Yanlış yazdım kaptanım zeyneppk yazcaktım aklım diğer zeynepe gittiMigim secti onu canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yazdım kaptanım zeyneppk yazcaktım aklım diğer zeynepe gittiMigim secti onu canim
Aaaaa adım yarışması değilmi bu kaç günde bitiyor katilayim bariTamam canım o zaman yarjn gun sonunda fotografli bildirim bekliyoruz
Masterhef izliyor musun canım cuma gunleri onun gibi takim kuruyoruz
Kirmizi ve mavi takim
En cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor
Mavi takim kaptanini seciyor
Sonrasinda sirayla yarismaci seciyorlar
Evet canım onu seçtim
çok tişikkir ederimHayirli cumalar canim
Daha secilmedi canim
Masterfit kilo ve adim yarisi birlikte oluyor,sari takim adim yarisi sadece
Ben yazana kadar açıklarsin :)
Biraz bu hafta sessiz kaldık bencede
Isleri var gelecek canim
Sen istersen diger yarisada katilabilirisn canim ben az 15.000 atmayi dusunuyorum
Adim yarisina katiliyor takimlara destek oluyorlar :)
Cumartesi basliyor Çarşamba aksam sonAaaaa adım yarışması değilmi bu kaç günde bitiyor katilayim bari![]()
Beş günde insan kaç kilo verirki gitse gitse gram giderCumartesi basliyor Çarşamba aksam son
5 günlük
Kilo verme adim karisik ama
Ben sadece adim yarisina katiliyorum![]()
Kilo verme 1 haftalikBeş günde insan kaç kilo verirki gitse gitse gram gider![]()
Eglenceliye benziyor kat beni ikisinede canım ama kuralları güzel anlat saçmalamayayimKilo verme 1 haftalik![]()
İnşaallah güvenini sarsmam
Bu haftalik adima katil canim haftaya kilo vermeye alirizEglenceliye benziyor kat beni ikisinede canım ama kuralları güzel anlat saçmalamayayim![]()
Evet canım
tamadır elimden geldiğince