Bence de tutmalisin sonra 150000 fark atilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de tutmalisin sonra 150000 fark atilir
Canim benim aldigim boyle bisey sera harnup yaziyor icindekilere baktim su keci boynuzu yaziyor katkisizBu pekmez değilde canım özü farklimi bilmiyorum şifa olsun prensese . Birde fıstık ezmesi ve tahin çok güzel kilo yapıyor canım bilgin olsun
Sagol canim daha once elinden amaliyat olmustu iyilesme olmadi agri var ellerde uyusma var onun icin gittik rotgen icin randevu yapacaklar rotgene bakip karar verecekler tekrar amaliyat olmaz iki kere amaliyat oldu doktor amaliyat cozum degil diyor duruma gore Rehabilitasyon merkezine yonlendirecekler galiba hayırlısı
Canim benim aldigim boyle bisey sera harnup yaziyor icindekilere baktim su keci boynuzu yaziyor katkisiz Eki Görüntüle 2932950
Senin aldigin boyle bisey mi canim fistik ezmesini okulda yemesi icin ekmeginede suruyorum bu aralar yemiyor tahini pekmezle deneyim sagol canim
Sagol canim senin kiz nasil oldu
Gribi atlattik ama dislerle hala basimiz dertte istahsizlik icin doktora goturecegim artik kilo persentili %3Sagol canim senin kiz nasil oldu
Canim bravo. Yalnız spor yapamiyorsun diye takımdan vazgeçme. Elinden geleni yaparsın.Bugunku menum
Kahvalti 10.30
İki haslanmis yumurta
10 yesil zeytin
Yesillik
Domates
Bir dilim ekmek
Ara kahve,hurma 12 badem
Aksam18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Bir bardak ayran
İki kasik bulgur pilavi
2.5 litre su Eki Görüntüle 2932942
Gecmis olsun cnmSagol canim daha once elinden amaliyat olmustu iyilesme olmadi agri var ellerde uyusma var onun icin gittik rotgen icin randevu yapacaklar rotgene bakip karar verecekler tekrar amaliyat olmaz iki kere amaliyat oldu doktor amaliyat cozum degil diyor duruma gore Rehabilitasyon merkezine yonlendirecekler galiba hayırlısı
Sadece emiyormu cnmGribi atlattik ama dislerle hala basimiz dertte istahsizlik icin doktora goturecegim artik kilo persentili %3
Afiyet olsun canımMenu
Sabah(9:30)
Mantarli omlet
1kk peynir
Yesillik
Ara
Sutlu kahve
10 findik
1/2elma
Aksam
5 kofte
Salata
2 kornison
Su:2.5lt spor:Eki Görüntüle 2932959 Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Mefkurem
Cok güzel tatlim, afiyet olsunMenu
Sabah(9:30)
Mantarli omlet
1kk peynir
Yesillik
Ara
Sutlu kahve
10 findik
1/2elma
Aksam
5 kofte
Salata
2 kornison
Su:2.5lt spor:Eki Görüntüle 2932959 Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Mefkurem
Fistik ezmesi %100 cok aldim yemedi bizimkiler dedigin gibi katkisiz sekersiz aldim canimCanim benimkinin resmini attım tahta kaşikla yediriyorum eczanede satiliyor. Fistik ezmesinide sekersiz %100 olanini aliyorum. Eğer bebe buskivisi kullaniyorsan büskiviside var bilgin olsunEki Görüntüle 2932958
Eki Görüntüle 2932957 Eki Görüntüle 2932958
Sagol ablaGecmis olsun cnm
Çok geçmiş olsun cnmSagol canim daha once elinden amaliyat olmustu iyilesme olmadi agri var ellerde uyusma var onun icin gittik rotgen icin randevu yapacaklar rotgene bakip karar verecekler tekrar amaliyat olmaz iki kere amaliyat oldu doktor amaliyat cozum degil diyor duruma gore Rehabilitasyon merkezine yonlendirecekler galiba hayırlısı