- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
Kesinlikle katılıyorumkızlaaaar. bende hamile olduğumu bilmeden denemştim sert bişey gelmişti hatta baya moralim bozulmuştu. ama bi baktım hamileymişim meğer. kesin sonuç veren bir yöntem değil yani haberiniz olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorumkızlaaaar. bende hamile olduğumu bilmeden denemştim sert bişey gelmişti hatta baya moralim bozulmuştu. ama bi baktım hamileymişim meğer. kesin sonuç veren bir yöntem değil yani haberiniz olsun.
Kizlar ben test negatif cikti demistim. Ama hamileyim ben test bence dogru.Evet test sonucu negatif gerci doktor daha erken adete 4 gun var kanda cikmayabilir dedi
Canim ben yaptigimda vajina balon gibi şiş ve derindi yani o şişlik parmagim boyunca devam ediyordu. Bi de cinsel organin ic kisminda mora doğru bi renk degisimi var.Hayirli aksamlar dun bu sayfayi okudum ve denemeye kara verdim. Ilk giriste hemen balon gibi birsey var sag tarafa dogru balon devam ediyo ama sola dogru girdiginde baska bisy var sanki benim sorum hamile olup olmam deil (aslında bilmek isterim ) sorum su ki; dun parmak olayindan sonra sol kasigimda batma ve ara ara sanci, bel cukurumda asiri agri basladi hatta o kadar siddetli ki egilemiyorum. Basina boyle bisy gelen var mi bana yardimci olabilirmisiniz ?
Canim ben yaptigimda vajina balon gibi şiş ve derindi yani o şişlik parmagim boyunca devam ediyordu. Bi de cinsel organin ic kisminda mora doğru bi renk degisimi var.
hayirli olsn canim bebegin. Bendedi balon gibi ve parmagim boyunca devam ediyor. Ama cok asiri bel agrim var ve sol kasigom dunden beri batiyo ve agriyo . sende baktiktan sonra agri oldu mu hic ?Canim ben yaptigimda vajina balon gibi şiş ve derindi yani o şişlik parmagim boyunca devam ediyordu. Bi de cinsel organin ic kisminda mora doğru bi renk degisimi var.
Evet canim vardi ben yumurtlamadan 4 gun sonra baktim. Yumurtlamadan 6 7 gun sonra aagrilar da basladi. Kasik bel agrisi cok oldu hala oluyor. Ins sen de hamilesindir. Kac gun gecti yumurtlamnin uzerindenhayirli olsn canim bebegin. Bendedi balon gibi ve parmagim boyunca devam ediyor. Ama cok asiri bel agrim var ve sol kasigom dunden beri batiyo ve agriyo . sende baktiktan sonra agri oldu mu hic ?
Bugun8.gun goguslerimdeki agrida devam ediyo ay ins dedigin gibi bende hamileyimdir. 4 yildir bekliyorum hamile olmayiEvet canim vardi ben yumurtlamadan 4 gun sonra baktim. Yumurtlamadan 6 7 gun sonra aagrilar da basladi. Kasik bel agrisi cok oldu hala oluyor. Ins sen de hamilesindir. Kac gun gecti yumurtlamnin uzerinden
Ins vardir . ama yoksa bile tup bebek yaptirabilirsiniz. 4 yil cok uzun bence bi cozum bulunabilir ins gerek kalmaz da bebegine kavusursun ☺Bugun8.gun goguslerimdeki agrida devam ediyo ay ins dedigin gibi bende hamileyimdir. 4 yildir bekliyorum hamile olmayi
:) tabii ki doğru değil biz kızlarla 2 ay bu testin peşine düştük denemeyen kalmadı. ben hamile oldugum ay kesin hamile olmadığımı sandım. boşuna uğraşmayın çok denedik biz malesef doğru değil kızlarKizlar ben test negatif cikti demistim. Ama hamileyim ben test bence dogru.
Ins canim gerek kalmaz onaIns vardir . ama yoksa bile tup bebek yaptirabilirsiniz. 4 yil cok uzun bence bi cozum bulunabilir ins gerek kalmaz da bebegine kavusursun ☺
Ki hersde ise yaramiyordur. Ama bendr dogru cikti vajinam şiş gibiydi ve cok dar. Bu ay hamileyim.:) tabii ki doğru değil biz kızlarla 2 ay bu testin peşine düştük denemeyen kalmadı. ben hamile oldugum ay kesin hamile olmadığımı sandım. boşuna uğraşmayın çok denedik biz malesef doğru değil kızlar