- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
cidden öyle canım bir tavuk yesen 200-250 arası cafelerdeBelediye lokantası iyi olmuş öyleyse canım, dışarda yemek artık lüks oldu gerçekten, inanılmaz pahalı. Bizim yemeklerin de ücreti uygun diye dışarı gitmiyoruz zaten.
Oy kuzum, çok geçmiş olsun canım, Rabbim sanada yardım etsinabla hic iyi degilim hic motive degilim bebegim iyi degil Eki Görüntüle 3397313
once bir kolunda sonra iki kolunda artti simdi gogus hizasinda artti .doktora goturmustum krem vermisti yine goturdum gecici dedi baska krem verdi ama suruyorum cok agliyo bide bandajlarda takılinca hep agliyor cunku o nadajların takıli oldugu yere denk geliyor bide buhep kucagimda ne yapacagimi sasirdim artik cumaya tekrar randevu aldim.
beni gruplardan çıkar abla bide buranın hakkını düşünmeyeyim
Geçmiş olsun canımKaptanim kusuruma bakma ben dunku tartıyı unuttum pztsi 2 tane diş çektirdim biri 20lik biri azı diş
2 gündür çok kötüyüm çenemi bile açamıyorum ağrı kesiciler le duruyorum teli elime bile alamadım anneme geldim cocugu bile annem bakıyor yatıp duruyorum
Tekrardan kusuruma bakmayin
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben biraz rahatsızım ama bu günümüze çok şükür
Biz zaten biliyordukBu arada Serapcimin nişanlı olduğunu öğrendik
Kızıl gibi bir hastalıkmış, bulaşıcı kısmını bizde atlatmış, hiç farketmedik, şimdi bebişin yüzü kızarıp kaşınmaya başlamışGeçmiş olsun canım
Aaa ne oldu iyilerdi sendeyken Geçmiş olsun
Seni hep özlerimGeçmiş olsun canım
Beni özlemeye devam
Çok geçmiş olsun canım grip mi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun neleri var?
Cok geçmiş olsunTeşekkür ederim
Kızıl gibi bişeymiş, pazar günü yanakları kıpkırmızıydı, vücutta bişey yoktu. Önce kedi alerjisi zannettiler, çıkmamış çok şükür, bize geldikçe sorun olurdu
teşekkür ederim canım üşüttüm sanırımGeçmiş olsun canım, neyin var
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Beni özlemeye devam
Çok geçmiş olsun canım grip mi
Ay geçmiş olsunTeşekkür ederim
Kızıl gibi bişeymiş, pazar günü yanakları kıpkırmızıydı, vücutta bişey yoktu. Önce kedi alerjisi zannettiler, çıkmamış çok şükür, bize geldikçe sorun olurdu
Bilmiyorum ki regl olacak gibiyim ama olmuyor herhalde ondan ruh halim dengesizleşti. Biraz yürüyeyim dedim 10 dk yürüdüm bıraktım ağzım acı acı kül tablası gibi hissediyorum ne yapsam geçmedi kendimden tiksindim duş aldım dişlerimi fırçaladım kahve içiyorum inşallah toparlayacağımLenaG , neyin var kuzum
Afiyet olsun harika menüMenü:
Sabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 küçük parça peynir
Salatalık
1 tane köpekli galeta
Ara : yok
Aksam . 17.00
Yarım kase çorba (bitiremedim)
2 çatal salçalı makarna
2 yemek kaşığı küçük sulu köfte
Yoğurtlu semizotu
Cordelia Mthn83 Elhan
Sporu akşam paylasicam
(Artık kilo veremiyorum gibi hissediyorum)
İnşallah öyledirAfiyet olsun harika menü
Kas yaptığın için sana öyle geliyor olabilir canım
Geçen tavuklu salata baktım yemin ederim 220 TL'den aşağı salata yok üstüne koydukları 2 parça şeycidden öyle canım bir tavuk yesen 200-250 arası cafelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?