- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Dün de ben nöbet cikisiydim. Günasiri tuttum şaftım kayik ayni sekilde. Hatta bugünde gündüzüm. Cin iskencesi mübarekDün nöbetteydim şuan ayakta duracak gücüm yokyeşil zeytin sipariş vermiştim o geldi iki senedir eşimin şansına kırma işi o nöbetteyken denk geliyor valla seneye Allah nasip ederse özellikle bu ay eşime yıllık izin aldıracam
Bu gün ben yokum ben bittim bu gün adım değil de kol hareketi katagorisinde yarışmak istiyorum
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
fantastikaaa
Bebekken annelerini uyutmadı şimdi büyüynce anneler cocukları uyutmuyorAllah kolaylık versin. Gece kalkan çocuğa bende kızıyorum ama sonra sabah kalkamıyor benim oğlan. Yataktan kaldırıyorum halının üzerine yatıyor . Ordan kaldırıp banyoda yatıyor. Kıyamıyorum bende yollanıyorum onu
Sağolasın canmPatlamis misiri görmezden gelerek afiyet olsun diyorumAyaklarina saglik adimlari tamamlamissin
70-100 referans aralığı canm sen de 70lerde kendini kötü hissetmiyorsan sıkıntı yok halsizlik vs olursa bişeyler atıştırırsınSaat 9 az sonra spora başlayacağım.
Bu arada açlık şekerim 70 çıktı. Ara ara böyle 70 çıkıyor anlayan var mı? Sorun olmaz di mi?
bluegreeneyes fantastikaaa
Allah yardımcın olsun canım ben gün aşırılarında ölü gibi yatıyorum eve gelinceDün de ben nöbet cikisiydim. Günasiri tuttum şaftım kayik ayni sekilde. Hatta bugünde gündüzüm. Cin iskencesi mübarek
Kim vermis 5 kiloKim haftada 5kg verdi
Kiz oglan okula gitcek diye 6da kalktim bidaha eylülde uyandi 7de bok varmis gibi,simdi kahvalti yaptik,yemegi koydum sobaya ortalik topladim supürge kaldiGunaydin kizlar
Filiz her zaman erkencisin kiz sende maşallah
Serviste 3 arkadasin pcr i pozitif cikinca onlarin nöbetleri bize paylastirildi mecburen tutmak durumunda kaldim. Ama bende bitiyorm yani... Tükenmislik olustu üstümde.Allah yardımcın olsun canım ben gün aşırılarında ölü gibi yatıyorum eve gelince
Dileksnr ne vardi o verdi canim cok eskide kaldiKim vermis 5 kilo
Afiyet olsun canım12 Ekim menü
07.30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
12.30
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
16.30
1 elma
2 erik
17.30
8 kaşık pırasa
1 bardak kefir
21.30
1 avuç leblebi
2 litre su
7700 adım
Eki Görüntüle 2932252
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
fantastikaaa
Allah kolaylik versin canimDün nöbetteydim şuan ayakta duracak gücüm yokyeşil zeytin sipariş vermiştim o geldi iki senedir eşimin şansına kırma işi o nöbetteyken denk geliyor valla seneye Allah nasip ederse özellikle bu ay eşime yıllık izin aldıracam
Bu gün ben yokum ben bittim bu gün adım değil de kol hareketi katagorisinde yarışmak istiyorum
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
fantastikaaa
Ben evde tamamliyorum canim spor yaparakHava yagmurlu bugun nasıl 12 bin tamamlayabilirim diye düşünüyorum.
Bugun son günü
Herkes 12 bin üstü yapar
Günaydın
Günaydın MasterFit Perileri
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın cnm kızlar
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı sabahlar. Gece geç yatmak hiç birşey değil benim çokvar. Oğlumu gönderip uyumak istiyorum.
Günaydın güzellikler hazır wifi varken değerlendireyim sabahımı dedimZipzip- E Elif_Eylul fantastikaaa @Mefkurem
Günaydınnn
geçmiş olsun cnmGunaydin, hava soguk bogazim agriyor, kahvaltiya davetliyim.
Gitsem mi gitmesem mi, kararsizim.
11de baska bir isim var
Git bence gitGunaydin, hava soguk bogazim agriyor, kahvaltiya davetliyim.
Gitsem mi gitmesem mi, kararsizim.
11de baska bir isim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?