Çok teşekkür ederim inşallah seninde tahminin doğrudurAnladım canm benim şuan 5 günüm var normalede günde 2-3 defa gittiğim lavaboya 3 gündür daha sık gitmeye başladım insalla kendi kendime psikolojik bişey değildir ister istemez aklım hep aceba var mı yok mu da hayırlısı bakalım inşallahsende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Aminnn inşallah ikinci olacak ama çok istiyoruz ilk miş gibiÇok teşekkür ederim inşallah seninde tahminin doğrudur
Merhaba benim bir sorum var ben ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum , ve bu herkez gibi belirti arıyorum fakat yok sadece bugün bir baş dönmesi oldu ve sag kasığımda bir sanci , parmakla testi denedim simdi sönmüş balon gibi bir şey var ama elimi biraz daha içleri ittigimde sert birsey var ama çok zor ulaştım ve addetime daha 10 gün var ilişkinin üzerinden 7 gün geçti sizce hamile olabilir miyim?Selam kızlar geçenlerde evde hamilelik testı nasıl yapılır konusunda araştırma yaparken kendisinin hemşire olduğunu söyleyen bi kadın her ay kendisini test yaptığını ve yüzde yüz doğru çıktığını yazmış ve en az 10 gün önceden bunu bildiğini yazmış.
Elle, Parmakla hamilelik testi nasil yapilir ?
Bunun için elini iyice yıkayıp afedersiniz elinin orta parmağını mahrem yerine sokuyormuş,
eğer parmağına sert bir şey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmış,
eğer sonsuz bir boşluk geliyorsa rahmi yukarıda yani hamile demekmiş.
siz hiç duydunuz bu parmakla hamilelik testini kadin cok emin konuşuyordu.
BENDE MERAK ETTİM VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Bence gününüzün geçmesini bekleyin.. Bu kadar erken belli olmayabilir.. Bu parmak testi de bence günü gecikince yapılmalı.. Herkes yapmasın bence zarar verebilirler sonuçta ebeler bu konuda tecrübe sahibiler insanın kendine bu testi uygulaması ve anlam çıkarması zor olabilir.. En iyisi kan vermekMerhaba benim bir sorum var ben ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum , ve bu herkez gibi belirti arıyorum fakat yok sadece bugün bir baş dönmesi oldu ve sag kasığımda bir sanci , parmakla testi denedim simdi sönmüş balon gibi bir şey var ama elimi biraz daha içleri ittigimde sert birsey var ama çok zor ulaştım ve addetime daha 10 gün var ilişkinin üzerinden 7 gün geçti sizce hamile olabilir miyim?
Ben bu ay hep kontrol ettim sertlik gelmedi ama normalden daha yumuşak ti adet ime 1 gün var test yaptım evde pozitifBu mesajları defalarca kez okudum onlarca kez denedim hamilemiyim diye günlük kontrol ediyodum arkadaşlar söyle soyleyim 1 buçuk senedir bebek istiyodum ama sürekli kontrol ediyodum elle evet o kiraz gibi bişey aşağı inince tamam adet oluyorum diyodum doğru bı tez bence bu gün hamile olduğumu öğrendim tam adet gunumde yine o yuvarlak elime değdi ben umudumu kaybetmiştim daha sonra baktım adet gormuyorum yine kontrol ettim ama yumaru çıkmıştı yine parmağımın ucuna degdi günüm 3 gün geçti sadece mide yanma oldu başka hiç bişey hissetmedim gebeliğimi o şekilde şüphelendim yemin ederim buraya yazarken eşime müjdeyi vermedim bile o kadar çok takip ettim ki borç bilirim kendime rabbim dileyen isteyen gönlünden geçen herkese nasip etsin inşallah
Ben bu ay hep kontrol ettim sertlik gelmedi ama normalden daha yumuşak ti adet ime 1 gün var test yaptım evde pozitif
Ya tam olarak nasıl bi yumuşaklık nasıl bi sertlik ? Ben o kıvamı tam anlayamadım bişey değiyo ama yumuşak mı sert mi yorumlayamıyorumBen bu ay hep kontrol ettim sertlik gelmedi ama normalden daha yumuşak ti adet ime 1 gün var test yaptım evde pozitif
Aminnnn Allah razı olsun Allah isteyen kıymetini bilen herkese nasip etsin inşallah1 gün kala ne güzel bi kırmızı çizgi görünce yazmadan geçemedim maşallahhhayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Bende doğru çıktıKızlar bu parmak olayını denemiş biri olarak söylemek isterim ki tamamen asılsızmış,çünkü neredeyse 10 gündür yapıyorum parmağım hiçbir şeye değmedi, bugün de aynı şekilde ama adet oldum, yani kimse benim gibi boşa umutlanmasın
Ben de çıkmadı maalesef, çok isterdim doğru olsun ama adetim şu an ve kanamam da var, hala da parmağım hiçbir şeye değmiyor boşluk var ve yumuşacık rahmimBende doğru çıktı
Amin, teşekkür ederim çok çok, Allah size evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende de boşluk yok yumuşaklık vardı hala da aynı değerlerim de normal bı dahaki sefere inşallah Allah nasip etsin@nissasa
Amin, teşekkür ederim çok çok, Allah size evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım az önce fitil koyarken hemen rahim agzında balon gibi şiş birşey geldi ve benim transferim 7. Günü böyle birşey gerçekten doğru mukızlar bunu denemekten bişey olmaz tabi elinizi iyice yıkayın.benimde kardeşim öyle anladı sonra sağlık ocağına gitti ve hamile.annemde öyle anlarmış.normalde rahim ağzı biraz serttir.hamile ounca yumuşacık oluyor ve balon gibi şiş oluyor.rahmin ağız kısmı elinize gelir normalde ama hamileysen arkaya doğru dönüyor.yani anlıycanız elinizi sokunca balon gibi bir şişlik varsa hamilesiniz demektir