Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Birden cok yuklenmesin cnm
Baslngicta normal :)

Kadinlar icin yokmu spor salonu

aynen mefkuşum yaz başı memeeketten ev fiyatlarına bakıyordum sahibinden.com dan , benimki emekli olmaya niyetliydi tayin istediği yer olmazsa tabi, neyse işte yazın sonuna doğru bir baktım aynı daireler ama üzerine 80bin 100 bin koymuşlar fiyatları uçmuş, topikçe birleşip mutahit mi olsak bahçe işine girmesek mi

Abla en alt seviyeden başlaması lazımdı ısınma hareketleri esneme harekleri yapmadıysa kas ağrısı kaçınılmaz son oluyor hafiften başlaması lazım

Birden cok yuklenmesin cnm
Baslngicta normal :)

Kadinlar icin yokmu spor salonu
çok yüklenmiyormuş hafif başlamış ama yaz boyu ananesin de sadece vantilatör karşısın da yattı , göbeğini şişirdi çok ham aynı yerde kadınlara da varmış da ben gitmem ki :)

Cebimizi düşünürsek mutahit olmak daha karli

Abla en alt seviyeden başlaması lazımdı ısınma hareketleri esneme harekleri yapmadıysa kas ağrısı kaçınılmaz son oluyor hafiften başlaması lazım
15-20 dk bantta yürümüş , spor salonun da hoca varmış ona sormadan yapmam aletler de kendini yaralayan çok diyordu da bir kere gösterip çekip gitmiş hoca bir de kağıt vermiş nete bak araştır kendin demiş

Ince belli minnoş çıtır olsaydı 10 defa gösterirdi ama

bak onu da düşündüm şimdi çimentosu demiri de dolar üzerin den sürekli artıyor , önce banka soyalım sonra inşaata başlarız
Abla ne ettin ya aslinda cumleten girelim hapse nasilsa ekmek elden su gölden kira derdi yok bugün ne yiyecegim derdi yok 3 öğün yemek dayarız sırtımızı devlete 3 5 demeden yatarız

Bugünkü menüm
Sabah 12 de patates kızartması yoğurt 2 dilim ekmek 1 orta boy domates
Ara öğün 1 orta boy yesil elma
Akşam 19 da 3 yk bulgur pilavı 4 yk etli nohut dünden kalmisti 3 y k yoğurt
1 bucuk litre su
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menüm

Sabah 9 .30
Mantarli yumurtali pizza
Salata nescafe

12.45
1 hunnap
2 incir

15.45
1 dlm salcali ekmek

19.00
1 tabak çorba
Salata, yogurtlu
Afiyet olsun canım
20 ekim menü

Sabah(10.30)
3 yumurtayla peynirli omlet(oglumla yedik)
Salatalik domates maydanoz
7 zeytin

Ögle(15.00)
1 kücük kase kestane kebap

Aksam(17.30)
Biraz et kavurmasi
Yogurt

Zipzip- @Tostombalakanne @Filiz16
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım
Dunku yediklerim

Sabah 7.30
Yarim misir has
Yarim muz

Ogle 13.30
Bir tabak etli patlican
Mas fasulyeli salata
Yogurt

Aksam 17.30
3yk patlican
3yk oglenki salatadan

Su 1.5 anca olmustur

@madamhd Zipzip-
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok güzel haber. İnşallah daha güzel haberlerinide alırız
Menu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber

Ara
10 findik
1 elma

Ara
Sutlu kahve
2 tane portakalli draje fasulye buyuklugunde

Aksam
5yk sbzeli haslama
3yk bulgur
Salata

Zipzip- @Filiz16 @Tostombalakanne
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Ust üste bi kaç gün gitsin geçer .pek severim o ağrıyı yataktan sabah kalkmaz hale geliyosun kas ağrısından

çok yüklenmiyormuş hafif başlamış ama yaz boyu ananesin de sadece vantilatör karşısın da yattı , göbeğini şişirdi çok ham aynı yerde kadınlara da varmış da ben gitmem ki :)
O kadar yattiktan sonra ağrı olmasi normal cnm :)) bikac haftaya geçer

Tunaydin kader arkadaşlarim
Tunaydin canim ❤
Afiyet olsun canim❤

Merhaba kızlar ben burada gizli gizli yazdıklarınizi okuyup güç alıyorum ben de kendi kendine diyet yapıp bozuyorum ama istikrarlıyim sizin gibi tam tamına bir düzenim yok neyse benim yazma sebebim YouTube da azat kaplan diye biri var yeni keşfettim.detox ve yağ yakma ile ilgili tarifler veriyor.isterseniz inceleyin belki işinize yarar

Abla ne ettin ya aslinda cumleten girelim hapse nasilsa ekmek elden su gölden kira derdi yok bugün ne yiyecegim derdi yok 3 öğün yemek dayarız sırtımızı devlete 3 5 demeden yatarız
kız yok o kadar yatırmazlar bence , hapishane yemekleri de bol etli butlu oluyormuş biz diyetteyiz ona göre yemek verin deriz istediğimiz olmazsa yatak yorgan yakar isyan başlatırız ( ben cidden çok fazla dizi izliyorum ) :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…