Ne akıllı ne olgun bir yorum…kızının yanaklarından öperim.Bugün biraz moralsiz yaşıyorum günü. Sabah ne güzel başlamıştım oysaki güne. Canım sıkıldıktan sonra kahvaltı etmedim. Evi toparlayıp kızımla oğlumla parka gittik oturduk yürüdük gezdik. Sonra patlıcanlı kıymalı yoğurtlu gözleme yedim yanında gazlı içecek içtim. Paylaştık menüyü kızımla. Kızım anlat bakalım neyin var diye sordu ben de işte sabahki olaylar dedim. Bana sordu sence önce kim özür dileyecek babam mı sen mi bende bilmiyorum dedim. Sonra dedi kim önce adım atar özür dilerse ilk o cennete girermiş. Bence boşver önce sen özür dile kap cennetieve bıraktım sonra çocukları. Ben tek çıktım. Bir kitap kafede kahve içtim kitabımı okudum 45 dk. İyi geldi. Eve geldim şimdi. Öyle bir şey yapmak istemiyor canım. Kızıma örgü bebek yapıyorum onu öreyim biraz. Herkese güzel haftasonları bana yok
Suss kızzzz heç belli olmazzz nasıl olsa sen yiyonnnnsen gelene kadar biz fit oluruz sana gaz veririz ama :))
Biliyorumm saka ettimmben hep ediyorum aşk olsun kizzz :) oglusun ve kızınla yemeğe he :)
Teşekkür ederim canımNe akıllı ne olgun bir yorum…kızının yanaklarından öperim.Çok özeniyorum anne kızlara. Kitap kulübünde görüyorum maşallah ne güzel ne çok kitap okuyorsun. Kpss bitsin ben de devam edeceğim şimdi çok azaldı.
Sağol canım
Sağlık sorunların daha önemli hem bu hafta baya adımların vardı
Vücudunun toplanmasına izin ver canım.
Elhan kaptanım için uygunsa ve ben kırmızı kaptansam hakkımı sana devretmek isterim. Benden sonra sen varsın sanırım.
Bende çok severim
Ayy bende ulasmisimYıldızlı olanlar hedefe ulaşanlar. Sadece 2 kişi + da o da çok fazla bir artı değil gerisi çok iyi. Tebrik ederim mavi takım. Başarılarınızın devamını diliyorum
Elhan
Teşekkür ederim
Kandirik ettin hemiii
Bunun tadı çok güzel gerçekten. Afiyet olsun canım
Oyy ne güzel dünde düşündüm bugün dillendirdim canım. İyiki doğmuşsun neşe getirmissin bizlereÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyle
Dun doğum günumdü hiç biriniz kutlamadınızzzzdurumumuda mı görmediniz heeehhhh şaka bi yana
Neseki yarın kocişkom kızıkamla yemeğe götürücek bizi
Yerim ben o saf melek kalbi.Bugün biraz moralsiz yaşıyorum günü. Sabah ne güzel başlamıştım oysaki güne. Canım sıkıldıktan sonra kahvaltı etmedim. Evi toparlayıp kızımla oğlumla parka gittik oturduk yürüdük gezdik. Sonra patlıcanlı kıymalı yoğurtlu gözleme yedim yanında gazlı içecek içtim. Paylaştık menüyü kızımla. Kızım anlat bakalım neyin var diye sordu ben de işte sabahki olaylar dedim. Bana sordu sence önce kim özür dileyecek babam mı sen mi bende bilmiyorum dedim. Sonra dedi kim önce adım atar özür dilerse ilk o cennete girermiş. Bence boşver önce sen özür dile kap cennetieve bıraktım sonra çocukları. Ben tek çıktım. Bir kitap kafede kahve içtim kitabımı okudum 45 dk. İyi geldi. Eve geldim şimdi. Öyle bir şey yapmak istemiyor canım. Kızıma örgü bebek yapıyorum onu öreyim biraz. Herkese güzel haftasonları bana yok
Yerim ben o saf melek kalbi.Bugün biraz moralsiz yaşıyorum günü. Sabah ne güzel başlamıştım oysaki güne. Canım sıkıldıktan sonra kahvaltı etmedim. Evi toparlayıp kızımla oğlumla parka gittik oturduk yürüdük gezdik. Sonra patlıcanlı kıymalı yoğurtlu gözleme yedim yanında gazlı içecek içtim. Paylaştık menüyü kızımla. Kızım anlat bakalım neyin var diye sordu ben de işte sabahki olaylar dedim. Bana sordu sence önce kim özür dileyecek babam mı sen mi bende bilmiyorum dedim. Sonra dedi kim önce adım atar özür dilerse ilk o cennete girermiş. Bence boşver önce sen özür dile kap cennetieve bıraktım sonra çocukları. Ben tek çıktım. Bir kitap kafede kahve içtim kitabımı okudum 45 dk. İyi geldi. Eve geldim şimdi. Öyle bir şey yapmak istemiyor canım. Kızıma örgü bebek yapıyorum onu öreyim biraz. Herkese güzel haftasonları bana yok
Canım benim yarına kalmasın da ne zaman istersen olur. Maviş kaptan belirledin mi göremedim. Yine karışık okuyorum.Elhan kaptanım uygunsa
Ben disaridayim uygun değilse ancak akşama olur
Bende çok severim
Ayy bende ulasmisim
Üstümde çizik olsada
Teşekkür ederim
Kandirik ettin hemiii
Teşekkür ederim canım benimmm amiin inşaallahhOyy ne güzel dünde düşündüm bugün dillendirdim canım. İyiki doğmuşsun neşe getirmissin bizlere
Sağlıklı yaşların olsun. Bu yıl güzelliklerle gelsin sana
Hiç aklımızdan cikmazsin ama dillendirmemisiz
Her bebekli videoda kardeşimin eşi ve sen aklima geliyorsun
Hatta kızı bogdum videolarla diyorum kendi kendime
Sürpriz olsun dedimElhan kaptanım uygunsa
Ben disaridayim uygun değilse ancak akşama olur
Bende çok severim
Ayy bende ulasmisim
Üstümde çizik olsada
Teşekkür ederim
Kandirik ettin hemiii
Canım benim yarına kalmasın da ne zaman istersen olur. Maviş kaptan belirledin mi göremedim. Yine karışık okuyorum.
Canım ben çok acemiyim senin gibi kaptanlık yapamam ki
Üzgünüm canım onu mavi kaptan yapabilirsin. Devir edemiyoruz.
Eheheh beni de iyi ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?