- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 31
Bende yaptım adet oldum kahverengi lekeden sonra Can'ım
Tesekkurler canım cevap için adet oldum maalesefCan'ım adet Zaman'ı rahim aşağıya iner pütürlü sert Rahim ağzı parmağına gelir.. Gelmiyorsa ya yumuşak dudak kıvamında olur o sertlik kaybolur yani o Zaman da yumurtluyorsundur yada hamilesindir. Benim bu ay mesela doktor bi çatlamamış yumurtan var bir iki güne değerlendir dedi. Şimdi kontrol ettim hiç bişey yok yumuşacık buda yumurtladığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bugün yarın adet olmam lazım bakalım
Bat 2 günün doktora geldim hormon testi yapmak için bakalım hayırlısı öbür aylara :)))Tesekkurler canım cevap için adet oldum maalesef
elle attan konulan fitiller var ya zaten o ilaçlardan birini bütün ay kullanırsanızda bunu farkedersenız adet yaklasınca ıcınde gırıse çok yakın şişlik oluyor zaten bogumlar var demek ki adetın kanıtıymıs bu . bakalım dün ilaç koyarken çok belliydi adet gelmezde hamile olursam bu yazının altına düzeltme yaparım mutlaka(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN
Yani sizde tam tersi oldu. bende denedim ama bende sert bir cisim hissettim ama umarim bende yanilirim ve hamileyimdir.evet cnm ben bunu denedim elime sert bişey geldi hatta midem kalktı iğrençti bence.hamile deilim sandım.bu topikten bi arkadaşım da aynı zaman denedi onunda hiçbişey gelmedi parmağına.hamileyim diye sevindi bense deilim diye üzüldüm.ama tam tersi çıktı.o ay gebelik testi yaptım hamileydim ve şu an doğurdum bile.ama arkadaşım hala hamile kalıcam diye uğraşıyo.hatta şu karbonat olayını falanda denemiştim oda yanlış çıkmıştı.yalnız ben haamile kaldığımda idrarımın üzeri hep köpük köpüktü.asitli gibi.o ay çok huylanmıştım ve şüphelenmiştim nitekim hamilelikten öleymiş
Bende aynı balon gibi bisey hissettim . cok kafam karisti ya bunu hissedince mi hamile olunuyomus yoksa hicbirsey hissetmeyince mi anlamadimkan testi yaptırdım ve hamileyim arkadaşlar tezinizi destekliyorum
ben 3 aydır deniyorum dpo7 den sonra sertlik başlıyor ve adet gelecek diyorum ve geliyor(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN
Bende aynı balon gibi bisey hissettim . cok kafam karisti ya bunu hissedince mi hamile olunuyomus yoksa hicbirsey hissetmeyince mi anlamadim
Bu şekilde mi öğreniyorsunuz gebelik olup olmadığını??ben 3 aydır deniyorum dpo7 den sonra sertlik başlıyor ve adet gelecek diyorum ve geliyor
Hayırlı olsun canım öncelikle sert ve pütürlü mü?Valla sertlik bende de geliyor ama hamileyim.
Hayırlı olsun canım öncelikle sert ve pütürlü mü?