Elle, Parmakla hamilelik testi

yatar pozisyonda mı bakıyorsunz yoksa oturur pozisyonda mı ? 16 gün detm geçti hala olmadm belm ve sırtım çok fena ve emziriyorum çıldırıcm hamile olbilr miyim diye

Bende az önce yaptim denedim adete 8gün var hatta afedersiniz ama iyice elimi gotrudm yumuşaktı etrafı ama birseye degmedi yetiştiği son yere kadar ittim ama boşluk vardı birseye degmedi birde acaba parmağın ucununmu değmesi lazım yoksa parmağın yanlarininmi

Cevabiniza bayildim hem güldüm köpüklü suylami yikiyolar demenize hemde üzüldüm anlattiklarinizda kendimi ve bizim durumumuzdaki bütün Kadinlari gördüm sanki her ay umutlanip yikilmak nedir iyi biliyorum artik kendime kiziyorum olmuyo iste birak belirtileri hepsi beynimin uydurdugu sacmaliklar diye bu durumu anlamak icin yasamak lazim her aybasinda yasanan caresizligi bitek cekenler anlar

Benimde bugün adet günüm ama olmadım elime ileri doğru pötürlü bişey ama yukarıya doğru dokununca balon gibi bişey geliyo acaba hamilemiyim

Kadınların zevk almasını sağlayan g noktasını bulmușsunuz arkadașlar googledan G noktasi diye aratirsaniz sizin o yuvarlak top dediğiniz yeri gösterdigini gorebilirsiniz

Rahim ağzında mı sertlik olunca negatif oluyor ben anlamadım ya lütfen yardımcı olur musun rahim ağzından zor geçti ama parmağımı iyice derine götürdüm ama hiç bişey yok. Boşluk..

Bende cok merak ediyrum adetime 3 gun var 2 çocuğum olsun istiyrum ilk çocuğum gec oldu ikincisi de 1 bucuk sendir bekliyiruz

Doktor benim rahmime bakarken parmağıyla çok derine ittirip bakmıştı,hatta elimi karnıma koymamı söylemişti ve bak bu rahmin bu yumurtalıkların ağrı var mı vs diye sormuştu.

Arkadaşlar bişey söylemek istiyorum kesinlikle böyle bişeyi bizim anlamamız mümkün değilll. Eğer ebe ve ya doktor değilseniz hiç denemeyin bile. Ben şuan 28 haftalık hamileyim şubat ayında hamile kalmaya çalıştığım zaman bende duydum bu yöntemi hemen denemek istedim hergün parmakla kontrol yaptım rahim ağzına ve semsertti. Kesin adet olacağım dedim ama akşamına hamile olduğumu öğrendim. Anlayacağınız bu iş bizim bildiğimiz gibi değil boşuna denemeyin belki hamilesinizdir ama sizde adet olcam sanırsınız benim gibi Ya da hamile değilseniz boşuna ümitlenip üzülenilirsiniz. Bu yöntem yanlış ya da biz anlamıyoruz bilmiyorum ama dediğim gibi bu teori bende tutmadı

yanliş bilgi :) ben bu elle testi russ jinekologlar sayfasindan hep okurdum. ovulasyon yumurtlama doneminde rahim agzi aşaya inik dudak kadar yumuşak ve agzi hafif acik şekilde oluyo ki bu dogru denedim kac ay. eger hamilelik oluştuysa rahim agzi dudak kadar yumşak degilde ginede yumuşak devam ediyo hafif hafif yukselio adet gunune kadar ve adet gununden artik sert, agzi kapali ve yukari popo tarafa dogru tamamen cikio. eger adet olunacaksa ovulasyon sonrasi yumuşaklik sertleşio ama hala inik duruo adete yaklaşinca birden gine dudak gibi yumuşak olup adet olunuyo. yani anlamak zor :) bi kac ay bakilmasi lazim ve yatar pozisyonda degil wc de yapilir oturak pozisyonda, idrar olmasin icinizde. rahim agzini kontrol halinde insan tamamen vucudunu kasmamasi lazim.

Bende duydum dogru diyorlar kendimde denedim hep sert biwey geldi adet oldum

Kizlar baya eski bi konu ama baya arastirdim bnde 1 yillik evliyim ve bncede sacma degil bu konu ve kisiye gore degisiklik gosteri.
Sonucda zararli olsa cati muanesi ve iliskide yasak olurdu sadece temizlik konusunda dikkat edilmeli.
Ben 1 senedir deniyorum her seyi denedim zaten bunuda denedim ara ara yapiodum bu ay cörek otu kuru kullandim 1 hafta kadar bi tık umutluyum ve her ay cok sert yuvarlak bi parca geliyodu oturur pozisyonda yapiyodum
Bu ay akintilarim ve sag kasigimdaki aci dikkatimi cekti bacak sizlamamda var bu genelde adete yakinken olurdu 10 gun var daha su an ovusyn gunumun bitti gundeyim ve hic bole olmamisti yumusak ve iki parca var yuvarlak sert parca ayni balon gibi sonmus bi sert parcaya yapismis gibi degisik hep sert ve yumusakti her ayki kontrolumdeki gibi degildi insallah bu ay icin umitliyim hissediorum var gibi bide karnimin alt kismi agrio wcde zorlaninca bi acio oluo eger varsa yazicam 5 gun snraya kadar hala bu yuvarlat sertlesmezzse normal degil demek direk kan testi yapicam.
Ovusyn gununde yapanlarin nasil di degisim varmiydi ?

Benm bas agrim cok idrara cok fazl cikiyorum ve karnim acayip sisti habire yemek yiyorum hic durmadan psikolojik heralde canm tatli cekiyo.teyzemler sarimsak koy vajinana agznda.tadi gelirse hamilesin dedi.yaptm ama genede suphe kaldi bende parmakla deniym dedm elime yumusak oynayan bisi geliyo simdu yumusak bisi gelince noluyi

Bunu meraktan ben de yaptım ve onayladım
Adetten bir kaç gün önceye hatta adet günüme kadar serviks yumuşaktı ve parmak sonuna kadar uzanıyordu, yani müsaitti. Ancak tam adet günümde denediğimde giriş sepsert olmuştu ve parmağım içeriye hiç giremedi bile. Yani bunun anlamı rahim ağzı aşağıya yaklaşmıştı hamile değildim. Birkaç ay deneyerek kendi vücudunu tanır hale gelip bu şekilde takip edilebilir gibi geldi bana..

Elime hic bisey gelmiyo suanda cok denemek istiyorum ama ici bos bisi gibi hic bisi yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba ben belirtileri tasiyorum diye meraktan once sarimsak testini yaptm olumlu sonic aldm ama icin rahat degil parmak testo yapim eski kafada daha garanti olur dedim ve yaptm hic bisi gelmiyo aynaya bakimcada kipriklerim birlesiyo bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…