Elle, Parmakla hamilelik testi

Tesekkurler canım cevap için adet oldum maalesef

Merhaba arkadaşlar
Elle gebelik testi dediğimiz olay bence 2 veya 3 aydan sonra gerçekleşiyor ki biz o zamana kadar test yapıp öğrenmiş oluyoruz . Bu yöntem geçmişte ise yarar bir şey olabilir çünkü ı zamanlar testler yoktu bebek 3 aylık olunca anlaşılıyordu. O yüzden bu yönteme benim gibi inananlar vazgeçsin. Şu an çok şükür gebeyim Allah isteyen herkese versin. Her ay elimle kontrol ederdim 2ay öncede ettim ama hiç bir şey anlaşılmıyor ben yine bu ay olmadı diye düşündüm ama hamileymisim. Bu forumları o kadar çok okudum ki bu yüzden bunları yazmayı borç biliyorum. Beklemek zor malesef ama adet gününüz geçmeden hiç bir şekilde belli olmuyor bunlar benim 3 senede tecrütbelerim... Isteyen herkese Yarabbim evlat nasip etsin...

Şimdi ben bu testi hep ayakta hem yatarak uyguladım cömerek yaptığım da semsert bişi geldi elime, uzanarak yaptığım da ise girerken zorlandı ama ilerisinde yumusak bir dokuya dokundum bugun adet günüm, düzensiz olduğu için de guvenemiyorum

elle attan konulan fitiller var ya zaten o ilaçlardan birini bütün ay kullanırsanızda bunu farkedersenız adet yaklasınca ıcınde gırıse çok yakın şişlik oluyor zaten bogumlar var demek ki adetın kanıtıymıs bu . bakalım dün ilaç koyarken çok belliydi adet gelmezde hamile olursam bu yazının altına düzeltme yaparım mutlaka

Reglime bir hafta var elime yumuşak bir şey değdi. Sonuç haftaya belli olur

Bence bosyere kendini o denli dinleme...en buyuk gogus hassasiyeti.dolgunlasmasi ve beyaz puturumsu cok hafif sarimsi akinti gelmesi..regl gununden sonraki gecikmelerde de idrara sık cikmaya baslama...

Yani sizde tam tersi oldu. bende denedim ama bende sert bir cisim hissettim ama umarim bende yanilirim ve hamileyimdir.

kan testi yaptırdım ve hamileyim arkadaşlar tezinizi destekliyorum
Bende aynı balon gibi bisey hissettim . cok kafam karisti ya bunu hissedince mi hamile olunuyomus yoksa hicbirsey hissetmeyince mi anlamadim

ben 3 aydır deniyorum dpo7 den sonra sertlik başlıyor ve adet gelecek diyorum ve geliyor

Bende aynı balon gibi bisey hissettim . cok kafam karisti ya bunu hissedince mi hamile olunuyomus yoksa hicbirsey hissetmeyince mi anlamadim

onu hissedersen adet gelecek demek. o serviks hamile olunca rahim yumuşuyor ve yukarı çekiliyormuş yanı parmagınla bakınca boşluk gelmesi gerekıyor ama gebelik oluşmadıgında serviks aşşagı iniyor ve sertleşiyor. eline bir şey değdiyse adet gelecek demek

Kızlar bnde dün bunu bir filmde gordum eski Türk filminde ve doktorda böyle bakıyordu ama kasitan bastırdı hafif kadın yatarken ve hamilesindir dedi ..yani bnce biz bakıp anlayamayz başkası bakmali öyle düşünüyorum..

kızlaaaar. bende hamile olduğumu bilmeden denemştim sert bişey gelmişti hatta baya moralim bozulmuştu. ama bi baktım hamileymişim meğer. kesin sonuç veren bir yöntem değil yani haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…