Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün dışarda olduğum için adım sayar yoktu. Eve gelince taktım ve lesli yaptım. Geldiğimde yaklaşık 2bin adım vardı 6 bin adıma tamamladım.
2 lt su içtim.
Yarın için umutlu değilim.

Akşamları düzenli olarak belli bölgelere pilates yapmaya calısıyorum ama vücut şekillendirirken yağ da eritir mi bilemiyorum. O yüzden ben katılmayacağım

Ay inşallah düzenime tekrar donmeliyim çocukların 3ü de 2 haftadır neredeyse hasta ve benim moral sıfır uyku sıfır sagliklisiz beslenme online o yüzden çocuklar yavaştan toparlamisken bende kendimi toparlamaliyim . Kazamiz mübarek olsun blom
Bekliyorum yarın o halde

Ne güzel olmuş haftasonu menüleri afiyet olsun
Al benii yamacinaaaa
Hayırrsız kopeh
Yaw gene ne ettim gelir gelmez
hadi gel yılbaşına sporlar yaparız motivasyonunla kendimize gelirz bak sporlara da başlıyoruz
Aaa spor takibi de mi yapacağız yeni düzenlemeler mi var abla Bana bi güncel özet geciverir misin ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Selammm, 3 aralık menümü yazayımm

Sabah
10.30 yarım kk peynir, 3zeytin, mandalina salatalık,3 ceviz ve domatesten oluşan salata, 1 dlm tbe

Ara
13.00 1 Türk kahvesi, yarım avuç leblebi ve kuru üzüm

Akşam
17.00 3 yk makarna, 2 kabaktan oluşan kabaklı makarna salatası

Su 2lt ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa

Allah sağlık sıhhat versin olur gider inşallah . Leslie falan yap bari canım 15dk sbah 15 dk öğleden sonra Allah kuvvet versin .büyük kaç yaşında?

Reactions: Jou
Ben yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağım canım emeğine sağlık

Ayyy açlık mı yapıyor sen ben senle nasıl başerecem yandım ben
Başladık bi kere artık el mahkum yenicem seni akrep mecbırrrr

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yıllar dilerim altın arkadaşım

Spor olayı da şöyle puanı hesaplayıp günlük yazalım dedim. ZincirKirma listeyi sen yapar mısın dedi isteyenler bu hafta aşağıdaki örnek gibi sporlarını hesaplayıp yazsın menü sonuna beni de etiketlesin yarından itibaren ben not alıyım cuma toplarım puanları yazarım. (Hiç liste yapmadım nasıl yaparım bilmiyorum ama denerim ) bu hafta bi deneyelim olur mu? Listeyi ben yapabilirim diyen olursa devredebilirim etiketleri bazen görmüyorum

İyi ki doğdun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…