Elle, Parmakla hamilelik testi

aynen katılıyorum narmik sana oda durmus iyicene sacmalamıs yani...

rutin kontrole gidiyorum ama smear yaptırmaya baya oldu yaptırsam iyi olacak....normalde yok ama adet yaklaşınca oluyor bakalım offf kadın olmak ne zor

Sadece adet zamani cikiyosa kucuk zararsiz kistler var onlardandir cnm, mjuhtemelen endiselencek bisey yok

gecen ay adetin 8 gun geciktimi? ovulasyonun gec oluyo olabilir cnm adetleringec oluyorsa, oyleyse henuz pozitiff vermez. Bide bu testlerin hassasiyetleri farkli hassas bir test al daha erken sonuc alabilirsin

Sadece adet zamani cikiyosa kucuk zararsiz kistler var onlardandir cnm, mjuhtemelen endiselencek bisey yok

adet olacak gibiyim ama gelen giden yok hala offff.....çikolata kistim var zaten bi tane başımda bir kaç tane daha varsa şaşırmam yani ...yine doktor yolu göründü bana hamileyim gibide gelmiyor zaten bana evde bir tane test vardı arıyorum ama bulamıyorum sinirle nereye attıysam offfffffffff

Canim bu oyle kist degil naboti kistleri diye bisey kucucuk ve zararsi arastir gorursun. Takilma onalra yani herkeste olabiliyor.Tabi takip etmekte fadya var,

Canim bu oyle kist degil naboti kistleri diye bisey kucucuk ve zararsi arastir gorursun. Takilma onalra yani herkeste olabiliyor.Tabi takip etmekte fadya var,

yok o şekil birşey değil bu tam tarif edemedim bende gerçi ....evet adet oluyorum kızlar bugün belirti geldi bu ayda olmadı hayırlısı ..........sanırım bu test doğru

gecen ay adetin 8 gun geciktimi? ovulasyonun gec oluyo olabilir cnm adetleringec oluyorsa, oyleyse henuz pozitiff vermez. Bide bu testlerin hassasiyetleri farkli hassas bir test al daha erken sonuc alabilirsin

selam canım ben hala adet oladım tam 10.günümdeyim sabah idrar testi yaptım negatif dayanamadım kanda verdim bugün yarın cıkar dediler sıkıntıdan ölmek üzereyim odenli psikolojim bozuldu her kontrol edişimde rahim agzı balon gibi elime geliyor sertlik yok rahim agzı cok asagıda degil ve balongibi yumusacık ama bebişte yok hatta sık idrara cıkar oldum kırmızılar gözükmüyor işin kötü tarafı bebekte yok bakalım kanda ne cıkacak negatif cıkar gibi geliyor bana bu belirsizlik mahfetti beni resmen kpss ye calısmam lazım ders calısamıyorum şu son bir haftada 10 gün hiç bukadar gecikme yasamamıstım hayırlısı artık kanda negatif cıkarsa adet söktürücü alayım ne yapayım adet olsaydık bari enazından oduk bidahaki aya calısmalarımızı devam eder umudumuzu bu sefer martta baglardık 20 subatta adet görmemlazım bugün subatı bitirdik beklemek kadar ve kadın olmak kadar zor birsey yok vallahiii

hack sana katılıyorum canım,adet olsan bı dert olmasan bı dert..ne bu kadınların zor halı bılmıyorum..!
benım de 20 şubatta adet olmam gerekıyordu olmadım şubat bıttı delı olacam..
hamılelık de beklemıyorum eşim korundu hep..sadece 15 şubatta kahverengı leke geldı bıdaha gelmedı..
bu ne demek oluyor anlamadım..bugun de kasıklarım,belım ve göğüs uclarım agrıyor sızlıyor..
bana da yardımcı olurmusunuz..kendı topıgıme de yazdım.. :26:

Kızlar bunu bende denedim..

2ay önce o kadar sertti ki..
Bu ay denedim yumuşacıktı dedim doğru mu acaba,bir kaç gün sonra çift çizgiyle karşılaştım zaten...
Demek ki doğruluk payı var...

valla canlar kan testi yaptırdım sonuc 0100 cıkmıs yani negatif rahim yumusak sert degil bütün hamilelik belirtileri var ama bebek yok vede hala adet olmadım gelde çıldırma insallah adet gelirde bu belirsizlikten kurtulurum artık bebek falanda düsünmüyorum gebe kalacaz diye kafayı yiyecez o olacakyani.... neyse artık hiçbir belirtiyede inanmıyorum vermeyen allah vermez herseyin hayırlısı selametle kalın arkadaslar kpss ye hazırlanıyorum artık kendimi derslerime verecem çok geri kaldım zaten gebe kalacaz diye kac takla atıyoruz ooooffff yeter bukadar bana stres bunalım gecirecem valla

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ya bende yaptım bunu ama anlamadım
ya ne köyü bişey yaaaaaaa bu

biraz yumuşak bastırınca sert

41.günümdeyim 35.günümde test yapmıştım çıkmamıştı

neyse hayırlısı ama adet olamamak sinir bozucu

tamam bebiş istiyoz ama hayırlıysa

bide bu regl ile uğrasıyoz ha

selam canım bende 40 yarın 41 bakalım daha nereye kadar sürecek bu dava bebiş yok adet yok herhalde menepoza girdim artık öyle düsünüyorum rahmim hala yumusak sıkıldım artık bu bekleyişten

Moralini bozma hemen cnm ya, ne kadardir deniyosunuz hem? Bide adetlerin gec oluyorsa ovulasyon zamanin degisken demektir. Ovulasyon 12-24 saat surer ve bu sure icerisinde yapmak gerekir. Tabi sperm 3 gune kadar yasayabildigidee bi gercek. Bence bu ay adet gorursen ovulasyon testleri al vede kendinde kontrol et. Bir suru yontem var yine cervixin durumu ve sivilarinla ilgili.Hemen sikma canini benim tam bu aralar ovulasyonum bakalim ne olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin

Sedacigim o kanama yerlesme kanamasi da olabilir, test yaptirmanda fayda var hala adet olmadiysan

selam canım bende 40 yarın 41 bakalım daha nereye kadar sürecek bu dava bebiş yok adet yok herhalde menepoza girdim artık öyle düsünüyorum rahmim hala yumusak sıkıldım artık bu bekleyişten

olmaz inşallah canım
genelde düzensiz senin regl bu ay özel bi şeymi

benim sürekli düzensiz olduğu için umursamıyorum 52.güne çıktığı günleride gördüm çünkü

ben bunu 2-3 ay denedım :) doğru mu yanlış mı bılmıyordum

hepsinde sert gelıyrodu ve regl oluyrdum bu ay yumusak geldı ve sımdı hamıleyım

şimdi yenıden sertleşti sankı arada kont edıom ama eskısı gibi değil

bi de parmanızı çok sokmanıza gerek yok :)

arkadaşlar bunu yatarkmı yapıyoruz nasıl yapıyoruz

yatarak yapılması gerekli doktor muayene ederken nasıl yatırıyorsa o pozisyonda bakılması mantıklı bence
zaten çömelince ister istemez rahim iner.

merhaba arkadaşlar. bu testi adetinize kaç gün kala yapıyorsunuz. benim adetime 5 gün var bugün denedim elime birşey değmedi. artık heveslenmekte istemiyorum. kafama fazla takınca psikolojim bozuluyor. birde parmağınızı çok ileriye mi götürüyorsunuz yoksa hemen belli oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…