Elle, Parmakla hamilelik testi

bende dün akşam itibariyle denedim yan yattım ve öyle denedim elim tabiki bişeylere değiyo değmemesi mümkün değil bence..sonuçta orda bişeyler var ben bu işi anlamadım gitti

bende hiçbirşey anlamıyorum ne zaman parmağımı soksam birşeylere değiyor şuan adetime 5 6 gün var denedim yumuşaktı.
adetime 1 gün kala falan daha sert oluyor herhalde gebe kalınca hep yumuşak oluyor.

kızlar ben hala adet olmadım 42. günümdeyim rahim bir sertlesiyor sonra biara yine baktıgımda yumusacık elime geliyor pazartesi adet gelmesse tekrar doktora gidecem ultrasona gireyim acaba kistmi olusttu yoksa baska bir nedenmi var artık korkmaya basladım önce bebek için adetimin üstünden gecsinde hemen test yapayım diye umutlanırken şimdi ise adet yolu gözler oldum inanın bu bekleyiş beni kahrediyor adetolmayı özledim hiç bunu yazacagım aklıma gelmezdi artık gebeligi gecttim adetolayım diye dua ediyorum saflar degişti yani ömrümde bukadar gecikme yasamamıstım bunuda yasadım yaaa artık herseye hazırlıklıyım ne olur bana dua edinde birsey çıkmasında daha fazla uzamadan şu adet gelsin....:2:

canım kanda gebeliğe hiç baktırmadınmı?
bazen benimde kan vereceğim zaman adetim gecikir haftasonuna gelmesin biran önce doktora gideyim ne olur adetim gel diye dua ettiğim olmuştur.
umarım bi sorun çıkmaz.

canim kandada gebelik yoksa ki benimde yasadigim bisey bu 10 gun gecikti doktora gittim kist oldugunu soyledi adet sokturucu verdi ama ben kullanmadan 2 gun daha bekledim ve adet oldum sonrasinda deli gibi nette bu durumu aradim ve buldum ovulasyon doneminde yumurtlama bir zar icinden cikip yumurtlaniyor ve bu keseden cikamazsa yine adet oluyosun ama gecikme yasanabiliyo yani adet oluyo olmak her ay yumurtladigin anlamina gelmiyomus bu zarin icinden cikamayan yumurtada kist oluyo
benim sana tavsiyem doktora gittikten sonra eger hamilelik yoksa hemen sogan kurunu dene bu adetini duzene soksun once rahimini temizlesin sonra havuc incir kurunu dene tabii bu sadece tavsiye ben yaptim olumlu sonuc aldigim icin herkesle paylasmaya soz verdim kendime ondan bu durumu gorunce dayanamiyorum yaziyorum Allah yardimcimiz olsun opuyorum cnm

faydam olursa ne mutlu bana

çook tesekür ederim arkadasım valla bir adet olayımda sogan kürünü deniyecem incirde var onu sadce yesem nasıl olur bu arada kasıklarım cok agrıyor belki adet oldum diye gidip bakıyom birsey yok ya ben bu at bal tarcın çörek otunu denedim 15 gün boyunca ac karnına sabah bir tatlı kasıgı kadar yiyordum yumurtalarım kaliteli olsun diye acaba kistmi yaptı valla ben bundan cook şüpheliniyrm

eğer yumurtlaman normalse sen yaptığın kürle kist yapmış olabilirsin.
çünkü zaten kaliteli olan yeterince büyüyüp çatlayan yumurtayı dahada büyütmek onu kiste ceviriyor.
bende yapcaktım bu kürden fakat doktorum yumurtlama gerçekleşiyor ve kaliteli deyince gerek duymadım.

Mrb bende daha önce duymuştum bu yöntemi ama ben hep çömelerek yapıyodum ve elime top gibi bişey geliyodu. Burda okuyunca yatarak yapılacağını öğrendim ve bu sabah denedim. Adetime 2 gün var ve afedersiniz biraz açık olacak ama :26: orta parmağımı sokunca ucuna biraz değiyo gene o top gibi şey sağ tarafa doğru ama işaret parmağıma değmiyo ve sert mi yumuşak mı anlamadım. Nedir sizce???

canım hemen parmağını sokar sokmaz değiyorsa ve ittiremiyorsan gebelik yok ama parmağın ortalarına doğru değiyor yada hiç değmiyorsa birşey gebesindir.

canım hemen parmağını sokar sokmaz değiyorsa ve ittiremiyorsan gebelik yok ama parmağın ortalarına doğru değiyor yada hiç değmiyorsa birşey gebesindir.

