• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN DOSTLARLA içilen kahve NEŞE'dir...! Kahkahalar köpükler üzerinde yüzer BUGÜN Aydan İstedim ki; Kahkahalarımız birlikte Köpükler üzerinde yüzsün' görseli olabilir

allah korusun ya o scooter lari cok hizli suruyorlar ve gercekten korunmasiz 😔

canim benim allah hepimize guc kuvvet versin cok haklısın ..kuzumm cocuklar nasil bugun 😘

heee hic deme ne guzel spor yapiyordum 3 gundur gece 12 de hasta oldum gercekten devam etmek istiyorum hastayken spor yapmak bana eziyet oluyor 😔

anladim abla kolay gelsin

bu mesaj beni sasirtti abla menu yazmadan goremiyoruz ne yedigini 😬😬😬 neyse saygi duyuyorum 🤗

iki kez alinti olmus 😂🤣

tesekkur ederim abla 🤗

valla bugun oazartesi gelsinnler artik 🤐

hosgeldin yar 😘😘😘 kuşum aydının sarkisi geldi aklima alintı cok yoksa sarkiyi ekler affetmezdim 🤣😂🤣😂🤣😂🤣

kizzzz senn olaysinn 👏👏👏👏👏👏👏

afiyet olsun canım 😘😘😘

afiyet olsun canimm 😘😘😘

evetttt insaaallah 🤗🤗🤗

aaa mukemmel olmus bunu alinti icine yazmamayim 👏👏👏 fikir icin 👏👏

ya aslinda yemem sutlu karisim arkasindan ama migdem bulandi yedim .. maydonozlu su iyi gelmedi 😬

💖💗tesekkür ederimmm

:KK5::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK75: keyfimiz yerine geldi biz boyle butün cok guzeliz 😘😘
isterseniz menü de yazıveririm canım, sizi mi kırıcam :)

Tamam abla seni mi kırıcam😂dağdaki gelmiş bagdakini kovuyor hesabı gibi anlaşılmasın 😅
gülüm ben de 2 haftadır buradayım kızların bazılarını önceden tanıyorum , bazısıyla yeni yeni tanışıyoruz zaten o yüzden eskisi yenisi ayrımı yok gülüm

3 kilo baslangic icin cok ağır yarim lt lik ya da 1 lt lik su siseleri ile calismaya başlayabilirsin 🥰
3-4 kere kaldırabildim zaten,bir kaç sene önce yarım kg larla çalışıyordum sonra 1 kg ya çıkarmıştım , birden 3 kg çok fazla kesinlikle:)

Günaydın canım 🥰

Günaydın hoşgeldin ☺️

Benim ki tam sokulmemis durumda 🙄

Günaydın canım 😘Allah zihin açıklığı versin

Günaydın kaptanım 💙

Günaydın ablacım ne güzel bir bildirim bu🥳🥳

Günaydın canım🥰

Günaydın canım ❤️💙

Kilitli kasa daha iyi 🤣

Günaydın baharım❤️

Günaydın canım 😍Birazcık olabilir🤦

İnşallah gelirler canım

Günaydın canım 🤩

Günaydın canım 🌹

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım 💙merakla bekliyorum bildirimleri🤭
Teşekkür ederim canım 🥰
Bildirime takım kaptanlarini etiketledim ama başka kimleri etiketlemem lazım bilmiyorum. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia i da etiket yapiyor muyum?

Kilo bildirimi
83.4
Cuma: 84.0
Fark: -600 gr
Zipzip- Zipzip- F Frozen01
Guzel eksi tebrik ederim canim 🤩
Teşekkür ederim canım 🥰
Bildirime takım kaptanlarini etiketledim ama başka kimleri etiketlemem lazım bilmiyorum. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia i da etiket yapiyor muyum?
Benim icin etikete gerek yok abla gecmisi okuyorum
Mirapham ile askrhpozitif i etiketlesen yeterli olur 🤗🤗
cuma 76.8
bugun76.4
fark- 400 gr
regl1.gün yinede cok sevincliyim 🍀😘Eki Görüntüle 2919151

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul
askrhpozitif askrhpozitif
sabah 7 buçukta hızlıca tartılıp , kahvaltı hazırladım eşimle kardeşine , kaynıma yollukta hazırlayıp yolladım az önce birini memelekete diğerini işe ve hemen damladım geldim :)

tartı da değişiklik yok maalesef sabit yine 81.0
askrhpozitif askrhpozitif Zipzip- Zipzip-
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecek 🥰
+650 ac yatip arti gormek cok moralimi bozdu bugun diyetisyen listesine basladim bakalim harfi harfine yapacagim nerde yanlisim
Aa neden oyle oluyor ki acaba diyetisyen listesi daha iyi gelecektir 🥰
Günaydın kızlarcım
cuma 90.20kg
pazartesi 90.00kg -200gr
İnsallah cumaya daha iyi olucak
Zipzip- Zipzip- F Frozen01
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim 🥰

Benim icin etikete gerek yok abla gecmisi okuyorum
Mirapham ile askrhpozitif i etiketlesen yeterli olur 🤗🤗

Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecek 🥰

Aa neden oyle oluyor ki acaba diyetisyen listesi daha iyi gelecektir 🥰

Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim 🥰
inşallah cumartesi akşam hariç dengeli beslendim eksi olsa güzel olurdu ama neyse cumaya olur :)

Back