezalettt
Cumartesi 91.10
Salı 92.15
Fark + 1.05
Nergis 35
Hem kabızlık hem uykusuzluk o yüzden takviye dene canım kabızlığı sıkma canını hafta sonu eksi olurDün sevindim ya bugün burnumdan gelmese olmazdı zaten.
Fark +300 gr
Bu tuvalet sıkıntısı deli ediyor beni 3 gündür yok yine. Uyku problemine de çare bulamadım bir türlü. Offffff
Sen halledersin canım benim cumartesi eksiyi goreceksin
Sorun değil canım, cumartesiye kadar çözersinDün sevindim ya bugün burnumdan gelmese olmazdı zaten.
Fark +300 gr
Söz veremiyorumTebrikler bu ne güzel bir eksi böyle
Tebrikler canım
Canım gayet normal memeler süt dolu ağırlık yapar tabiiki
Süper spor menü güzel afiyet olsun
Tebrikler canım benim
Çok farkediyor ilk uyanınca çok şiş olunuyor
Almıcen kızımı demi
Canım benim az şey atlatmadin sen hiç bozma moralini dünkü gevrek ve pasta dan stresden oldu gir bak cumartesi eksiyi göreceğiz önce sağlık unutma
Hem kabızlık hem uykusuzluk o yüzden takviye dene canım kabızlığı sıkma canını hafta sonu eksi olur
Canım kaptanımm motiveni yeriimm gülen gülüyo bana bahane ettiğimi düsunüyorr bare sen anla benüüTebrikler bu ne güzel bir eksi böyle
Tebrikler canım
Canım gayet normal memeler süt dolu ağırlık yapar tabiiki
Süper spor menü güzel afiyet olsun
Tebrikler canım benim
Çok farkediyor ilk uyanınca çok şiş olunuyor
Almıcen kızımı demi
Canım benim az şey atlatmadin sen hiç bozma moralini dünkü gevrek ve pasta dan stresden oldu gir bak cumartesi eksiyi göreceğiz önce sağlık unutma
Hem kabızlık hem uykusuzluk o yüzden takviye dene canım kabızlığı sıkma canını hafta sonu eksi olur
DÖv dövboşver alan almış. Seni istemeyeni ben döverim
Teşekkürler canım
Cok çok geçmiş olsun canımSaolasın amin canım bi araba kazasıydı ama iyiyim şükür