Rabbim ikisinede şifa versin canım sanada güç kuvvet versin inşallahEvet cnm malesef salgin var. O kdr kustu ki dili kurumustu. Serum taktirdim. Bi de biz ailecek hassasiz biraz. Izotonik serumdan anafilaksi gelistirdi cocuk. Öksürük krizine girdi. Onun icinde soguk buhar verdik 15-20dk. Büyükte iyi agrisi sancisi yok ama sislik devam ediyor malesef.
Allah razi olsun cnm ins.Rabbim ikisinede şifa versin canım sanada güç kuvvet versin inşallah
Düşer canım sen elinden geldiğince beslenmene suyuna dikkat et101.6 cnm. Regl bitince biraz daha düser sanirim.askrhpozitif
200 gram eksisin sanirim canim ekside olman guzel101.6 cnm. Regl bitince biraz daha düser sanirim.askrhpozitif
Catlayacagim ama benIki kaptan da bildirimini yapti
Sonuclar icin az daha bekleyelim
Enem iste heyecanli bir an dahaIki kaptan da bildirimini yapti
Sonuclar icin az daha bekleyelim
Aynen kaptanim cok sükür almamisim en azindan.200 gram eksisin sanirim canim ekside olman guzel
Aynen cnm insallah düssün.Düşer canım sen elinden geldiğince beslenmene suyuna dikkat et
Acun gibi yapacağım reklamlardan sonra açıklayacağımCatlayacagim ama ben
Istanbul 18. Noterini davet et bi deAcun gibi yapacağım reklamlardan sonra açıklayacağım
Eksik bildirimler var az daha bekleyelim
Acun'un reklam çok uzun sürüyor kaptanımAcun gibi yapacağım reklamlardan sonra açıklayacağım
Eksik bildirimler var az daha bekleyelim
Kutudan kırmızı mi cikacak mavi mıIstanbul 18. Noterini davet et bi de
Bildirdim canim
Şimdi düzenledim bende fark edipPoni Bon bildirim yapmadi
Süpersin canım basarcaksin eminimKizlar kendi kendime söyle bir söz verdim. Bu ay bitene kdr sifir kacamak yapicam. 1 ekimde istedigim bir ögünde istedigim bir ödül verecegim kendime. Buna istinaden bu 10 gün icin menülerimi 10dan geriye sayarak yazacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?