Hadi ya.
Sagol cogu kisi veriyo ama bana zerre fayda etmedi. 2-3 kere denedim. Nasi bi enerjim varsa, inancim yok cunku bu konuda. Ondan kitleniyorumbosver hayirlisi buymuş
Bende her gece yaptigim sporlardan yapmak icin niyetlenip uykuya yenik dusuyorum darisi bana
Teşekkür ederim canım
Tebrik ederim canımsüpersin
hızlı başlamak iyi geliyor eski alışkanlıkları tekrar edinmek istiyorum bu gün inşallah şeytanın bacağını kırdım
Afiyet olsun canim harikasın27 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
Domates salatalık
Ara:1bardak süt,4hurma
Aksam:16.30
4yk taze fasulye
3kofte
4yk patates salatası
Ara:18.00
12 çiğ fındık
1 siyah erik
Su:2 litre
Spor:8016adimEki Görüntüle 3090498
Zipzip- Cordelia Fitt_anne
Günaydın kaptanimGünaydın kızlarbugun diyete başlıyalı 1 hafta oldu ne yürüyüşümü aksattım ne de diyetimi deldim kafa da bitirince oluyor kesinlikle
Spor için sabah en güzeli akşamdan sonra yorgunluktan agzı ayrılıyor insanınBende her gece yaptigim sporlardan yapmak icin niyetlenip uykuya yenik dusuyorum darisi bana
Afiyet olsun canim27 Haziran
Sabah limonlu yeşil çay, yeşil elma
Öğlen balık buğulama, salata
Ara 1 top dondurma külahta
Akşam nohut pilav biraz fazla yedim
2 lt su
8.107 adım, 3 mil leslie
Cordelia Fitt_anne Zipzip-
Eki Görüntüle 3090456
Evet en zoru kafada bitirmek, benim 2 temmuzda tam 16 hafta olacak.( 12 mart cumartesi baslamistim). 1 bucuk ay izindeydim. Diyet yapmadim ama 1 GUN BİLE AMAAAN diyip HUNHARCA YEMEDİM ve haftaya dusen kilo 0,625 olmus olucak insaallah 16nci haftada. Kisacasi 16 HAFTADA 10 KİLO OLUYOR. normali haftada 1 kg bence ama olsun bana boyle kısmetmiş. Kilo verip verip almaktan iyidir.Günaydın kızlarbugun diyete başlıyalı 1 hafta oldu ne yürüyüşümü aksattım ne de diyetimi deldim kafa da bitirince oluyor kesinlikle
Öyle yapiyorum aynenHadi yaaksamları sebze salata ya da tavuk salata beslenmeye calısırsan da verırsın hedeflediğin kiloyu cnm
Tebrik ederim cnmEvet en zoru kafada bitirmek, benim 2 temmuzda tam 16 hafta olacak.( 12 mart cumartesi baslamistim). 1 bucuk ay izindeydim. Diyet yapmadim ama 1 GUN BİLE AMAAAN diyip HUNHARCA YEMEDİM ve haftaya dusen kilo 0,625 olmus olucak insaallah 16nci haftada. Kisacasi 16 HAFTADA 10 KİLO OLUYOR. normali haftada 1 kg bence ama olsun bana boyle kısmetmiş. Kilo verip verip almaktan iyidir.
Kahvaltiyi atlayip evi temizledim , simdi oturdum kahvaltiya simdilik zorlamiyorum 8000 adim olsun illa ki spor icinde enerjim gelirSpor için sabah en güzeli akşamdan sonra yorgunluktan agzı ayrılıyor insanın
Ooo çok sağol. Beni şımartıyorsunTebrik ederim cnmistediğin kadar ac kal 3, 3 kilo ver ama en ufak konsantrasyon bozuklugunda o hunharca yemeye baslıyıp verdıgını aldıktan sonra kilonun hiç bir kıymetı yok bu bi başarı değil
Asıl başarı senin yaptıgın cnm istikrarlı olabilmek dengelı beslenme kafasından çıkmamak
İşte bu benTebrik ederim cnmistediğin kadar ac kal 3, 3 kilo ver ama en ufak konsantrasyon bozuklugunda o hunharca yemeye baslıyıp verdıgını aldıktan sonra kilonun hiç bir kıymetı yok bu bi başarı değil
Asıl başarı senin yaptıgın cnm istikrarlı olabilmek dengelı beslenme kafasından çıkmamak
Sen belirle kuzumSagol ama olmaz oyle, söyle hadisöylemessen cumaya kadar her gun nasil kilo hedefi belirlicez
Afiyet olsun canimcarşamba persembe daha dikkat edersin
Günaydın canimGünaydın diyip geri uyumuşum tekrardan günaydın canlarım
Gördüm bende Allah rahmet eylesinCüneyt Arkın vefat etmiş üzüldüm
Allah rahmet eylesin ben de yeni öğrendimCüneyt Arkın vefat etmiş üzüldüm
Afiyet olsun canim26 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Biber
Ara:1bardak sut
4 ceviz
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
4yk pilav
Ayran
Salata
Ara:18.00
4 kayısı
4kiraz
Su:2 litre
Spor:9132 adımEki Görüntüle 3089912
Zipzip- Cordelia Fitt_anne
Harika
Kıracaksın canim.
Günaydın
Günaydın kızlar. Harika bi gün olsun
Günaydın kızlaryeni bir gün yeni bir umut hepimiz için hayırlı olsun,
Günaydın kızlar
İnternetim bitti. İnternet buldukça gelirim
Vavvv
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydınnnn
Günaydın cicikuşum.Tam dünün bildirimini yapıp bugüne sporla başladım demeye geldim, ağzımın ortasına şaplağı yedimhaklısınız kaptanlarım ama bazen… mesela dün adımları son dakikaya kadar bekletmek istiyoruz hepimiz, puan alıyoruz her bir adımda. Dün şehir dışından gece 3 buçukta yola çıkıp 8 de işe gelip akşam 6 buçukta eve vardım. Birşeyler yedim ve ayaklarım artık davul gibi olunca azıcık uzanayım diye yattığım yerde uyumuş kalmışım ki haftasonu gelemedim diye çok üzülmüştüm. Bundan sonra çok dikkat edeceğim söz. Burda da bir yaptırım mı olsa acaba. Mesela gün içinde bildirmeyenlerin puanları hesaplanmasa mı? Ya da bir hafta en çok aksatan bir sonraki hafta tabloları mı yapsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?