Yaaa hahaha 1 dilim yiyebilirsin gündüz akşam yemenle kilo alırsın 1 dilimle iyice çiğniye çiğniye yetamam kahvaltımı yaptım ekmek yemedim yumurta peynir zeytin salatalık yedim. Arkadaşım gelecek şimdi kek yapıcam mecbur o varken nasıl yemeyim akıl ver hadiiiiii
Bizz nelerle başardıkHep birlikte başarıyoruz burada,el ele verip gidecek kilolar
sen de cok seviliyorsun cnaimAşiretlerimmmmmseviliyorrssuuunuuuzzz
@s i d e l y a
@zeyneppk
Efenin_Annesi
@Zeytur
@Lavinia_98
DeryaOnDiet
Nasıl gidiyorr canımmsen de cok seviliyorsun cnaim
sagol kaptancimAfiyet olsun canım
Çok güzelAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
aman sukur birkac gundur aclik hissim azaldi. Insallah ilk hedef su haftayo iyi bitirmek sonra omuzdekini, onumuzdekini.Nasıl gidiyorr canımm
Harika canımmaman sukur birkac gundur aclik hissim azaldi. Insallah ilk hedef su haftayo iyi bitirmek sonra omuzdekini, onumuzdekini.
Spora istedigim gibi baslayamadim, bugunku planim tabata ya da kosu insallah bir aksilik olmazsa.
sen nasilsin canim?
Evinde saglikli atistirmaliklar olsun misafir gelince sende onlari yersin cpk guzel saglikli tarifler kekler var
Harika canımm
Bende aynı daha şini kahvaltı edeceğimm 12 yi bekliyordum
afiyet olsun canimHarika canımm
Bende aynı daha şini kahvaltı edeceğimm 12 yi bekliyordum
Aboovvv saatler sende ben gibii kahvaltı yokmuEvet yulaflı keke incir ve hurma katınca baya tatlandırıyorHanimKelesimiGetir
ben de 30 dakika sonra yemek yiyeceğim, karnım gurulduyor. Tam 16 saattir açımDeryaOnDiet
Ay sende bendensinYıl boyu enerjimiz daim olsunBenim dopingim yağmur, çamur , bulutlu hava gunesle bir türlü ısınamadık
Tamam bir dilim yeyim bari sabah ekmek yemedim zatenYaaa hahaha 1 dilim yiyebilirsin gündüz akşam yemenle kilo alırsın 1 dilimle iyice çiğniye çiğniye ye
HahahaTamam bir dilim yeyim bari sabah ekmek yemedim zaten
Bayılırım keke olsada yense şimdi.Evet yulaflı keke incir ve hurma katınca baya tatlandırıyorHanimKelesimiGetir
ben de 30 dakika sonra yemek yiyeceğim, karnım gurulduyor. Tam 16 saattir açımDeryaOnDiet
Cok fena bombayı patlatıyorsunSabah semizotu salatası 2 litre su bitti bile 1 dilim kepekli ekmekle yedim şimdi Türk kahvesi içiyorum 1 kuru kayısı ile
Aboovvv saatler sende ben gibii kahvaltı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?