Günaydın bitanecimGünaydın canlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bitanecimGünaydın canlarım
Olmayan kıyafetleri denemek gerçekten çok etkili. Soyunup aynada kendini seyretmek de öyleAfiyet olsun akşamki helva dışında bir sorun yok bence o da arada olur yani gayet güzel
Çok şükür canım
moralin bozuktu yedin afiyet olsun tamam ama sana zarar be cancağızım
Afiyet olsun rakibim tam gaz gidiyor acil yetişmem lazım
Afiyet olsun akşama kadar çok güzel de 1.5 dürüm fazla canım ya
21 kat mııı ? Ay okurken yoruldum anaammm
Başka şeylere yönelmeye çalışıyorum. Hobilerin varsa onlarla ilgilenebilirsin veya canının istediği yiyeceğin alternatifini hazırlayabilirsin. Atıyorum kısır istedin karnabaharla yaparsın.
Pizza istedin brokoliyle yaparsın veya kabakla. Hamburger istedin marula sarılı yaparsın gibi.
Bir de ben mezdeke severim evde yalnızsam son ses açıp tepinirdim
Bir de tam o sırada gidip sana olmayan kıyafetleri deneyebilirsin. Son derece güçlü bir iştah kapatıcı
Kankişim taşinma işi hayırlı olsun kızın ve ailesi yeni yuvalarinda sağlıkla huzurla yaşasınlarGünaydın canlar dün çok yorulmuşum menumu yazmak da istemiyorum akşam iyiydi de gündüz çok kaçtı özellikle asitli İçecekler ve dondurma ağırlık li oldu çok sıcak da ev taşımak akıl işi değil
Canım kankim Allah razı olsun sağolKankişim taşinma işi hayırlı olsun kızın ve ailesi yeni yuvalarinda sağlıkla huzurla yaşasınlar
Günaydın canımGünaydın canlarım
Bugun benimde öyle... Yuruyus sonrasi yanmis bi sekilde buzlu limonlu madensuyu içmenin acısıGünaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
Buzlu kahvenin buzunu abartmış olabilirim bademciklerim kocaman olmuş canım çok acıyor (eşim ve kv çok söylendi hasta olacaksın diye ) çaktırmıyorum
Günaydın Kolaylıklar diliyorumGünaydın canlar dün çok yorulmuşum menumu yazmak da istemiyorum akşam iyiydi de gündüz çok kaçtı özellikle asitli İçecekler ve dondurma ağırlık li oldu çok sıcak da ev taşımak akıl işi değil
Harika olmusKendi menümü yazmayı unutmuşum yahu
26.06.2024 Çarşamba
Sabah 2 bardak buzlu kahve
Kahvaltı 11:30 1 tost, 5 zeytin,1 domates,1 salatalık,çay (1 tk şeker koydum )
Ara 15:30 3 çatal bisküvi pastası, kahve
Akşam 19:45 kahvaltı istendi 2 yk menemen,2-3 frın patates,5 zeytin,30 gr peynir,1 mücver , 1 dilim tbe,1 çay bardağı kola
zero
2.5 lt su
spor yok evin için 5000 adım falan
@Minicikfzt
Kolay gelsin bu sicakta zor ben bugün inciraltindayim cekim içinGünaydın canlar dün çok yorulmuşum menumu yazmak da istemiyorum akşam iyiydi de gündüz çok kaçtı özellikle asitli İçecekler ve dondurma ağırlık li oldu çok sıcak da ev taşımak akıl işi değil
Benana mizraklicam işteMerhaba hayırlı akşamlar
Bugün duygusal olarak gergin bir gündü
Daha doğrusu akşamdan beri gerginim.
Çok kasmadim kendimi akışa bıraktım. Kelimeleri yemekle birlikte yuttum desem yeridir
Menüm
Sabah 2 YK menemen yumurtalı ekmeksiz
Arada kayisi2 tane
Öğlen 2 YK bezelye yemeği yarım börek (gül böreği patatesli)
Arada kurabiye 1 tane
Akşam 17 de yarım hamburger 1yk makarna çıtır tavuk patates kızartması nacoz (bu kısmı çok sorgulamayın yada kızın bilmiyorum duygularım karışık )
2 tatlı kaşığı çikolata sos(tatlı geldi önüme sadece sos kısmından aldım oğluma verdim)
Su 1.5 lt var. Kiraz sapı çayı içiyorum şimdi
8500 adım attım
Elhan LenaG
@Minicikfzt sibel_84
Geçmiş olsun canım bugün ıhlamur günü olacak gibiBugun benimde öyle... Yuruyus sonrasi yanmis bi sekilde buzlu limonlu madensuyu içmenin acısı
Sagol sana da gecmis olsun ama sicak seylere dadanma bogazin tahris olur normal soguk yada oda sicakliginda ic ekstra buz etkiliyor ben o buzlari katır kutur yiyorum çünkü sicak tahribati artirirGeçmiş olsun canım bugün ıhlamur günü olacak gibi
Evet apple içinUygulama apple için galiba google olay de çıkmadı teşekkürler yinede
Vay beElhan ablaaaaaaaaaaa doğurduğum günden beri 88 kilodan 78 kiloya düştüm gözyaşım pıttt meğersem odemden almışım şişmişimm çünkü ne açma yiyordum ne birşeyy hamileyken
Afiyet olsun çok güzel
Canım zorlu şeyler yasamasakda bazen içimizde bir boşluk oluyor. Buraya gel çene yapalım yanlız hissetmezsin. Buranın gece kuşları da oluyor. İçinden geleni yazEvet olmamasına sevindim böyle çözüm buldum.evde olursa yiyorum çünkü bu krizler hep olacak biliyorum kolay şeyler yaşamadım herkese çok iyiyim vs diyorum kuyruğu dik tutuyorum ama bazen böyle düşüyorum işte
Geçecek bu da
Mthn83 2 çocukla spor çok zor zaten onların peşinde hiç durmadan koşturuyorum
Özellikle klon çok fena bayılırımKizlar sürükleyici roman ondrisi olan yok muuuuu