Hakkında hayirlisi olsun cnmJa adam o kadar nett ki , adam kabul etti partneriyle konuşacakmış olursa olur olmazsa da sıkıntı değil ya haftada 2.5 saatti zaten. Diğer iş yarım günlük teilzeit , o yeter banahiç biri uymuyordu iş olarak bu sefer iş kapıları açıldı. Ama arkadaşın annesine temizliğe gidiyorum belki ona gelemem dedim sorun değil dedi yeter ki sigortalı işe gir çalış dedi.
Ben senden beter ,tartıya çıkmaya korkuyorum . Sana söylesinler senden tüyo kapayım . Bu arada üzülme ,kendini yemeğe de verme . Belki bu aralar sabit kalman gerekiyordur kilo vermen durmuştur hemen kötüye yorma Hala yemek yemedim ne yesem acaba kahve ve ekmekSelam. Sabah kosturmacasi ancak bitti. Geçmişe bakamadim.
Ben yine artiyim bana bir yol yordam gosterin nerde hata yapiyorum ben. Aralikli oruc denemek istiyorum ama ben ara ogunsuz yapamiyorum. 14 saat aclik 10 saat yemek şeklinde denesemmi sonra sonra 16 8 yapsamdestek bekliyorum arkadaşlar, moralimi bozup kendimi yemeye vermek istemiyorum son 8 kg kaldi
14 senenin acısını çıkartacağım abla.Hakkında hayirlisi olsun cnm
Cokda yipratma kendini
İki yumurta bir elma sade kahve olabilir.Ben senden beter ,tartıya çıkmaya korkuyorum . Sana söylesinler senden tüyo kapayım . Bu arada üzülme ,kendini yemeğe de verme . Belki bu aralar sabit kalman gerekiyordur kilo vermen durmuştur hemen kötüye yorma Hala yemek yemedim ne yesem acaba kahve ve ekmek
Tava da mı suda mıİki yumurta bir elma sade kahve olabilir.
Hayırlısı olsun canım.Ja adam o kadar nett ki , adam kabul etti partneriyle konuşacakmış olursa olur olmazsa da sıkıntı değil ya haftada 2.5 saatti zaten. Diğer iş yarım günlük teilzeit , o yeter banahiç biri uymuyordu iş olarak bu sefer iş kapıları açıldı. Ama arkadaşın annesine temizliğe gidiyorum belki ona gelemem dedim sorun değil dedi yeter ki sigortalı işe gir çalış dedi.
Bugun dişarda yiyecegimBugün ne yiyip ne iceceksiniz
Deyin bakalim
Ne fakeder canın nasıl istiyorsa.Tava da mı suda mı
10 bin tamamlasam tamam
Moral bozacak bisey yokki tatlimSelam. Sabah kosturmacasi ancak bitti. Geçmişe bakamadim.
Ben yine artiyim bana bir yol yordam gosterin nerde hata yapiyorum ben. Aralikli oruc denemek istiyorum ama ben ara ogunsuz yapamiyorum. 14 saat aclik 10 saat yemek şeklinde denesemmi sonra sonra 16 8 yapsamdestek bekliyorum arkadaşlar, moralimi bozup kendimi yemeye vermek istemiyorum son 8 kg kaldi
Haslamayi cok sevmiyorum ama daha tok tutuyorBende haşlayayım
Dünden beri firtina uyarisi var cnmMefkurem abla sizin orda da fırtına var mı ? Bizim burda rüzgar çok esiyor. Almanyanın genelinde var galiba .
Yakiniz ya :))Burda da firtina var canim
Once ibuprofen kullaniyordum iyi geliyordu. Oda koronayi guclendiriyormus dedi kardesim.Kimisinde tat koku hemen gelmiyormuş cnm
Iboprofin kas agrilarina iyi geliyor
Evet abla :) dunden beri burasida firtinaliYakiniz ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?