Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

canım ayrandaki yağ doğal yağdır.evde kendim mayalıyorum.ayranı içerim bir şey olmaz.

sonuçta canım,diyet yapmadığım günlerde neler yiyorum.o kadar da abartmak istemiyorum.özellikle faydalı besinlerde.

ayranı kesmeycem.sabah uyandığımda da o kavanozumuılık su koyup yarım limon sıkıp içiyorum.sonra kahvaltı hazırlıyorum.

kahvaltıda 2 haşlanmış çiftlik yumurtası,ceviz,4 diş çiğ sarımsak,domates salatalık,ya da yeşil ne bulduysam.maydanoz,roka,tere....

eliptik bisiklet almadan çok araştırdım.benim üs bilgem ve göğüslerim büyük.üst bölgemi çalıştırmam gerekiyordu .koşu bandı beni çok yoruyordu.tüm ağırlığı bacaklarıma yüklüyordu ki benim bacaklarım vücuduma göre çok ince.

tahminim de doğru çıktı.eliptik bisiklet daha az yorarak daha fazla yağ yaktırıyor bunu farkettim çok sevindim.pişman olmaktan korkmuştum.

Ben cuma cumartesi gezmelerden hiçbir şey yapamadım. Perşembe başlamıştım zaten :)

Bugün gittim spor salonuna normalde. 15 dk koşu bandı. 30 dk eliptik bisikletteydim. Level 5 te sabit gittim. Sonra 15 dk da kondisyon bisikletine yavaş yavaş dinlenerek bindim nabzımı yavaşlattm :)

Yarın iş çıkışı yapabilcek miyim acaba :)

eliptik bisiklet almadan çok araştırdım.benim üs bilgem ve göğüslerim büyük.üst bölgemi çalıştırmam gerekiyordu .koşu bandı beni çok yoruyordu.tüm ağırlığı bacaklarıma yüklüyordu ki benim bacaklarım vücuduma göre çok ince.

tahminim de doğru çıktı.eliptik bisiklet daha az yorarak daha fazla yağ yaktırıyor bunu farkettim çok sevindim.pişman olmaktan korkmuştum.
Canim gelişmeleri yaz valla bende süreyi arttırmaya çalışıyorum senden güç bulurum bende :)

• Beğen
Reactions: s u
Ben cuma cumartesi gezmelerden hiçbir şey yapamadım. Perşembe başlamıştım zaten :)

Bugün gittim spor salonuna normalde. 15 dk koşu bandı. 30 dk eliptik bisikletteydim. Level 5 te sabit gittim. Sonra 15 dk da kondisyon bisikletine yavaş yavaş dinlenerek bindim nabzımı yavaşlattm :)

Yarın iş çıkışı yapabilcek miyim acaba :)

Valla bende haftasonu yorgunlugu bişey yapamadim ama şimdi başlycam valla azda olsa biraz yapym vicdan azabi cekiyorum yaş pasta yedim bugün :KK43: Yaparsın bacim yarin durmak yok halledicez bu işi birakma kendini

Valla bende haftasonu yorgunlugu bişey yapamadim ama şimdi başlycam valla azda olsa biraz yapym vicdan azabi cekiyorum yaş pasta yedim bugün :KK43: Yaparsın bacim yarin durmak yok halledicez bu işi birakma kendini

Basen karın gider inşallah ya ben çok mutsuzum onlarla.. :KK43:

Ay bende çok mutsuzum ya valla yorgun argın bugunde 30dk ya tamamlayabildim :KK9: darisi size kizlar :)

mutsuz oluyoruz tabi.çünkü spor zor sevdiğim şeyleri yiyememek zor.ama ben bsiklete çıktığumda hep zayıf bayanların rahatlığını düşünüp kıskanıyorum.ben de zayıf olmak istiyorum ve hırslanıp tamamlamadan inmiyorum.eşim yeter diyor yorulma kalbine dikkat et.huzursuz oluyor in yeter in yeter diyip duruyor.dedim lütfen karışma ben kalbimi kontrol ederek yapıyorum konsantremi bozma...
kilolu olmak kader değil arkdaşlar bu beni en çok rahatlatan şey.istersem ben de zayıf olabilirim yani.
84 kilo ile başladım.boyum 1.63.hedefim 55.hedefiniz hep büyük olsun.55 diyeyim de 60 ta olur :)

