Afiyet olsun canımMenüm:
Sabah 13.00 2 çeri domates
1 h. Yumurta
1 salatalık
1 grissini
Ara: yok
Akşam: 17.30
1 kase yayla çorbası
3 yemek k. Melemen
Su 2 litre yapcam
Spor yok
Elhan
Tamam bitanemBekliyorum kuzum beni de etiket yapsana
Bu hafta 60' lara girmenin umudunu taşıyorum kuzum.Evet sen 60 lari goreceksin artikÖfkeli tavirlar ah ahhh biz hemen de unutuyoruz da karsidakinin dirdiri bitmiyor sirf o dirdiri cekmemek icin ofke kontrolu yapiyorum
Bir hurma günü daha kazasız belasız atlatıldı. Afiyet olsun kaptanım.Menümü paylaşıp kaçayım. Davetsiz misafirlerimiz var. Kızımın doğum günü olunca.
Kahvaltı
7 hurma+2kasik yoğurt
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1hurma
Aksam
7 hurma+2kasik yoğurt
3 catal mantar sote
günü kapadım
bir bardak kiraz saplı çay içer yatarım. Yatarım da inşallah uyurum
Elhan Jasminium84
Afiyet olsun kordişim.Menum 6 Ocak Pazar
Sabah 09.00
Yoğurt kürü 2 çilek
10.30
1 zeytin
1 kaşık menemen
2 çatal patlıcan biber saksuka galiba
1 kk peynir
1 yumurtali sade omlet
Kepekli ekmek toplam 50 gram
Saat 14.00
2 mandalina
Saat 16.00
Tavuk 100 gram
1 adet kücük patates airfryerde yağsız pişti
3 kaşık bulgur pilavi
30 gram tbe
Ara 19.00
Yoğurt kürü
@sibel_84Elhan
Spor yükleniyor...
Afiyet olsun Arwencim.Sabah 10 kahve
11.30 2 yumurta 2 zeytin 3 çeri domates 1.5 dilim ekmek
12.30 yarim portakal
13.30 ceyrek avokado
15.00 1 kase yulaf
18.30 yogurtlu salcali karnabahar( karnabahar mantisi mi deniyor artik) 3 dilim ekmek 5 dilim firinlanmis patates ince.
4.1lt su ictim
Spor yapmadim burda yagmur ruzgar vardi çıkamadim hic disari. Lütfen bebege bakmak spor sayilsin
Jasminium84
Yaa patatesler incecikti gece uyumadan spor yapip telafi edicemAfiyet olsun canımPazar menun harika Kısa sürede takımlara , diyete alışman çok güzel tebrik ederim seni.
Tamam bitanem
Bu hafta 60' lara girmenin umudunu taşıyorum kuzum.Allah sakinlik huzur versin.İşini doğru yapıyorsan gerisi önemli değil . Karşıdakinin huyunu biliyorsan takmamaya çalış bitanem.
Bir hurma günü daha kazasız belasız atlatıldı. Afiyet olsun kaptanım.
Afiyet olsun kordişim.İnsallah bulgur pilavı sana nazik davranır zaten çok az. Niye yedin diye soracağım da cevap verme boş ver.
Afiyet olsun Arwencim.Tatlim menun güzel keşke sofraya hiç ekmek koymasaymişin. Patates varmış.
Allah Allah kuru fasuyeye resmen hakaret mantar.1. Seviyede bize mantarlı kuru fasülye tarifi verdiler, hiç yapmadım, mantarın ayrı tadı, aroması var ya, bozulsun istemedim.
Eşimin sülalesi etsiz yemeği kaale almaz, ne kötü alışkanlık
Cumaya vakit var canım . Çok aciktirma kendini. O zaman göz dönmeleri çok oluyor. Sağlıklı bir şey hazirladiysan porsiyonun büyük olsun.Yaa patatesler incecikti gece uyumadan spor yapip telafi edicemdün gece çok acikinca gözüm döndü demek ki
Bir kilonun üzerinde bekliyorsun o zamanYarın ki duruma göre cuma günü kilom belli olur. Yaklaşık iki katı kadar veriyorum dikkat edersek cumaya kadar. Ama 69. a düşer miyim düşersem mucize olur
Hızır idi Yunus idi he valla 60- 70 tekrar 60 olursa bu terslikte bir iş var diyeceğimCanım harika bir düşüş tebrik ederim
Sonunda beni yakaladınEllssa
çok iyi gidiyorsun canımhaftaya fazlasıyla gidecek òyle düşün kişi şuanda da harika bir düşüş maşallah ♥︎
Beni 70 de yanlış bırakmak istemeyen canım arkadaşımkesin 70i geri görme sebebin bu şu 69 - 70 döngüsü bakalım ne zaman son bulacak kurtulamadk 7yi görmekten
Sizin sayenizde. Sizler bu kadar içten ve tatlı olmasaydıniz heralde alışamazdimAfiyet olsun canımPazar menun harika Kısa sürede takımlara , diyete alışman çok güzel tebrik ederim seni.