Orta parmağım sonuna kadar girdiğinde ucuna değiyo ama işaret parmağım sonuna kadar girdiğinde değmiyo canım yaa... Bi de o top gibi şey sağ tarafta onu biraz daha yana çekince daha da ileri gidiyo :) nası beceriyosam

(( kızlar ben sizi bilgilendirmiştim okuyanlar görmüştür.ilk 2 ay denemelerimde sertlik geliyordu ve hastalanıyordum.ve en son denememde yumuşaklık geliyordu ve inanmak istemiyordum.ve ben o ay hamile oldugumu ögrendim.4 buçuk yıldır hamile kalamıyordum.tedavime 2 yıl ara vermiştim ve aralık ayında tedaviye başladım ve o ay hamile kalmışım.ama şu varki 2 buçuk aylık bebegimi konturole gittigimde kalbinin durmuş oldugunu ögrendim ve dünyam başıma yıkıldı.kürtaj oldum ve 25 gündür bebegimsiz yaşıyorum.çok zor allahım kimseye yaşatmasın.alışamadım ve okadarki hala eşime babası diye sesleniyorum onun pıt pıt kalbinin atışları kulagımdan çıkmıyor.allahım herşeyin hayırlısını versin.

mesajım gitmedi sandım ve tekrardan yazdım desteklerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:

Başın sağolsun..Allah başka evlat acısı yaşatmasın...Kalbinin atışını sanırım dr. sana doppler ultrasonla dinletmişti...Sebebi belli mi kalbinin durmasının ??

Başın sağolsun..Allah başka evlat acısı yaşatmasın...Kalbinin atışını sanırım dr. sana doppler ultrasonla dinletmişti...Sebebi belli mi kalbinin durmasının ??
sagol canım allahım kimseye yaşatmasın.kasıktan muayneyle duymuştuk kalbinin attıgını eşimde vardı ve 15 gün sonraki kontrolümde ögrendim öldügünü ve ne bir kanamam nede bir agrım vardı.kürtaj oldum ve parçalar patolojiye gönderildi. ve sonuç temiz çıktı

Tekrar geçmiş olsun...Çok minik bir tavsiye asla tek dr a bağlı kalmayın..Bir kaç dr unuz olsun...Çünkü dr.lar da yanılabiliyorlar....Özellikle de ultrason görüntülerini yorumlarken.... Allah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik nasib etsin inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben gercekten cok kzıyorum bole cahıl cahıl sorulara kımse kendını evde alttan muayene etmesın delı olmayn ltfen bebegınz varsa ve bunu ogrenmek ıcın kendınzı altn muayene etmeyn dusurursunz ve bebegınze zarar verırsınz artık dr lar bıle ılk aylarda alttan muayene etmezken sızdekı bu cesaret nerden gelıyor anlamıyorum... Allah akıl fıkır versın tavsıyem ne kendnz nede alttan muayene etmek ısteyen bır dr a denk gelırsenz kesnlkle ızın vermeyn kanunen cezası var bebege zarar gelebılıyor cunku hyrlı bebekler dılegyle herkese....

SeA cım yanlışın var ..Tam tersine dr.lar ilk aylarda alttan muayene ediyorlar ama..Yani vajinal ultrasonla bakıyorlar keseye ve bebeğin kalp atışlarına...Hamilelik haftası ilerledikçe karından bakıyorlar ultrasonla....

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben başta alttan ögrendim ama.elimi tümden içine itmiyorumki.zaten o işlemi parmagın içeri girerken hissedebiliyorsun.tamamı yine degil.allahım evlat yoklugunu kimseye yaşatmasın.çok zor.hayırlısı böyleymiş diyorum artık....

Doğru eskiden kan testi,ultrason vs gibi yöntemler yokken yapılan bir uygulama bu hatta Muhteşem Yüzyılda sürekli doğuran Hürrem sultanı muayene eden ebe bölümüne dikkat ettiyseniz bu şekilde bir uygulama yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…