- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Teşekkürler kaptanım. Sporum da bitti, bu vesileyle onu da paylaşayım;Afiyet olsun canım çok güzel menü bence
Bizden ne istiyorsun gaz mi verelim yemek fikri mi. Yada menune uygun beslenme desteği miTeşekkür ederim kaptanicem benim psikolojim çok değişik çok çabuk gaza geliyorum sonra hüsran, yarın da misafirim var kahvaltı ksam yemwgine kalirlr mi bilmiyorum ben çok serbest bittim kendimi spor yada yürüyüş yapmassm gitmiyor
Zorlama ama mutlu olTopuk dikenim yokmuşçasına dans ediyorum, dizimde tümör yokmuşçasına kardiyo yapıyorum… hadi bakalım, sonum hayrolaMthn83
Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallahTopuk dikenim yokmuşçasına dans ediyorum, dizimde tümör yokmuşçasına kardiyo yapıyorum… hadi bakalım, sonum hayrolaMthn83
Canım ben normalde günde 3 fincanı geçmemeye çalışıyorum. Bu gün kendime yapmıştım. Eşim dışardan geldi sende kendine bir kahve yap gel beraber içelim dedim,oda banada bir kahve yap birlikte içelim olarak anlamış dördüncü fincanı mecbur içtimVazgecirmelik bişey yok gayet güzelafiyet olsun. Sporda son durum nedir
Bı konya havası aldık sanki
Menü güzel sevdiğini yemiş mutlu olmuş ve dengeyi korumussun6 bine tamamlasaydin keşke. Bide bu kadar kahve kansızlık yapabilir. O da depresyon ve kilo vermede zorluk yapar. Kendini gözlemle canım
@trueliving_ ve @malahit arkadan geliyor
Birincilik çok garanti görme
Vay be harika
O kadar kusur kadı kızında da olur. Sıkma canınıSelam kızlar geçmişi şöyle bi okudum detaylı bakamadım yorumlayamadım da kusura bakmayın biraz kötü bi gündü. Kızım damağını çubuk kaktırmış kanamış biz de eşimle markete çıkmıştık koşarak geri döndük. Bütün gün nazlandı ağladı hiç kıyamam ben de çok kötü oldumçok şükür şimdi iyi uyuttum.
Bütün gün kızımla ilgilenirken yeme içme biraz kontrolden çıktı malesef yine de paylaşayım :
25 Haziran salı
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, domates, yumurta salatası(haşlanmış yumurta, dereotu, maydonoz)
Ara: 10 kiraz
Ara: çeyrek simit, 1 bardak limonata, 1 lokma bitter çik
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
4 köfte
Salata
Su: 2
Spor: 3 bin adım, 30 dk leslie boosted walk
Elhan LenaG M Minicikfzt
Teşekkür ederim canım benim senin kiloju göremedim dur hemen bakıyorumVaay rakibeme bak bana çok fena fark atmış maşallahtebrik ederim canım
Teşekkür ederim gönlümün kaptanıHangi esine
Afiyet olsun güzel menü hareket varmı
Akşam yemeği birbirinden bağımsız takılmış
Hareket varmı
En azından akşam sağlıklı bir son olmuş
Afiyet olsun
Tebrikler güzel menü hem dengelenmiş hem istenilenden yenmiş
Çok güzel afiyet olsun
Vayy bu gözler neler görüyor
Maşallah canımHerkese günaydınlaaarrr
Geçen cumartesi 98.55
Salı 97.60
Fark - 0.950 (çok zor şartlar altında sürekli cıss yemeklerle sınanarak oldu buna da şükür)
M MinicikfztElhan
Guzel canim afiyet olsunHayırlı akşamlar
11.00
Bir lokma tereyağlı yumurta
15.00
Bir kase kısır
Bir avuç dolusu çekirdek
19.20
1 h yumurta
Marul
1yk labne
2 lokma etli ekmek
Suyu 1.5 içtim daha içerim
M Minicikfzt
Hic begenmedim
Bence guzel canom afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. İşimi gücümü bitirdim, yarım litre soğuk kahve yaptım onu yudumluyorum, birazdan spora geçeceğimmenümü paylaşıyorum;
25 haziran salı
Sabah 10.30
2 yumurta ve 60 gr hindi füme ile omlet
Öğlen 13.15 (ikram edildi, ne dediysem vazgeçiremedim)
2 dilim tam buğday ekmeği,
2 çatal peynir,
3 zeytin,
Yarım domates ve 1 tutam taze nane
Akşam 18.00
Avuç içim kadar tavuk (1 fıs zeytinyağı ile pişti)
2 salatalık, biraz marul, 1 yk zeytinyağı ve limonla salata.
Su:3 ltElhan M Minicikfzt
Afiyet oksun cnm guzel.menu
Gecmis olsun canim rabbim sifani versinTopuk dikenim yokmuşçasına dans ediyorum, dizimde tümör yokmuşçasına kardiyo yapıyorum… hadi bakalım, sonum hayrolaMthn83
Cikolata cok olmus canim onun disinca bence guzel menuBenim fevkalade menüm
Sabah yarimdan az dereotlu poğaça domates salatalık peynir1dlm
Arada 1 avuç kiraz
Öğlen bulgur pilavı 4 YK tavuk şiş
Arada kayısı 2 tane
Akşam karnıyarık 1yk helva
4 kare çikolata
Spor 9200 adım.yatmadan 10 bin olabilir
Su 1.5 lt
Elhan LenaG sibel_84 M Minicikfzt
Limonata disinda bence guzrlSelam kızlar geçmişi şöyle bi okudum detaylı bakamadım yorumlayamadım da kusura bakmayın biraz kötü bi gündü. Kızım damağını çubuk kaktırmış kanamış biz de eşimle markete çıkmıştık koşarak geri döndük. Bütün gün nazlandı ağladı hiç kıyamam ben de çok kötü oldumçok şükür şimdi iyi uyuttum.
Bütün gün kızımla ilgilenirken yeme içme biraz kontrolden çıktı malesef yine de paylaşayım :
25 Haziran salı
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, domates, yumurta salatası(haşlanmış yumurta, dereotu, maydonoz)
Ara: 10 kiraz
Ara: çeyrek simit, 1 bardak limonata, 1 lokma bitter çik
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
4 köfte
Salata
Su: 2
Spor: 3 bin adım, 30 dk leslie boosted walk
Elhan LenaG M Minicikfzt
KAlabalikngorunuyo ama aslinda cesit cok ama miktari azKızlar İyi Geceler
25 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 büyük salatalık
4 zeytin
1 kk. na yakın yy. ama tuzlu peynir
Doğranmış olarak sayarsak 1 tk. şarküteri ürünü
Yarım kase kadarda dünkü fırında yağsız, tuzsuz
Patlıcan ve kabaktan
Kahvaltı arkasından sayısını unuttum sanırım 6 büyük çay bardağı çay hepsi şekersiz
Gün boyu 600 ml. Tilya, sirkeli su, selenyum
Akşam yemeği 19:00
1 dolu kase az şehriyeli, tavuklu sütlü çorba
2 yk. yağsız, tuzsuz patlıcan ve kabak
3 yk. yy. süzme yoğurt
2 salatalık
1 avuç içinden az büyük fırında tavuk göğsü
3.5 litre su
M MinicikfztLenaG Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?