Elle, Parmakla hamilelik testi

Çok teşekkür ederim inşallah seninde tahminin doğrudur

Merhaba benim bir sorum var ben ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum , ve bu herkez gibi belirti arıyorum fakat yok sadece bugün bir baş dönmesi oldu ve sag kasığımda bir sanci , parmakla testi denedim simdi sönmüş balon gibi bir şey var ama elimi biraz daha içleri ittigimde sert birsey var ama çok zor ulaştım ve addetime daha 10 gün var ilişkinin üzerinden 7 gün geçti sizce hamile olabilir miyim?

Bence gününüzün geçmesini bekleyin.. Bu kadar erken belli olmayabilir.. Bu parmak testi de bence günü gecikince yapılmalı.. Herkes yapmasın bence zarar verebilirler sonuçta ebeler bu konuda tecrübe sahibiler insanın kendine bu testi uygulaması ve anlam çıkarması zor olabilir.. En iyisi kan vermek

Ben yeni evlendigim ilk zamanlar adetim gecikince yapardim bazen sert bisey değerdi bazende hiç bisey değmezdi ama gebelik olmadı 4 sene sonra hamile kaldım yine denedim elime bisey değdi yani bence yapmayin tehlikeli ben inanmadım taki kalp atisni duyana kadar

Ben bu ay hep kontrol ettim sertlik gelmedi ama normalden daha yumuşak ti adet ime 1 gün var test yaptım evde pozitif

1 gün kala ne güzel bi kırmızı çizgi görünce yazmadan geçemedim maşallahh hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah

Ben bu ay hep kontrol ettim sertlik gelmedi ama normalden daha yumuşak ti adet ime 1 gün var test yaptım evde pozitif
Ya tam olarak nasıl bi yumuşaklık nasıl bi sertlik ? Ben o kıvamı tam anlayamadım bişey değiyo ama yumuşak mı sert mi yorumlayamıyorum

Kızlar bu parmak olayını denemiş biri olarak söylemek isterim ki tamamen asılsızmış,çünkü neredeyse 10 gündür yapıyorum parmağım hiçbir şeye değmedi, bugün de aynı şekilde ama adet oldum, yani kimse benim gibi boşa umutlanmasın

Bende doğru çıktı

Bende de boşluk yok yumuşaklık vardı hala da aynı değerlerim de normal bı dahaki sefere inşallah Allah nasip etsin@nissasa

Canım az önce fitil koyarken hemen rahim agzında balon gibi şiş birşey geldi ve benim transferim 7. Günü böyle birşey gerçekten doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…