Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün de ben nöbet cikisiydim. Günasiri tuttum şaftım kayik ayni sekilde. Hatta bugünde gündüzüm. Cin iskencesi mübarek

Bebekken annelerini uyutmadı şimdi büyüynce anneler cocukları uyutmuyor

Patlamis misiri görmezden gelerek afiyet olsun diyorum Ayaklarina saglik adimlari tamamlamissin
Sağolasın canm
Saat 9 az sonra spora başlayacağım.
Bu arada açlık şekerim 70 çıktı. Ara ara böyle 70 çıkıyor anlayan var mı? Sorun olmaz di mi?
bluegreeneyes fantastikaaa
70-100 referans aralığı canm sen de 70lerde kendini kötü hissetmiyorsan sıkıntı yok halsizlik vs olursa bişeyler atıştırırsın

Gunaydin kizlar
Filiz her zaman erkencisin kiz sende maşallah
Kiz oglan okula gitcek diye 6da kalktim bidaha eylülde uyandi 7de bok varmis gibi,simdi kahvalti yaptik,yemegi koydum sobaya ortalik topladim supürge kaldi

Allah yardımcın olsun canım ben gün aşırılarında ölü gibi yatıyorum eve gelince
Serviste 3 arkadasin pcr i pozitif cikinca onlarin nöbetleri bize paylastirildi mecburen tutmak durumunda kaldim. Ama bende bitiyorm yani... Tükenmislik olustu üstümde.

Allah kolaylik versin canim

Günaydın MasterFit Perileri

Günaydın kızlar

Günaydın canım

Günaydın cnm kızlar

Günaydın kızlar

Herkese hayırlı sabahlar. Gece geç yatmak hiç birşey değil benim çok var. Oğlumu gönderip uyumak istiyorum.

Günaydın güzellikler hazır wifi varken değerlendireyim sabahımı dedim Zipzip- E Elif_Eylul fantastikaaa @Mefkurem

Günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…