Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar ilk başta sert bir şey hissetim ama biraz daha itince rahatla girdi sizce hamile miyimbende denedim ondan sormak istedim siz arkadaşlara,baştan daha sert birşey degiyordu ve şimdi ise denerken cok yumuşak ve ıslak gibi acaba hamilemiyim diye düşünmüyorum degil inş öyledir 5.gün sonra beklenen adet günüm olmam umarım bugünde kan testi yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Tam olarak nasıl oluyor yani bu arada hamilemisin baktın mı test falan yaptın mı canımBenim adetime tam bir hafta var elime sert birşey değiyor acaba hamilemiyim burdakilerin hepsi sert değerse adet olacaksın diyorlar acabaa hangisi doğru
Sonucunuz noldu merak ettimKızlaaarrr bende sürekli bunu deneyenlerdenim ama şöyle vajinal fitil kullanıyorum yani mecburen günde üç defa orayla yakın münasebetimiz var tüp bebek tedavisi görüyorum ilk transferimde adet zamanım geldiğinde yuvarlak biraz sert bişey geliyodu ve tutmadı şimdi adet günüm yarın test günüm cumartesi sonsuz boşluk var inşallah tutmuştuuurr
Sonucum negatif ama şöyle olmam gereken adet günümden bi on gün sonra oldum adet yani yuvarlak şey deymiyodu elime uzunda bir süre deymedi ne zaman adet günüm geldi o zaman deymeye başladı yani ben bu tezi doğruluyırum adet gününüz şaşmıyosa ve gününde gelmediyse bişeye deymiyo eliniz adet gününüz geldiyse deyiyo bende böyleydiSonucunuz noldu merak ettim
Yok uzanarak hiç demedim tuvalete oturur vaziyet de deniyodum ama şöyle bişey var şuan 6 haftalık hamileyim şükürler olsun hiç bişey degmiyo elime o kiraz gibi olan şey tamamen yukarı çıkmış yani eskidende hani bu yöntemi epey günü geçenlere deneniyo demekki baya bı fark oluyomus çünkü kendimde fark ettimCanım ben uzanarak denedim bişey gelmedi elime ama oturur şekilde yapınca çok ufak hemen girişte şişlik var gibi ama ufacık hıc zorlanmadım ama kolay grdi reglime 6 gün var sizce var mı yok mu
Birde hamilelik belirtisini ilk günlerde hiç mi hiç anlamadım hatta adet gününde o kiraz gibi dediğimiz şişlik asagidaydi gün gün yukarı çıktı bu beni biraz yanılttı diyebilirim ancak 4 günüm geçince test yapabildim zaten döngü sürem 27 ile 30 gün arasındaydı ben 31. Gün yapınca çift çizgi gördüm kendimi dinlemek çok faydasizmis onu gördüm yani hiç bı belirtim olmadı . Rabbim isteyen gönlünden geçiren herkese nasip etsinYok uzanarak hiç demedim tuvalete oturur vaziyet de deniyodum ama şöyle bişey var şuan 6 haftalık hamileyim şükürler olsun hiç bişey degmiyo elime o kiraz gibi olan şey tamamen yukarı çıkmış yani eskidende hani bu yöntemi epey günü geçenlere deneniyo demekki baya bı fark oluyomus çünkü kendimde fark ettim
Anladım canm benim şuan 5 günüm var normalede günde 2-3 defa gittiğim lavaboya 3 gündür daha sık gitmeye başladım insalla kendi kendime psikolojik bişey değildir ister istemez aklım hep aceba var mı yok mu da hayırlısı bakalım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniYok uzanarak hiç demedim tuvalete oturur vaziyet de deniyodum ama şöyle bişey var şuan 6 haftalık hamileyim şükürler olsun hiç bişey degmiyo elime o kiraz gibi olan şey tamamen yukarı çıkmış yani eskidende hani bu yöntemi epey günü geçenlere deneniyo demekki baya bı fark oluyomus çünkü kendimde fark ettim