Elle, Parmakla hamilelik testi

Kızlar Bn de kis vardı iki ay önce hamilelik için gttm kıs çıktı adet söktürücü verdi düzene girdi adetim iki aydır 24gunde Bi oluyurdm adetim iki gün gecikti kasik ağrım var halsızlık var hamileyim dir

Ben buna inanmiyorum ya da beceremiyorum bilemedim ama daha once yaptigimda elime sertlik falan gelmiyordu sonsuz bosluk vardi ama regl oluyordum.
Bu ay reglim gecikti elime o sertlik geliyor ama testlerim yine negatif yani bilemedim candostlar :d

bende denedim ondan sormak istedim siz arkadaşlara,baştan daha sert birşey degiyordu ve şimdi ise denerken cok yumuşak ve ıslak gibi acaba hamilemiyim diye düşünmüyorum degil inş öyledir 5.gün sonra beklenen adet günüm olmam umarım bugünde kan testi yaptırmayı düşünüyorum bakalım
merhaba arkadaşlar ilk başta sert bir şey hissetim ama biraz daha itince rahatla girdi sizce hamile miyim

Benim adetime tam bir hafta var elime sert birşey değiyor acaba hamilemiyim burdakilerin hepsi sert değerse adet olacaksın diyorlar acabaa hangisi doğru

merhabalar ben bi sey sormak istiyorum,
benim adet dongum 37 ile 42 gunde bi oluyo. 5 haziran adet, 28 haziran yumurtqlama gunumdu ve partnerimle o gun ve 2 hafta boyunca geri cekilme yontemiyle seks yaptık icime bosalmis olabileceginden endiseliyiz. 10 temmuzda (adete 2 gun kala) lekelenme oldu ve adetim 1 hafta gecikti donra geldi 3 gun sürdü ve agrısız oldu, normalde 6 gun ve agrılı oluyordu. 1 aydır gaz siskinligim var idrarım köpürcüklü ve simdi meme uclarım da agrımaya basladı, 1 haftadır parmak muayenesi yaptıgımda servikse degiyorum yumusak geldi bana ama emin degilim, adetime de su an 1 hafta kaldı sizce hamile olabilir miyim? (adetten 2 hafta once servikse degmeye basladım yani)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benimde eşimle birlikteliğimizin üstünden 21 gün geçti adetime bir gün var fakat dediğinizi uyguladım afedersin parmağını sokunca rahim ağzı kapalı gibi geliyor sert geldi ilkten ama pek birşey anlayamadım. Şimdiye kadar kasık ağrısı bel ağrısı oldu. Yardımcı olursanız sevinirim ☺😌

Kızlaaarrr bende sürekli bunu deneyenlerdenim ama şöyle vajinal fitil kullanıyorum yani mecburen günde üç defa orayla yakın münasebetimiz var 😂 tüp bebek tedavisi görüyorum ilk transferimde adet zamanım geldiğinde yuvarlak biraz sert bişey geliyodu ve tutmadı şimdi adet günüm yarın test günüm cumartesi sonsuz boşluk var inşallah tutmuştuuurr

Kızlaaarrr bende sürekli bunu deneyenlerdenim ama şöyle vajinal fitil kullanıyorum yani mecburen günde üç defa orayla yakın münasebetimiz var 😂 tüp bebek tedavisi görüyorum ilk transferimde adet zamanım geldiğinde yuvarlak biraz sert bişey geliyodu ve tutmadı şimdi adet günüm yarın test günüm cumartesi sonsuz boşluk var inşallah tutmuştuuurr
Sonucunuz noldu merak ettim

Sonucunuz noldu merak ettim
Sonucum negatif ama şöyle olmam gereken adet günümden bi on gün sonra oldum adet yani yuvarlak şey deymiyodu elime uzunda bir süre deymedi ne zaman adet günüm geldi o zaman deymeye başladı yani ben bu tezi doğruluyırum adet gününüz şaşmıyosa ve gününde gelmediyse bişeye deymiyo eliniz adet gününüz geldiyse deyiyo bende böyleydi

Benim de içim içimi yiyo şuan adetime 7 gün var önceden denemedigim için şimdi denedim sertlik yoktu gebelik belirtisi de var ama ben korkuyorum olmaz diye

Bu mesajları defalarca kez okudum onlarca kez denedim hamilemiyim diye günlük kontrol ediyodum arkadaşlar söyle soyleyim 1 buçuk senedir bebek istiyodum ama sürekli kontrol ediyodum elle evet o kiraz gibi bişey aşağı inince tamam adet oluyorum diyodum doğru bı tez bence bu gün hamile olduğumu öğrendim tam adet gunumde yine o yuvarlak elime değdi ben umudumu kaybetmiştim daha sonra baktım adet gormuyorum yine kontrol ettim ama yumaru çıkmıştı yine parmağımın ucuna degdi günüm 3 gün geçti sadece mide yanma oldu başka hiç bişey hissetmedim gebeliğimi o şekilde şüphelendim yemin ederim buraya yazarken eşime müjdeyi vermedim bile o kadar çok takip ettim ki borç bilirim kendime rabbim dileyen isteyen gönlünden geçen herkese nasip etsin inşallah

Canım ben uzanarak denedim bişey gelmedi elime ama oturur şekilde yapınca çok ufak hemen girişte şişlik var gibi ama ufacık hıc zorlanmadım ama kolay grdi reglime 6 gün var sizce var mı yok mu 🤔

Canım ben uzanarak denedim bişey gelmedi elime ama oturur şekilde yapınca çok ufak hemen girişte şişlik var gibi ama ufacık hıc zorlanmadım ama kolay grdi reglime 6 gün var sizce var mı yok mu 🤔
Yok uzanarak hiç demedim tuvalete oturur vaziyet de deniyodum ama şöyle bişey var şuan 6 haftalık hamileyim şükürler olsun hiç bişey degmiyo elime o kiraz gibi olan şey tamamen yukarı çıkmış yani eskidende hani bu yöntemi epey günü geçenlere deneniyo demekki baya bı fark oluyomus çünkü kendimde fark ettim

Yok uzanarak hiç demedim tuvalete oturur vaziyet de deniyodum ama şöyle bişey var şuan 6 haftalık hamileyim şükürler olsun hiç bişey degmiyo elime o kiraz gibi olan şey tamamen yukarı çıkmış yani eskidende hani bu yöntemi epey günü geçenlere deneniyo demekki baya bı fark oluyomus çünkü kendimde fark ettim
Birde hamilelik belirtisini ilk günlerde hiç mi hiç anlamadım hatta adet gününde o kiraz gibi dediğimiz şişlik asagidaydi gün gün yukarı çıktı bu beni biraz yanılttı diyebilirim ancak 4 günüm geçince test yapabildim zaten döngü sürem 27 ile 30 gün arasındaydı ben 31. Gün yapınca çift çizgi gördüm kendimi dinlemek çok faydasizmis onu gördüm yani hiç bı belirtim olmadı . Rabbim isteyen gönlünden geçiren herkese nasip etsin

Anladım canm benim şuan 5 günüm var normalede günde 2-3 defa gittiğim lavaboya 3 gündür daha sık gitmeye başladım insalla kendi kendime psikolojik bişey değildir ister istemez aklım hep aceba var mı yok mu da hayırlısı bakalım inşallah 🙏 sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🥰

X