Elle, Parmakla hamilelik testi

haklısın cnm bakalım nasıpse olsun ınsallah hala rahım yukarda benım :KK70: senın nasıl cnm
suanda hamıle olarak soruyorm sana
bıde senın akıntın oluyomuydu cnm

canım yumuşak ama genelde tuvalet ihtiyacım varken yapıyorum o yüzden aşagıda oluyo.evt akıntım var bazen sarı bazen beyaz koyu kıvamlı bi akıntı

canım yumuşak ama genelde tuvalet ihtiyacım varken yapıyorum o yüzden aşagıda oluyo.evt akıntım var bazen sarı bazen beyaz koyu kıvamlı bi akıntı

evet cnmbenmde beyaz sarı akıntım var bazen cogalıyo bazen azalıyor hala yumsacıgım
ve hala akıntım var adet belırtım yok
goguslerım agrıyo bı okadar

evet cnmbenmde beyaz sarı akıntım var bazen cogalıyo bazen azalıyor hala yumsacıgım
ve hala akıntım var adet belırtım yok
goguslerım agrıyo bı okadar

aynen canım benimde arada oluyo akıntım.ve gögüslerime dokunamıyorum eşim yatarken başını yaslıyo çılık çılıga adamı itiyorum o o denli dokunamıyorum

kuzucum benımde aynı sekılde
senın ıdrar testın pozıtıf cıkmısmıydı
ya olsa ıdrarda cıkar dıye dusunuyorum ama :KK43: cıkmıyo hala net bı sekılde

canım benim idrar testtine damlatır damlatmaz cıkmıştı ama her insanın idrara karışma zamanı farklı olabiyo canım sen bu ay yumurtlama dönemini biliyomuydun

canım benim idrar testtine damlatır damlatmaz cıkmıştı ama her insanın idrara karışma zamanı farklı olabiyo canım sen bu ay yumurtlama dönemini biliyomuydun

gunaydın cnm cvp veremedım :) ısnternete gıremedım ıs dolayısıyla hasaneyede gıdemedım
ben yumurtlama gunlerımı takıbe almıstım ve calısma yapmıstık
aksattıgımız zamanlar oldu tabı ama gun asırı kesınlıkle oldu hala gogus uclarım yanıyor ve acıyor

gunaydın cnm cvp veremedım :) ısnternete gıremedım ıs dolayısıyla hasaneyede gıdemedım
ben yumurtlama gunlerımı takıbe almıstım ve calısma yapmıstık
aksattıgımız zamanlar oldu tabı ama gun asırı kesınlıkle oldu hala gogus uclarım yanıyor ve acıyor

canım o zaman sn kesin hamilesin çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekiyo olmadıgına göre hamilesindir canım

canım o zaman sn kesin hamilesin çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekiyo olmadıgına göre hamilesindir canım

Ya cnm benim adetim geneld 30
e 35 gunde vi oluyo bazen gecikiyo bekarken de 2 ayda bir olurdum simdi evlendim 7 aydir cok duzenliydi :))) bu ay haric yumurtalik takibine baslayacaktik bu ay doktorumla. Eger hamileysem gerek kalmadi yumutlama takibi uzerinden 14 gun degil neredeyse 20 gun oldu ama doktorum ovulasypn icin birsey demedi bu ay ovuladyon kitleriyle takip ettim :)) ya birde bi doktora gittim pko dedi bi doktora gittim pko yok demisti bende sasirdim yani birazda beklememin sebebi bu :KK43:

arkadaslar mrb bu konuda çok tecrübesiz biriyim yeni evliyim korunuyoruz prezevtfle adetim 23üolmuştum geçen ay genelde benim adetim 3 gün atıyo 26 sında olmam lazımdı ama daha tık yok hiç bi adet belirtim yok sadece ara ara ya çok üşüyorum ya çok ateş basıyo

biraz önce elle olan testi yaptım parmağım sert bi et parçasına değdi nolcak yan simdi hiç bişey anlamadım :KK43: bilenler lütfen bişey söylesin :KK43:

arkadaslar mrb bu konuda çok tecrübesiz biriyim yeni evliyim korunuyoruz prezevtfle adetim 23üolmuştum geçen ay genelde benim adetim 3 gün atıyo 26 sında olmam lazımdı ama daha tık yok hiç bi adet belirtim yok sadece ara ara ya çok üşüyorum ya çok ateş basıyo

biraz önce elle olan testi yaptım parmağım sert bi et parçasına değdi nolcak yan simdi hiç bişey anlamadım :KK43: bilenler lütfen bişey söylesin :KK43:
muhtemelen regl olacaksn cnm hamile olsan rahim yukarda olur galiba adet olacfm zmn benmde rahm asagida ve sert ol
uyor