Merhaba festinacim.Merhabalar motivasyonunuz ve muhabbetinize maşallahbende aranıza katılmak istiyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor
5 aylık taze bir anneyim. Bu zaman kadar yedim, içtim artık sağlıklı beslenmeye geri dönmem gerektiğini düşünüyorum. Mükemmelliyetçi ruhum sebebiyle hep birşeyler tamamlansın diye bekledim ama yok onu beklersem çok bekleyeceğim. En iyisi ufak adımlarla da olsa başlamak. Umarım hepimizin gönlündeki birbirimize desteğimiz sayesinde gerçekleşir
Bize gelen özenle seçilip geliyor.Sizin sayenizde. Sizler bu kadar içten ve tatlı olmasaydıniz heralde alışamazdim
Size öylesinizBize gelen özenle seçilip geliyor.Uyumlu , zarif bir hatunsun hakkini yeme bak. Guzel sözcüklerin için teşekkür ederim.
Üzüldüm wunderim .Bugün sabah 73.8 i gördüm ben. Ama güne gittim ve hunharca yedimşimdi detoks suyu içiyorum sanki bir faydası olacakmış gibi yarın tartıda ne çıkacak çok merak ediyorum. Ben sabah 6 buçukta uyanıyorum o saate kadar eritemem yarın ben okuldan gelince öğlen tartılıp atsam oluyor mu hocam Elhan
Teşekkürler. Ben pilav makarna yemiyorum ama canım istedi maalesefAfiyet olsun canımPazar menun harika Kısa sürede takımlara , diyete alışman çok güzel tebrik ederim seni.
Tamam bitanem
Bu hafta 60' lara girmenin umudunu taşıyorum kuzum.Allah sakinlik huzur versin.İşini doğru yapıyorsan gerisi önemli değil . Karşıdakinin huyunu biliyorsan takmamaya çalış bitanem.
Bir hurma günü daha kazasız belasız atlatıldı. Afiyet olsun kaptanım.
Afiyet olsun kordişim.İnsallah bulgur pilavı sana nazik davranır zaten çok az. Niye yedin diye soracağım da cevap verme boş ver.
Afiyet olsun Arwencim.Tatlim menun güzel keşke sofraya hiç ekmek koymasaymişin. Patates varmış.
Ikisi de saglikliydi haslanmis karnabahar firinda az yagli patatesti sadece. Cok yedigimi söyleyince hemen evde leslie yaptim uyumadan yine yapicamCumaya vakit var canım . Çok aciktirma kendini. O zaman göz dönmeleri çok oluyor. Sağlıklı bir şey hazirladiysan porsiyonun büyük olsun.
Oooo Boşnak mantısı en güzeli7 Ocak Pazar
Kahvaltı 13.00
2 tane tambuğday pankek
Peynir zeytin
1 tk fıstık ezmesi
Akşam 19.00
4 köfte
1 kase cacık
5 tane boşnak mantısı
Su 1 lt şu an
Jasminium84 Elhan
Aslında çeşit çoktu birkaç kaşık aldım.Üzüldüm wunderim .Karbonhidrat çok muydu öğlen tartılıp atabilirsin. 14.00 ' kadar zamanın var kuzum. İnşallah istediğin gibi bir tartı sonucu olur.
Afiyet olsun aşkitocum.7 Ocak Pazar
Kahvaltı 13.00
2 tane tambuğday pankek
Peynir zeytin
1 tk fıstık ezmesi
Akşam 19.00
4 köfte
1 kase cacık
5 tane boşnak mantısı
Su 1 lt şu an
Jasminium84 Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?