Merhaba,

Bende yeni üye oldum inşallah herkes başarır :)

Ben 76,6 başladım 15 gün önce bugün 72,7 dü tartı

Haftanın 4 günü spor yapıyorum (1 hafta oldu başlayalı spora)

Az hareketli bir işim var hedefim 59,9 olsa bu rakamı görmek :)

Sabah akşam zencefil-yeşilçay-dal tarçın bunlardan çay yapıyorum

Gün içinde ara ara toplamda 25 30 adet goji berry yiyorum 1 yeşil elma ve 8 den önce spora gitmeden yarım saat önce nescafe içiyorum ve ortalama 1,5 saat süren sporumu yapıp eve geciyorum açlıktan ağlayacak oluyorum ama yatak odasına gidip etiketi üstünde olan ve giyemediğim kıyafetlere bakıp uyuyorum :KK43:

1 ay sonunda bakalım nasıl olacak

• Beğen
Ben 5 haftadır spor yapıyorum kızlar ama gelin görünki 1 kilo dahi veremedim tartıda. Yalnız her hafta 1er santim tüm bölgelerden inceliyorum ölçümlerime göre. Kilom şuan zaten çok değil 53kiloyum ama tartıda göremeyince insan rahat edemiyor.
Benim programım salı,çarşamba,cuma güçlenme egzersizleri + 50dak kardiyo (eliptik) bir de pazar günü 1 saat pilates + yarım saat eliptik. Buna rağmen 1 kilo dahi verememek beni öldürüyor.

• Beğen
Bir de salonda eliptik'e çok benzeyen cross trainer var dakikada 10 kalori yakıyor ama üzerinde 10 dakikadan fazla durabilmek imkansız keşke cross'u daha uzun süre yapabilsem eminim eliptikten çok daha fazla yararını görürdüm.

Ben 5 haftadır spor yapıyorum kızlar ama gelin görünki 1 kilo dahi veremedim tartıda. Yalnız her hafta 1er santim tüm bölgelerden inceliyorum ölçümlerime göre. Kilom şuan zaten çok değil 53kiloyum ama tartıda göremeyince insan rahat edemiyor.
Benim programım salı,çarşamba,cuma güçlenme egzersizleri + 50dak kardiyo (eliptik) bir de pazar günü 1 saat pilates + yarım saat eliptik. Buna rağmen 1 kilo dahi verememek beni öldürüyor.

Canim senin kilon zaten iyiymiş eger boyun cok kisa değilse bide vücutta ne kadar az yag varsa o kadar az kilo gidiyo ondan olabilir

Bende ondan olabileceğini düşünüyorum. Boyum 1.56 bu arada uzun değilim yani. Durmak yok yola devam :) Bir yerde sonuç alırım herhalde