muhtemelen regl olacaksn cnm hamile olsan rahim yukarda olur galiba adet olacfm zmn benmde rahm asagida ve sert ol
uyor

umarım regll olurum bana kızmayın lütfen bi sürü hamile olmak için gün sayanlar var allahım isteyen herkese versin bana da istediğim zamanda versin inş test yapmama gerek kalmadı o zamn saol canımmm

ooff
canım sonuç nedir hala mı bekliyorsun kuzum sen

hala beklıyorum cnm cunkı bence adet olucam :/
umutlanmıyorum annemde cok zorladıda kan verdırmedım cunkı bılıyorum hamıle deılım
bugun doktorumu arayacaktım
ızınlıymıs kendısı
haftaya salı gıdebılırım ancak o zaman musaıtmıs doktorum
:KK43: cnm ne yapayımbole gec kalmalarım oluyordu ara ara
rahmım asagıda zaten akıntımda durmus
adet gelıyooo

hala beklıyorum cnm cunkı bence adet olucam :/
umutlanmıyorum annemde cok zorladıda kan verdırmedım cunkı bılıyorum hamıle deılım
bugun doktorumu arayacaktım
ızınlıymıs kendısı
haftaya salı gıdebılırım ancak o zaman musaıtmıs doktorum
:KK43: cnm ne yapayımbole gec kalmalarım oluyordu ara ara
rahmım asagıda zaten akıntımda durmus
adet gelıyooo

canım akıntı zaten ara ara oluyo valla benimde şuan rahim aşagıda hem bak ne diyorum sana eger yumurtlaman olduysa 14 gün sonra kesin adet olman gerekiyo sen kendi kendine sıkıntı yapıyosun bi kan vermeyle ne çıkarki yoksada varsada ögrenmiş olursun neyin var neyin yok diye ama sen böyle kendini daha çok sitrese sokuyosun farkında degilsin

canım akıntı zaten ara ara oluyo valla benimde şuan rahim aşagıda hem bak ne diyorum sana eger yumurtlaman olduysa 14 gün sonra kesin adet olman gerekiyo sen kendi kendine sıkıntı yapıyosun bi kan vermeyle ne çıkarki yoksada varsada ögrenmiş olursun neyin var neyin yok diye ama sen böyle kendini daha çok sitrese sokuyosun farkında degilsin

evet haklısın annemde cok kızıyor ama ne yapayım adet olcam hıssedıyorum gıbı :/
gec yumurtlama sorunum var galıba benım kendı kendıme hastalık turetıyorum doktora gıdıcem aradım doktorumu salı gunu gel dedı ama salıya kadar ozelde kan testı yaptırayım barı bendende kalksın bu yuk

evet haklısın annemde cok kızıyor ama ne yapayım adet olcam hıssedıyorum gıbı :/
gec yumurtlama sorunum var galıba benım kendı kendıme hastalık turetıyorum doktora gıdıcem aradım doktorumu salı gunu gel dedı ama salıya kadar ozelde kan testı yaptırayım barı bendende kalksın bu yuk

canım evt git yaptırda bende bi rahat edeyim yaw :KK34:

evet çok agrıyo canım seninde agrıyo mu bide senin toplam kaç gün oldu rahim yumuşaklıgın

cnm ben ılk ne zmn fark ettım yumurtlamadan sonra adet gunume yaklasınca baktım hala yumusak ve yukarda
ALaah allah dedım kendı kendıme daha once bole olmazdı adet olacagım zaman cok kuru olurdum
yanıbirlikte olurken bile eşim anlardı senın adet zamanın gelmıs dıe o derece zorlanırdık acık soledım ama :/
benımde sadece uclarından yayılan bı agrı var ve bu agrı cok degısık bı agrı ya
el degmıyo
fanılam bıle degse acıyor :KK43:

cnm ben ılk ne zmn fark ettım yumurtlamadan sonra adet gunume yaklasınca baktım hala yumusak ve yukarda
ALaah allah dedım kendı kendıme daha once bole olmazdı adet olacagım zaman cok kuru olurdum
yanıbirlikte olurken bile eşim anlardı senın adet zamanın gelmıs dıe o derece zorlanırdık acık soledım ama :/
benımde sadece uclarından yayılan bı agrı var ve bu agrı cok degısık bı agrı ya
el degmıyo
fanılam bıle degse acıyor :KK43:

canım aynı hamilelik belirtisi bunlar bitanem hadi git test yaptır

X