Baştan aşağı çok ama çok saçma......Tamamen hurafe ve doğru olmayan şeyler bu yazdıkların...Oraya parmak değince rahim ters mi dönermiş :)))) Her vajinal ultrasondan sonra tepe taklak olması gerekirdi rahmimin :))))))))) Ayrıca gusül abedestinin hangi hallerde olması gerektiğini gayet iyi biliyoruz çok şükür...İnsanlara aşılamayın bu yanlış bilgilerinizi...
Bu arada katıldığım tek konu bizler bunun nasıl yapıldığı dr .vs olmadığımız için bilemeyebiliriz ve mikrop kaptırabiliriz istemeden..O yüzden dikkatli olmakta fayda var..
rutin kontrole gidiyorum ama smear yaptırmaya baya oldu yaptırsam iyi olacak....normalde yok ama adet yaklaşınca oluyor bakalım offf kadın olmak ne zor
adet günüm gecmiş hatta dün test yaptım negatif bugün 6 günümdeyim ama gecen ayda cok taktım 8.gün adet oldum oyüzden carsambaya kadar bekliyeyim olmasa kan tahlili vereyim baska birsey olmasında kontrol ediyorum tuvalete gidişimde bakıyorum yumusak umarım bu tez dogru cıkar yada fooss hamileysem tez gercekten dogru haa degilssem bence herkese göre degişir rahim bilemiyecem artık ha bu arada gecen ay rahim agzı elime degmiyordu bu ay rahim agzını tanıdım valla haa...
Sadece adet zamani cikiyosa kucuk zararsiz kistler var onlardandir cnm, mjuhtemelen endiselencek bisey yok
adet olacak gibiyim ama gelen giden yok hala offff.....çikolata kistim var zaten bi tane başımda bir kaç tane daha varsa şaşırmam yani ...yine doktor yolu göründü bana hamileyim gibide gelmiyor zaten banaevde bir tane test vardı arıyorum ama bulamıyorum sinirle nereye attıysam offfffffffff
Canim bu oyle kist degil naboti kistleri diye bisey kucucuk ve zararsi arastir gorursun. Takilma onalra yani herkeste olabiliyor.Tabi takip etmekte fadya var,
gecen ay adetin 8 gun geciktimi? ovulasyonun gec oluyo olabilir cnm adetleringec oluyorsa, oyleyse henuz pozitiff vermez. Bide bu testlerin hassasiyetleri farkli hassas bir test al daha erken sonuc alabilirsin
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ya bende yaptım bunu ama anlamadım
ya ne köyü bişey yaaaaaaa bu
biraz yumuşak bastırınca sert
41.günümdeyim 35.günümde test yapmıştım çıkmamıştı
neyse hayırlısı ama adet olamamak sinir bozucu
tamam bebiş istiyoz ama hayırlıysa
bide bu regl ile uğrasıyoz ha
valla canlar kan testi yaptırdım sonuc 0100 cıkmıs yani negatif rahim yumusak sert degil bütün hamilelik belirtileri var ama bebek yok vede hala adet olmadım gelde çıldırma insallah adet gelirde bu belirsizlikten kurtulurum artık bebek falanda düsünmüyorum gebe kalacaz diye kafayı yiyecez o olacakyani.... neyse artık hiçbir belirtiyede inanmıyorum vermeyen allah vermez herseyin hayırlısı selametle kalın arkadaslar kpss ye hazırlanıyorum artık kendimi derslerime verecem çok geri kaldım zaten gebe kalacaz diye kac takla atıyoruz ooooffff yeter bukadar bana stres bunalım gecirecem valla
hack sana katılıyorum canım,adet olsan bı dert olmasan bı dert..ne bu kadınların zor halı bılmıyorum..!
benım de 20 şubatta adet olmam gerekıyordu olmadım şubat bıttı delı olacam..
hamılelık de beklemıyorum eşim korundu hep..sadece 15 şubatta kahverengı leke geldı bıdaha gelmedı..
bu ne demek oluyor anlamadım..bugun de kasıklarım,belım ve göğüs uclarım agrıyor sızlıyor..
bana da yardımcı olurmusunuz..kendı topıgıme de yazdım.. :26:
selam canım bende 40 yarın 41 bakalım daha nereye kadar sürecek bu dava bebiş yok adet yok herhalde menepoza girdim artık öyle düsünüyorum rahmim hala yumusak sıkıldım artık bu bekleyişten
(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN