Hic zannetmiyorum canim bu sefer tepkim buyuk. Kolay kolay affetmem affedemem.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
o derece ne oldu ki ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic zannetmiyorum canim bu sefer tepkim buyuk. Kolay kolay affetmem affedemem.
o derece ne oldu ki ama
5 dk da 150 yakıyorsak benim şimdiye kadar tığ gibi olmam lazımdı sanırım kalori göstergen yanlış. 15 kalori olabilir ama belki. Dakika konusuna gelince de zamanla alışıyorsun bende ilk başladığımda çok yapamıyordum şimdi 1 saat rahatlıkla yapabiliyorum. ayak kaslarım güçlendi ondan sanırım. mesela ilk 16 km ile başladım şuan 20-24 km arası yapabiliyorum. gittikçe daha da hızlanabiliyorum. zamana bırakmak lazım arkadaşım.
ben dün 5 km anca yaptım yaa
onda da nefesim daraldı göğsüm sıkıştı yani
Kizlar beni de alin araniza bende aldim bi kac yaptim duruyor oyle duzenli yuruyus yapiyordum bu ara onuda biraktim destek olalim birbirimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hamile iken formda kalmak ve sağlık için bisiklet sürdünüz mü?
hamile iken formda kalmak ve sağlık için bisiklet sürdünüz mü?
Dün 20 dk eliptik bisikletle tekrar başladım.
geldin mi canım harikasın ben dün yapamadım belim çok ağrıyoru bir de çok yorgundum erkenden yattım. 9 da falan sanırım. sonra bir uyandım sabah 8 olmuş bebeğimi kim uyuttu yanıma yatırdı bilmiyorum. gecede hiç uyanmadı deli gibi uyumuşum inşallah bu akşam yaparım bende
Olsun canim uyku da lazim :) ben de duzenli yapicam artik insallah.
Ben yaklasik iki aydir yapiyorum cocugum var hergun en az 15 yapiyorum. En fazla 40 dk. Ama cok cok az bi sıkılasma oldu. Moralim bozuluyor. Kiloda vermedim zaten tansiyon sıkıntım var fazla diyet yapamiyorum.
aynen devam canım. revoflex aldım ben bir de onu yapmaya çalışyıorum bakalm etkili olacak mı?
sabret arkadaşım olur mutlaka ama spor işi zamanla olacak iş. ama yemene dikkat etmedikten sonra sadece kilonu korursun veremezsin hafif yediklerini kontrol ederek devam edersen bence kiloda vermeye başlarsın gibimine gelyior.
Dün yapamadım ben 4 saat boyunca gezdik tozduk. Sanırım yeterince kalori yaktım.
Revoflex ne ki hiç duymadım canım.
Yediklerime dikkat ediyorum oyle hamur isi tatli filan fazla yemiyorum. Ama tansiyonum cok dusuk oldugu icin diyet yapamiyorum. Ufacik sıkılasma yok o cok uzuyor beni
bende yapamadım dün bahçe işleri derken bende baya kalori harcadım. revoflex nete yazarsan çıkar canım benim. bir nevi kolay şınav çekme mekik çekme aleti gibi bir şey. hatta tv de bile reklamları çıkıyor. Karın kasları için mükemmel bir şey. benimde hamilelikten kalan karnımda yumuşaklık var onun için aldım. yaparken karnımı çok zorluyor sanırım işe yarıyor gibi geliyor ama bakalım. görecğiz sonuçları