- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
ayyyy cok sevindirik oldummmmmmmmmmmmmmCanım sen yarışmada değilsin. O yüzden adımların resmi gerekmiyor. Adımını ekliyorum.
teşekkürler fellüzümAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ordaki 100 ne anlamadim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama lahana lahana olmamis
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
günaydınGünaydın
günaydınnnnnnGünaydın canım
4ten beri ayaktayız 8 nedirkiKalktin saat 8
Günaydın
Günaydın MasterFit Perileri
Gunaydin kizlar
Benim kiz bugun 3 te wc ye kalkti uyumadi yatagin icinde dondu durdu en son yanina gelecem anne dedi biraz kizdim yanima yatti uyudu 4 bucuktaKalktin saat 8
Gunaydin canimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah kolaylık versin. Gece kalkan çocuğa bende kızıyorum ama sonra sabah kalkamıyor benim oğlan. Yataktan kaldırıyorum halının üzerine yatıyor . Ordan kaldırıp banyoda yatıyor. Kıyamıyorum bende yollanıyorum onuBenim kiz bugun 3 te wc ye kalkti uyumadi yatagin icinde dondu durdu en son yanina gelecem anne desim biraz kizdim yanima yatti uyudu 4 bucukta
Benim uykum var ama okula gidecez randevu var
EveeeetDağınıklıģımamı imrendin abla
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sindi uyuyor zor uyanir uyansada uykusunu alamadiAllah kolaylık versin. Gece kalkan çocuğa bende kızıyorum ama sonra sabah kalkamıyor benim oğlan. Yataktan kaldırıyorum halının üzerine yatıyor . Ordan kaldırıp banyoda yatıyor. Kıyamıyorum bende yollanıyorum onu
Evanin farkli videolarini mi yapayim sence yani? İc bacaklarim biraz erisin istiyorm. Onun disinda bacagim cok kalin degil. Ayrica simit bölgemden sikayetciyimBen hep aynı sporu yaptım canim.eva nin farklı videoları.plank ve squat başka birşey yapmadım.
Benim yerimede uyu canim gunaydinHerkese hayırlı sabahlar. Gece geç yatmak hiç birşey değil benim çokvar. Oğlumu gönderip uyumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?