Hedefe emin adımlarla yürümek ne kadar güzel. Çalışan bir hanım olup bahanelere sığınmak yok. Ne olması gerekiyorsa özenle hazırlanıp tüketilmis veeee sonuç kaçinilmaz .Kizlar selam
Biraz en son ki kilo verme donemimden baslangic gunlerimi inceledim sizlerle de paylasmak istedim belki faydali olur7 haziran-29 Haziran arasini inceliyoruz
7 haziranda 60.6 cikmisim kararli bir baslangic yapmisimEki Görüntüle 3365238
Saat 10 da ilk ogun genelde şöyle 2-3 yk granola mevsim meyvesi seklinde olmus. Yine iş,cekim vs ne olursa yanimda tasimisim bu foto arabada cekilmis cunku
Eki Görüntüle 3365239
Saat 13-14 arası şöyleli salata yemisim
Eki Görüntüle 3365241
Aralarda havuc bir iki ceviz yada badem findik ne varsa yerdim
Sonra saat 17:30-18 arasi hep şöyleli ogunlerim olmuş
Eki Görüntüle 3365244
Eki Görüntüle 3365245 Eki Görüntüle 3365246 Eki Görüntüle 3365247 Eki Görüntüle 3365248 Eki Görüntüle 3365249 Eki Görüntüle 3365250
Her gun 13 bin adım civarında yürüyüş yapiyordum.2-2.5 lt su...
Ve 29 Haziranda 57.5 cikmisim
Eki Görüntüle 3365251
Sonra aferin kiz sana diyip kendime pizza yapmisim
Eki Görüntüle 3365255
Kendi kararligima bakip tekrar tekrar motive olmaya calisirken sizinle de paylasmak istedim
Amin insallah hep birlikte diyelim ben de tekrar bu kararliligimi bulmaya calisiyorum cunkuDarısı başımıza emeğine sağlık
Elhancigim kesinlikle dikkatli olmak yetmiyor cizgiler keskin olmali bu yolculuktaHedefe emin adımlarla yürümek ne kadar güzel. Çalışan bir hanım olup bahanelere sığınmak yok. Ne olması gerekiyorsa özenle hazırlanıp tüketilmis veeee sonuç kaçinilmaz .Kendimizi oteledigimiz vakit saçmaladigimiz rotadan saptigimiz görülüyor. Dikkatli olmak yetmiyor çok dikkatli olmak lazım. Motivasyonun ilham verdi tatlım. Son tartina bakinca istedigin kiloya ulaştığında gidecek olmanın hüznü sardı beni.
Afiyet olsun incimAra öğünüm 1 yeşil elma 2 tam ceviz
Yeşilçay tarçınla şenlendi
Afiyet olsun Büşram17.00 Yumurtalı ıspanak ,1 haşlanmış tavuk but, bir dilim ekmek ve ayran
Günüm hep temizlikle bitti . Turşu fln yaptım . Anca yemek yedim . Su ve sporu akşam geç yazarım inşallah
Jasminium84 Elhan
Bir an korktum bir leğen kısır falan mı yedi diye.Misafirlerimi gönderdim bir üzülme bir boşluk bi yeme krizi
Bir leğen ciddi ciddi leğen
marul ve salatalık yedim yarım litre su içtim nasıl bastıracağım şaşırdım
Harika bir pazar menüsüSaat 11 30
1 dilim kepek ekmeği
1.5 yumurta omlet 3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 dilim sucuk
Saat 13 30
1 kupa bitki çayı 3 kare çikolata
Saat 15 00
1 protein bar
Saat 17 00
1büyük kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurt
2lt su
Elhan
Afiyet olsun Leylacim.7 Ocak Pazar beslebme listem
Bugün saat 14 gibi 1 saatlik eliptik yapip
15:20 de ilk ogunumu yaptim
3 kepçe mercimek corbasi
Labneli hindi fumeli krep ile
17:30 da
Mısır patlagi ustunde fistik ezmesi
Sütlü filtre kahve
Su 1 lt ictim, icmeye devam ediyorum
Elhan Jasminium84
Cordelia cigim 1 saat eliptik ile 9.900 adım yapmisim bunu adım puani olarak hesaplayacagim cunku eliptik diye gesaolayinca daha az puan yapiyor
7 Ocak spor puanim 990
Eki Görüntüle 3365259
Eki Görüntüle 3365261 Eki Görüntüle 3365260
2024 koçlar hedefine kitlenmisOcak ayı koc burcu tavsiyeleriElhan
Eki Görüntüle 3365265 Eki Görüntüle 3365266 Eki Görüntüle 3365267
Teşekkür ederim ablacım.Afiyet olsun incim
Afiyet olsun BüşramCok güzel bir menü. Benim menümü görünce çok şaşıracaksın.
