Gaziantep pazarlarında taze yeşil sarımsak her mevsim demet demet satılır.Ne güzel sarımsak yaprağını çok kimse bilmez, ben üstüne yumurta kırmayı da çok severim

Yumurtalısini hiç denemedim. Bir gün yaparım .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaziantep pazarlarında taze yeşil sarımsak her mevsim demet demet satılır.Ne güzel sarımsak yaprağını çok kimse bilmez, ben üstüne yumurta kırmayı da çok severim
Yaaa ben usakliyim
Ay ne güzelİste diyorum ya annem yine haşhasli çörek yapmis falan bizim evde eksik olmaz
tarhana yapar hazirlariz sonbaharda
![]()
Ohhh miss canım , şu anda leylasan gaza geldim balkonda yetistiresim varGaziantep pazarlarında taze yeşil sarımsak her mevsim demet demet satılır.Lavinia_98 değil mi tatlım.
Şiveydiz yemeğimiz var mesela taze sarımsak ve kuzu etiyle pişirilir.
Yumurtalısini hiç denemedim. Bir gün yaparım .![]()
Anaaaa hangi köyünden diyive bakamYaaa ben usakliyim
Onu duymuştum çok lezzetli derlerGaziantep pazarlarında taze yeşil sarımsak her mevsim demet demet satılır.Lavinia_98 değil mi tatlım.
Tam bir sifa ElhanimGaziantep pazarlarında taze yeşil sarımsak her mevsim demet demet satılır.Lavinia_98 değil mi tatlım.
Listemde yok. Dur derim. Hatta yemesemde olur. Sofrayı hazırlarken canım istiyor sadece ama daha elimi uzatmadim.Listende var mi
Kendine dur diyebileceksen ye
Ben diyetisyenle iken listeye katı uyuyordum mesela gecen paylastim haftanin iki gunu iki parmak kalinliginda kek vardi ya ben onu yemiyordum![]()
Hayırlı olsun bitanemOldu oldu Philips aldım.
Hafta içi servis cagiracagiz
Yeşil çayı unutma![]()
Merkez oturuyor ailem canım , ben artık baya az gidiyorum ama seviyorum sehrimi :) boşuna kanım isinmamisAnaaaa hangi köyünden diyive bakam
Cuma günü pazarda bulursam yapacağım tatlım.Tam bir sifa Elhanim![]()
Bak bu defa canin isteyip yedin ve yine de kilo verdin diyelim ne oluyor biliyor musunListemde yok. Dur derim. Hatta yemesemde olur. Sofrayı hazırlarken canım istiyor sadece ama daha elimi uzatmadim.
Bu hafta listeye sadık kalamadim bakalım ne diyecek. Kilo verdim ama nereden verdim![]()
Sebastian düşünmüştüm ama o da çok kullanılıyorHayırlı olsun bitanemGüle güle kullan. Bir isim düşün.
Katya koyuyor çoğu hanım o siradanlaşti. Benimki Lidya
Markasi Lydsto
![]()
O zaman bize bir foto gelirCuma günü pazarda bulursam yapacağım tatlım.Şifasiz kalmayalım.
![]()
Pakize koy pak temizSebastian düşünmüştüm ama o da çok kullanılıyor![]()
Uşak'ta üniversiteden arkadaşlarım var. İki kere gittik. Eşme ve Karahallılar. Bir Uşak hatırası da benden gelsin.Bu kadar uşak konusu geçmesi ben şok :)
Bizim de BanazMerkez oturuyor ailem canım , ben artık baya az gidiyorum ama seviyorum sehrimi :) boşuna kanım isinmamis
Gelir tabiO zaman bize bir foto gelir![]()
Ekmeğim yine ortada kaldıBak bu defa canin isteyip yedin ve yine de kilo verdin diyelim ne oluyor biliyor musun
Aaa yedigim halde vermisim o zaman 2 tatli kasigi yesemde bisey olmaz yine veririm... Bunlar hep batak kısmı diyim
Çocukluğumda dizimiz vardı. Banazli İsmail Sadri Alışık başrolde. " Kartallar Yüksek Uçar"Bizim de Banaz![]()
Evet evet onuda düşündümPakize koy pak temizbenim kedi pakizem o kadar titiz ve hanım ki
Senin makinada adını alır belki![]()