- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
kızlar geçenbirkaç ayda bende bu yöntemi denemiştim. adetime 5-6 gün kala parmağımın ucuna sert rahim ağzı geliyordu. zaten ittirince öte giitmiyor. ve ben orta parmağımı itebildiğim kadar öteye itiyorum. bu ay değişik bir şey oldu. adetime 5 gün var ve aynı yatar pozisyonda denedim geçenlerde bakmıştım rahim ağzı elime gelmişti ama bugün rahim ağzından eser yok. ne kadar itsem rehim ağzı parmağıma deymedi. adetime kadar hergün yapıcam bakalım rahim ağzı elime gelicekmi. bu acaba hamile olduğum anlamınamı geliyor kızlar. neticeyi sizinle paylaşırım.
kızlar geçenbirkaç ayda bende bu yöntemi denemiştim. adetime 5-6 gün kala parmağımın ucuna sert rahim ağzı geliyordu. zaten ittirince öte giitmiyor. ve ben orta parmağımı itebildiğim kadar öteye itiyorum. bu ay değişik bir şey oldu. adetime 5 gün var ve aynı yatar pozisyonda denedim geçenlerde bakmıştım rahim ağzı elime gelmişti ama bugün rahim ağzından eser yok. ne kadar itsem rehim ağzı parmağıma deymedi. adetime kadar hergün yapıcam bakalım rahim ağzı elime gelicekmi. bu acaba hamile olduğum anlamınamı geliyor kızlar. neticeyi sizinle paylaşırım.
evet canım dogru ben uyguladım sert bişi geldi ve 2 gün snr regl oldum(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN
kızlar merhaba ben ilk defa böyle bişey duydum gecen gece formda gezinirken okumuştum ben şuan tüp bebek tedavisinde transfer aşamasındayım 7.günüm bugun doktor bana fitil verdi 15 gündür kullanıyordum daha önce dediğiniz gibi hemen fitili atınca sert bişey geliyordu ama şimdi öyle değil nekadar ittirsem bişey gelmiyor çok az bi yumuşaklık var acaba hamile olabilirmiyim bende eğer böyle bişey doğru çıkarsa ilk işim burdan paylaşmak olcak size çoğu arkadaş doğru değil bu yöntem diyor ama ozaman niye şimdi o sertlik gelmiyo elime?
kızlar bana yardımcı olcak kise yokmu gerçekten doğrumu bu yöntem acaba korkuyla bekliyorum pazartesiyi negatif haber alıcam die
Ovulasyon donemindeysende o sertlik eline gelmez, adetine ne kadar var? Benim adetime 2-3 gun kala sertlesiyor ve tam olacagim gun iyice asagi iniyor...
kızlar benim adetime 8 gün var ve eşimle bugün bişiler yaşadık o banyodayken yataga uzanıp baktım o sert kısım yok tu ilişki sonrası kayıp olur mu o sertlik