• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu pekmez değilde canım özü farklimi bilmiyorum şifa olsun prensese . Birde fıstık ezmesi ve tahin çok güzel kilo yapıyor canım bilgin olsun
Canim benim aldigim boyle bisey sera harnup yaziyor icindekilere baktim su keci boynuzu yaziyor katkisiz
20200408_152115-removebg-preview.png

Senin aldigin boyle bisey mi canim fistik ezmesini okulda yemesi icin ekmeginede suruyorum bu aralar yemiyor tahini pekmezle deneyim sagol canim 💞

F Frozen01 canım babana geçmiş olsun

Amine Busra Amine Busra sizede çok geçmiş olsun canım
Sagol canim 💞 daha once elinden amaliyat olmustu iyilesme olmadi agri var ellerde uyusma var onun icin gittik rotgen icin randevu yapacaklar rotgene bakip karar verecekler tekrar amaliyat olmaz iki kere amaliyat oldu doktor amaliyat cozum degil diyor duruma gore Rehabilitasyon merkezine yonlendirecekler galiba hayırlısı

Canim benim aldigim boyle bisey sera harnup yaziyor icindekilere baktim su keci boynuzu yaziyor katkisiz Eki Görüntüle 2932950
Senin aldigin boyle bisey mi canim fistik ezmesini okulda yemesi icin ekmeginede suruyorum bu aralar yemiyor tahini pekmezle deneyim sagol canim 💞

Canim benimkinin resmini attım tahta kaşikla yediriyorum eczanede satiliyor. Fistik ezmesinide sekersiz %100 olanini aliyorum. Eğer bebe buskivisi kullaniyorsan büskiviside var bilgin olsun Screenshot_2021-10-13-22-16-48.png
20211013_221421.jpg Screenshot_2021-10-13-22-16-48.png

Bugunku menum
Kahvalti 10.30
İki haslanmis yumurta
10 yesil zeytin
Yesillik
Domates
Bir dilim ekmek

Ara kahve,hurma 12 badem

Aksam18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Bir bardak ayran
İki kasik bulgur pilavi

2.5 litre su Eki Görüntüle 2932942
Canim bravo. Yalnız spor yapamiyorsun diye takımdan vazgeçme. Elinden geleni yaparsın. ♥️🧿

Sagol canim 💞 daha once elinden amaliyat olmustu iyilesme olmadi agri var ellerde uyusma var onun icin gittik rotgen icin randevu yapacaklar rotgene bakip karar verecekler tekrar amaliyat olmaz iki kere amaliyat oldu doktor amaliyat cozum degil diyor duruma gore Rehabilitasyon merkezine yonlendirecekler galiba hayırlısı
Gecmis olsun cnm

Canim benimkinin resmini attım tahta kaşikla yediriyorum eczanede satiliyor. Fistik ezmesinide sekersiz %100 olanini aliyorum. Eğer bebe buskivisi kullaniyorsan büskiviside var bilgin olsunEki Görüntüle 2932958
Eki Görüntüle 2932957 Eki Görüntüle 2932958
Fistik ezmesi %100 cok aldim yemedi bizimkiler dedigin gibi katkisiz sekersiz aldim canim
O diğer ürünler büsküvi ve hunnap pekmez burda var mi bilmiyorum canim bende marketten aldim keci boynuzu ve dut pekmezide katkisiz %100 yaziyor onlari deneyim canim
Tahinede yarin bakiyim pekmekle yediriyim yerse

Çok geçmiş olsun cnm ❤️

Back