Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok tatlı kedicikkkOnlara bakıp tarif alıyoruz.![]()
boş ver gülüm geçmişte kaybolup gitme :)Kaldi 70 sayfa![]()
Meraktan catlarimboş ver gülüm geçmişte kaybolup gitme :)
odev yapiyorum canim kizimin odevleri bitti benimkide bitmek uzereMaviş takım ortada yok. İnşallah spor yapıyorlardir.![]()
Benim kızlar mıne mezarı yaaaa tövbe de , kızlar biraz daha büyüdüğün de gülüm , o zaman onlar sana çayını kahveni yapacak sen az uyu dinlen biz bulaşığı halleder çamaşırı sereriz diyecekler annesi:)
Kaptanım geçmişte kalmışım senin için gruba katıldım arkadaşlar onayladı haberin olsunMeraktan catlarim
Ama okuyamiyorum yaa firsat oldukça bakacagim
Allah kurtarsinKaldi 70 sayfa![]()
Daha oraya gelemedim 60 sayfadan fazla varKaptanım geçmişte kalmışım senin için gruba katıldım arkadaşlar onayladı haberin olsun![]()
Elinize saglik canimDUYURU
F Frozen01 Kırmızı Takım kaptanıaskrhpozitif Mavi Takım kaptanı olmuştur. ikiniz burda olduğunuzda listeden birer birer isim söyleyeceksiniz.
P.tesi eksisi en fazla olan kaptana ve takımına avantaj ödülü verilecektir.
Zipzip- @Filiz16
Arkadaşlar ilk seçimi dikkate almayın. Yeni takımlar belirlenecek.
Kolay gelsin canim ❤Ben takımlarda yokumama ütü yapıyom bende
![]()
tabiii kiii senin kızlar , benim kızım bile yok oğlan nasıl atarlı dayı tipin de biliyorsun o bile bana bir çay doldurur musun oğlum dedim mi doldurup veriyor , bir şey alsa yese sen de ister misin tadına bak bari diyor, hastayken belim ağrırken beceremese bile çamaşır seriyordu kaç sene öncesin de bile , ki beni özlemez, düşkün değil :)Benim kızlar mı![]()
Elinize saglik canim
Pazartesi avantaji guzelmis
En cok kilo veren takim kaptani istedigi uyeyi degistirme hakki olsun![]()
ben sana hoş geldin dedim mi demedim mi hatırlamıyorum gülümKaptanım geçmişte kalmışım senin için gruba katıldım arkadaşlar onayladı haberin olsun![]()
Cesaret edebilirler mi değiştirmeye. Tamam o zaman.Elinize saglik canim
Pazartesi avantaji guzelmis
En cok kilo veren takim kaptani istedigi uyeyi degistirme hakki olsun![]()
Kaptan dünkü seçmelerde. Beyni yanıyordur garibin.![]()