Bir an korktum bir leğen kısır falan mı yedi diye.Cok şükür marul , salatalikmis. Marul uyku getiriyor biliyor musun
Harika bir pazar menüsüAfiyet olsun canım
Afiyet olsun Leylacim.Çok güzel bir menü.
Ben sana demiştim. Çünkü dün çok konuştuk.Buraya yanlışlıkla benim yerime kendini yazmayacaktınElhan bak gerçek oldu
Gerçekten hiç kolay olmadı1000000000 sayfa birikmiş hiç acımamışlar...
Evet harikahoş buldum canım. aynen hem takma huyum gidiyor . Hem de hayaller, hedefler, başarılar vs. vs. vs. olunca hayatı daha seviyor insan . Daha mutlu ve pozitif enerjili bakıyor her şeye ❤
Afiyet olsun canım. Menü harikaMenüm:
Sabah 13.00 2 çeri domates
1 h. Yumurta
1 salatalık
1 grissini
Ara: yok
Akşam: 17.30
1 kase yayla çorbası
3 yemek k. Melemen
Su 2 litre yapcam
Spor yok
Elhan
Bekliyorum kuzum beni de etiket yapsanaAfiyet olsun incim
Afiyet olsun BüşramCok güzel bir menü. Benim menümü görünce çok şaşıracaksın.
Bir an korktum bir leğen kısır falan mı yedi diye.Cok şükür marul , salatalikmis. Marul uyku getiriyor biliyor musun
Harika bir pazar menüsüAfiyet olsun canım
Afiyet olsun Leylacim.Çok güzel bir menü.
Evet sen 60 lari goreceksin artik2024 koçlar hedefine kitlenmis
Heyecan sardı birden
Aromalarin hiçbiri yok .
Öfkeli tavırlara hiç girmeyiz umarım.
Afiyet olsun canım. Doğru karar ben de öyle yapıyorum. Yaptığım sporu değil adımı yazıyorum7 Ocak Pazar beslebme listem
Bugün saat 14 gibi 1 saatlik eliptik yapip
15:20 de ilk ogunumu yaptim
3 kepçe mercimek corbasi
Labneli hindi fumeli krep ile
17:30 da
Mısır patlagi ustunde fistik ezmesi
Sütlü filtre kahve
Su 1 lt ictim, icmeye devam ediyorum
Elhan Jasminium84
Cordelia cigim 1 saat eliptik ile 9.900 adım yapmisim bunu adım puani olarak hesaplayacagim cunku eliptik diye gesaolayinca daha az puan yapiyor
7 Ocak spor puanim 990
Eki Görüntüle 3365259
Eki Görüntüle 3365261 Eki Görüntüle 3365260
Olsun, sen mutlu ol daDiyetisyen gününü salı diye düşündüm de dedim. Pazartesi o da evet
Ama akşam iş çıkışı
Hava yagisli ruzgarli olunca ödem olan var miizmir firtinali yagisli ve benim el ayak goz yuz yumos yumos haftasonu ilk ogunume aile kahvaltisi ile baslarim uyum olsun diye bugun yapamadim midem hala dolu gibi annem de sana krep yaptim yemiyorsun diye bana küstü
1. Seviyede bize mantarlı kuru fasülye tarifi verdiler, hiç yapmadım, mantarın ayrı tadı, aroması var ya, bozulsun istemedim.Açıklama için teşekkür ederim canımTam uyar mıyım bilmiyorum tabi. İki ayrı proteini vücut hazmedemiyor mu acaba
Oy oy ellerine sağlık, ben de çok severim ve canım neler neler istiyor anlatamamAfiyet olsun canımm, su ne kadar içtin onu da yazar mısın
Ben de öylesini çok severim, övünmek gibi olmasın güzel de yaparım un helvasınıcanım çektiii
Süpersin
Canım gayet güzel afiyet olsun, sadece suyunu azıcık arttırabilirsin
Ahhhh benim canım kaptanımmm o açlık vücuduna nasıl faydalı nasıl iyi gelecek bunu düşünafiyet olsun
Canım azıcık suyunu arttırırsan şahane olur onun dışında menün güzel afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Nemden olabilir mi canım? Nemli hava beni çok şişirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?