Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben pek aktif degildim bugun yogun birgundu Sabah 10.30 Yarim haslanmis yumurta Beyaz peynir Domates salatalik 1.5 tb ekmegi
Ara 13.00 DIbek kahvesi 1 adet hurma topu zuber gibi yaptim
Aksam 18.00 2-3 adet izgara tavuk Salata Ayran
Piknikteydik 2 adet hurma topu yedim yine herkes cips cekirdek yerken bende hurmalarimdan yedim yemeyerek kendimi odullendirdim ama su icemedim Su 1 lt uyuyana kadar 2 olur insallah ElhanDeryaOnDiet
Sitede spor salonu var kosu bandinda yarim saat yururum diye dusundum baslangic icin bide tibetin beslisi diye hareketler var onlari yaparim diye dusundum Ama cok tesekkur ederim ilgin icin
Adetlerim düzensiz oluyor. yaklaşık 4 ay önce felan 15 gün boyunca soğan suyu içtim ve adet günlerim hiç şaşmadı. bu ay 5 gün gecikti. bende tekrar başladım. inşallah yine faydası olur :)
Ayy kusadasi na gitmişsin ne güzel çok severim orayı yapacak bir şey yok başka tarti ile tartil evine döndünmu sürpriz olur hem sağlık olsun bu hayat pahalı liginda ne gerek var yeni tartiya bence kusadasinin tadını çıkart
Canlar aldım tartımı bugün 400 teleye. Yağ oranı da ölçüyormuş denemedim daha ama düşük mü tartıyor ben mi kilo verdim anlayamadım. Çok büyük dirsek yok evde aç karınla 70 lerde geliyordum bu tartıyla tok 70lerde çıktım.
4 Ağustos menüm Sabah tarçınlı türk kahvesi Kahvaltı Tb ekmeğiyle tost 1 yumurta domates salatalık Akşam Et pilav bi kase çorba Ara maden suyu Su 3 lt Spor yok bebeğim ayağını incitti hiç durmuyor onla uğraştım gün boyu ElhanEllssa
Canlar aldım tartımı bugün 400 teleye. Yağ oranı da ölçüyormuş denemedim daha ama düşük mü tartıyor ben mi kilo verdim anlayamadım. Çok büyük dirsek yok evde aç karınla 70 lerde geliyordum bu tartıyla tok 70lerde çıktım.
4 Ağustos menüm Sabah tarçınlı türk kahvesi Kahvaltı Tb ekmeğiyle tost 1 yumurta domates salatalık Akşam Et pilav bi kase çorba Ara maden suyu Su 3 lt Spor yok bebeğim ayağını incitti hiç durmuyor onla uğraştım gün boyu ElhanEllssa
Günaydın herkese bol eksili gün olsun Ben çok yoğunum ev taşıyorum yavaş yavaş toplanıyorum o yüzden giremiyorum pek dün de yeni eve gittik temizlik için Dün çok abarttım hamur işi ne varsa yedim üstelik çarşamba zannediyordum Sabah da kalktım suyumu içtim iki lokma kekimi de yedim üstüne az önce telefonuma cuma mesajı gelince anladım cuma olduğunu neyseki eksideyim yine de ama dikkat etseydim çok güzel bir eksi muhakkak gelecekti tabi
Geçen cuma 71.65 Bugün 71.05 Fark -600 gr ElhanEllssa
Geçen cuma :53.1 Güncel:51.8 Fark :1.3 etiket nasıl yapılıyor @ şunu denedim olmadı .ben bu hafta aktif olamadım aşırı moralim bozuk kusura bakmayın Enpara dolandırıcılıgı yaşadım.çok yoğundum o sıra arayan numara tüm bilgilerimi söyledi teyit etti şuan kartınız kopyalandı dendi o ara kart kapansın diye tuşlama yaptım dolandırıcılarada tabi şifrem gitmiş oldu.4 bin TL o anda havale yapmışlar kredi başvurunda bulunmuşlar .yediklerimi paylaşamadım o sebepten
Geçen cuma :53.1 Güncel:51.8 Fark :1.3 etiket nasıl yapılıyor @ şunu denedim olmadı .ben bu hafta aktif olamadım aşırı moralim bozuk kusura bakmayın Enpara dolandırıcılıgı yaşadım.çok yoğundum o sıra arayan numara tüm bilgilerimi söyledi teyit etti şuan kartınız kopyalandı dendi o ara kart kapansın diye tuşlama yaptım dolandırılarada tabi şifren gitmiş oldu.4 bin TL o anda havale yapmışlar kredi başvurunda bulunmuşlar .yediklerimi paylaşamadım o sebepten
Günaydın herkese bol eksili gün olsun Ben çok yoğunum ev taşıyorum yavaş yavaş toplanıyorum o yüzden giremiyorum pek dün de yeni eve gittik temizlik için Dün çok abarttım hamur işi ne varsa yedim üstelik çarşamba zannediyordum Sabah da kalktım suyumu içtim iki lokma kekimi de yedim üstüne az önce telefonuma cuma mesajı gelince anladım cuma olduğunu neyseki eksideyim yine de ama dikkat etseydim çok güzel bir eksi muhakkak gelecekti tabi