Gözlerim bir daha böyle bir eksiyi ne zaman görür bilmiyorum

Tebrikler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözlerim bir daha böyle bir eksiyi ne zaman görür bilmiyorum
Daha çok eksiler göreceğizzGözlerim bir daha böyle bir eksiyi ne zaman görür bilmiyorum
Tebrikler canım![]()
Çok teşekkür ederim inşallah bu hafta daha iyi olacakTebrik ediyorum cnm![]()
![]()
Allah şifalar versin.Eki Görüntüle 3301574
Geçen cuma 72.4
Bugün 72.1
Fark -300
Lavinia_98
Kendime bir haftalık izin yazıyorum. Menü hazirlayamiyorum kendime . Oğlum iyileşsin tekrar başlayacağım moral motivasyon yok bende![]()
MaşallahDaha çok eksiler göreceğizzteşekkürler canım
![]()
Çok geçmiş olsun iyi olsunda kendside,çok doğumun etkleri herhalde bunlarda.Çok sağol ablarektum sarkması dediler. Elhamdülillah toparladilar. 5 tane iri bebek doğumu sonrasi olabiliyormuş. Annelik zor 60 yaşına da gelsen doğum sıkıntılarını çekiyorsun Rabbim mükafatını versin
![]()
İyi gidiyor şimdilik tırnak yanlarına bant koyuyorÇok geçmiş olsun abla sana da inşallah güzel şeyler duyarsın
Çok iyi masallah sana
Harikasın
Evet ben de bir hafta iyi veriyorsan diğer hafta daha az bekliyorum. Ya da tam tersi
Aslında bu hafta iyi vermeyi beklediğim bir haftaydi ama yine 67 göremedim sen de Görememişsinhaftaya inşallah
![]()
Teşekkür ederim canımÇok teşekkür ederim inşallah bu hafta daha iyi olacak
Allah şifalar versin.
Maşallah![]()
Sende sağol canımSağol ablacım![]()
Tırnak kalınlaşması ile ilgili bir şey denildi mi canım?Sende sağol canım![]()
Genelde yaşlada alakalı bişeymiş yada genetik filan,yanlış ayakkabı seçimi birde .Tırnak kalınlaşması ile ilgili bir şey denildi mi canım?
Çok guzel tebrik ederim cnm
Saol abla inşallahKaptanlıgin çok çok iyiydi. Geçen hafta iyi kilo verenlerin bu hafta durgunluk zamanına denk geldin kuzum.. Haftaya daha güzel olacak dediğin gibi![]()
![]()
Hadi inşallah yaa ama üzülmedim degil 200 grqm için 67 göremedimÇok geçmiş olsun abla sana da inşallah güzel şeyler duyarsın
Çok iyi masallah sana
Harikasın
Evet ben de bir hafta iyi veriyorsan diğer hafta daha az bekliyorum. Ya da tam tersi
Aslında bu hafta iyi vermeyi beklediğim bir haftaydi ama yine 67 göremedim sen de Görememişsinhaftaya inşallah
![]()
Dert etme abla yinede eksidesinEki Görüntüle 3301574
Geçen cuma 72.4
Bugün 72.1
Fark -300
Lavinia_98
Kendime bir haftalık izin yazıyorum. Menü hazirlayamiyorum kendime . Oğlum iyileşsin tekrar başlayacağım moral motivasyon yok bende![]()
Olur canım bizde öyleyiz yaa git gel hazır lanSabah gec uyandık çocukları hazırla okuöa götür derken unuttum tartıyı şimdi geldik eve minnoşu uyutayım hemen tartılcamLavinia_98
Elhan
Of of maşşalah
Maşallah maşallah kaptanım mi desem
kesin eksi gelir y=diyordum ama olmadi. insallah bir dahaki haftayaCanın sağ olsun cnm![]()
bu buu nedir bu. masllah canim nasil bir eksidir bu boyle