• Beğen
Taze mi taze çıtır mı çıtır bir üyeyim.Uzuun zamandır siteyi inceliyordum bende katıldım sonunda bu kervana:)Neyse lafı uzatmayacagım son 2 yılda aşırı salmaktan kapı gibi 12 kilo aldım.Vermeye yeltendiğim her seferinde diyet psikolojisi sebebiyle daha da aldım.Denemediğim şey kalmadı diyebilirim gönül rahatlığıyla.Anladım ki bu iş sadece yemeden kısarak olmuyormuş.Bir süre trambolin denedim 1 ay her aksam zıpladm bana bıraktıgı tek şey ona harcadgm zaman kaybı oldu.Gerçekten cok fazla yorucu bir iş zaten onu yapabilmek.Bende bir arkadaşmn tavsiyesiyle eliptik bisiklet aldım york firmasından.1 haftada 5 gün 30dk süreyle buna biniyorum ve gün boyu ortalama 2lt nin üzerinde su içiyorum su sevmediğim için içine dilim limonda atıyorum.Ve çok enteresan bir şekilde 1haftada 1.5-2 kg vermiş gibi görünüyorum tartıda.(Üstelik hafta sonu biraz da abur cubur yedim aramızda kalsın bu :))Demem o ki ben bu işe kafayı taktım kızlar.Aslında benzer başlıklar buldum ama hiç biri güncel değil ve altlarında hep çerez yorumlar var yani herkes ben şu markamı alsam şu hızda mı binsem diye doldurmuş başlıkları buraya yazacak arkadaşlar nolur böyle şeyler yapmayın.Önemli olan hareket etmek su içmek ve akşam mümkün oldugunca az yemek hatta 6dan sonra hiç yememek.Bunları yaparım diyen varsa (benim 3 hafta içindeki hedefim 4.5-5 kilo vermek) beraber yapalım birbirmize destek olup motive edelim :) Evet zor olabilir ama imkansız değil :)
merabaaaa bende aranıza yarın katılacagım inşallahhh :) hedefim 10 kilo vermek . bende yeni üyeyim. inşallah amacıma ulaşırımmm :)

bugün 3.30 dan 4.30 a kadar bisiklete bindim ter içinde kaldım.sonra biraz oturup devam edecektim kayınlar eltiler geldi.çay kahve derken 6.30 da gittiler.7.00 da başaladım8.00 a kadar tekrar 1 saatmi yaptım.

duş aldım oturyom.3 saate çıkarmak istiyorum.vücutalışıyor.nefes kontrolü ve kalp ritmini ayarlaman lazım.biraz yavaş biraz hızlı kalbine ve yorulmana göre ayarlaycan bunu.

kafamdan ,saçımın içinden aşağı nasıl ter akıyor anlatamam.ter aktıkça hoşuma gidiyor.sanki temizleniyorum gibi hisediyorum.

uykum düzene girdi,bağırsaklarım çalışmaya başladı,çok güzel nefes alıyorum....

spor harika bir şeymiş arkadaşlar.

günde 2 saat eliptik bisiklet devam ediyorum.bugün tam 20 gün oldu.2 kilo vermişim.şimdilik az ama,sporda sonuç için sabırlı olmak lazım.çünkü sonra birden düşüyor..

Arkadaslar bende katilmak istiyorum hatta bugun 30 dakika eliptik surdum 2.5 lt su ictim 50 tane de mekik cektim yediklerime de dikkat etmeye calisiyorum agustosa kadar en az 15 kilo vermem lazim. Destek olup gaza getirelim birbirimizi :)

• Beğen
Arkadaslar bende katilmak istiyorum hatta bugun 30 dakika eliptik surdum 2.5 lt su ictim 50 tane de mekik cektim yediklerime de dikkat etmeye calisiyorum agustosa kadar en az 15 kilo vermem lazim. Destek olup gaza getirelim birbirimizi :)

hoşgeldin canım.ilk gün için çpk iyi ama hamlarsın yarın.kalbine dikkat ederek aç kaslarını.yavaş yavaş çünkü yapamaz kalırsın.
benim bugün eliptik bsiklette 21. günüm hamlamam kalmadı ama ilk çıktığımda zorlanıyom sonra 15. dakikada açılıyor.

böyle gidersen ağustosa kadar tabi ki de varirsin acnım.ama istikarar bırakmaycan.ben diyetsiz koşu bandında günde 1 saat le ayda 4 kilo verdim.sen diyette yaparsan 3 ay var ayda 5 kilo verirsen 15 kilo eder.

hadi başarılar.

ha şu an kaç kilosun canım.

X