Elle, Parmakla hamilelik testi

Kizlar ben de denedim rahmim balon gibi elime yumuşak bisey değdi yarin kan testi yaptiricam fırsatım olursa sonucunu yazarim

malesef sonuc vermıyor bu konuyla cıddı cıddı ugrasıp aylarca takıp yaptık kızlarla ama hamıel oldugum ay olmadıgımı sandım .. malesef işe yaramaz bır yontem

Hayirli aksamlar dun bu sayfayi okudum ve denemeye kara verdim. Ilk giriste hemen balon gibi birsey var sag tarafa dogru balon devam ediyo ama sola dogru girdiginde baska bisy var sanki benim sorum hamile olup olmam deil (aslında bilmek isterim ) sorum su ki; dun parmak olayindan sonra sol kasigimda batma ve ara ara sanci, bel cukurumda asiri agri basladi hatta o kadar siddetli ki egilemiyorum. Basina boyle bisy gelen var mi bana yardimci olabilirmisiniz ?

Hayirli aksamlar dun bu sayfayi okudum ve denemeye kara verdim. Ilk giriste hemen balon gibi birsey var sag tarafa dogru balon devam ediyo ama sola dogru girdiginde baska bisy var sanki benim sorum hamile olup olmam deil (aslında bilmek isterim ) sorum su ki; dun parmak olayindan sonra sol kasigimda batma ve ara ara sanci, bel cukurumda asiri agri basladi hatta o kadar siddetli ki egilemiyorum. Basina boyle bisy gelen var mi bana yardimci olabilirmisiniz ?
Canim ben yaptigimda vajina balon gibi şiş ve derindi yani o şişlik parmagim boyunca devam ediyordu. Bi de cinsel organin ic kisminda mora doğru bi renk degisimi var.

Canim ben yaptigimda vajina balon gibi şiş ve derindi yani o şişlik parmagim boyunca devam ediyordu. Bi de cinsel organin ic kisminda mora doğru bi renk degisimi var.
hayirli olsn canim bebegin. Bendedi balon gibi ve parmagim boyunca devam ediyor. Ama cok asiri bel agrim var ve sol kasigom dunden beri batiyo ve agriyo . sende baktiktan sonra agri oldu mu hic ?

hayirli olsn canim bebegin. Bendedi balon gibi ve parmagim boyunca devam ediyor. Ama cok asiri bel agrim var ve sol kasigom dunden beri batiyo ve agriyo . sende baktiktan sonra agri oldu mu hic ?
Evet canim vardi ben yumurtlamadan 4 gun sonra baktim. Yumurtlamadan 6 7 gun sonra aagrilar da basladi. Kasik bel agrisi cok oldu hala oluyor. Ins sen de hamilesindir. Kac gun gecti yumurtlamnin uzerinden

Evet canim vardi ben yumurtlamadan 4 gun sonra baktim. Yumurtlamadan 6 7 gun sonra aagrilar da basladi. Kasik bel agrisi cok oldu hala oluyor. Ins sen de hamilesindir. Kac gun gecti yumurtlamnin uzerinden
Bugun8.gun goguslerimdeki agrida devam ediyo ay ins dedigin gibi bende hamileyimdir. 4 yildir bekliyorum hamile olmayi

Kizlar ben test negatif cikti demistim. Ama hamileyim ben test bence dogru.
:) tabii ki doğru değil biz kızlarla 2 ay bu testin peşine düştük denemeyen kalmadı. ben hamile oldugum ay kesin hamile olmadığımı sandım. boşuna uğraşmayın çok denedik biz malesef doğru değil kızlar

B
:) tabii ki doğru değil biz kızlarla 2 ay bu testin peşine düştük denemeyen kalmadı. ben hamile oldugum ay kesin hamile olmadığımı sandım. boşuna uğraşmayın çok denedik biz malesef doğru değil kızlar
Ki hersde ise yaramiyordur. Ama bendr dogru cikti vajinam şiş gibiydi ve cok dar. Bu ay hamileyim.

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Merhaba. Kizlar bende denedim.gebelik belirtileri bile yasadim hatta.bugun adet oldum.birincidi soyle deniyor adet zamani rahim agzi sert olur kiraz gibi burun ucu gibi.gayet yumusakti ve simdide oyle.dun geceye kadar rahim duvari kalin ve yukaridaydi ve buyuktu.hani dr lar rahim duvariniz kalin hamile olabilirsiniz diyoya onada pek inanmayin.sahiden sonsuz bir bosluk oluyomu onuda ben bilemicem cunku boyle olsa hamileyim diye yazicaktim belkide.o yuzden yukarida yazdiklarim bende var ve hamile degilim.yanliz sunu soylemek isterim ay ben yapamam ay miktop kaparim ay zarar veririm.bunlar cidden evli bayanlar icin biraz komik kaciyor.sevgiler.

Bende tecrübe ettigim icin yazmayi borc biliyorum.. Düne kadar bu testi uygulayip adet olacagm diye üzülürken dün gebeligimi ögrendim çok sükür..
Ilk burda okudugumda catlamanin 11. Günüydü ve sabahti.. Yaptim ve elime hicbisey carpmadi cok yumusakti ve sonsuz bosluk gibiydi heveslendim.. Aksam tekrarladm ayni pozisonda parmagm yariya girmeden yuvarlak sert biseye degiyodu..üc gün boyunca sabah aksam denedim hep ayniydi ve idrar tahlili positiv olmasna ragmen sevinemedm kanda gormeden.. Yani teste gore kesinlikle hamile olmamam gerek hatta sonradan assaga indigi halde gebeyim yani düsünün.. Ve gebeligi ögrenip doktora gittigmde bizim ailede düsük riski cok oldugundan ilk 10 gun iliskiyi yasakladi.. O an cok pisman oldum parmaklayip durdum kendimi nasil olsa iliskidede bisey olmuyo ne olacak dusuncesiyle.. Demekki kisiden kisiye degisiyormus düsük tehlikesi olanlara iliski bile yasaksa yapmamak daha mantikli galiba..

Kızlar ben bunu ilkkez duydum böyle birşey doğru mu değil mi anlamadım ve ne bileyim bende denedim böyle parmağıma minik topcuk birşey değiyor....

Nasıl oluyor bu ..?

X