- 28 Mayıs 2016
- 1.101
- 451
Bende de var eliptik ama ben bacaklarım incelsin istiyorum incelmeye faydası varmı yoksa bu haliyle kas yaparsa hiç eritememBugün itibari ile başlıyorum eliptik bisiklete 20 dk haftanın 6 günü yapacağım inşallah. Birazda yer hareketleri ile
Cnm kas yapmıyor aksine inceltiyor ben bi dönem yaptım ama bıraktım bugün yaptım 20 dk.,bi yarım saat de yürüyüş . Sana tavsiyem bacaklar için yer hareketi yap ben çok faydasını gördüm.Bende de var eliptik ama ben bacaklarım incelsin istiyorum incelmeye faydası varmı yoksa bu haliyle kas yaparsa hiç eritemem
Bu arada yaşınız kaç?Bende de var eliptik ama ben bacaklarım incelsin istiyorum incelmeye faydası varmı yoksa bu haliyle kas yaparsa hiç eritemem
38 yaşındayım yer hareketleri yapmaktan çabuk sıkılıyorum sanırım tv karşısında yada müzik dinleyerek eliptik yapmak daha kolay geliyor galibaBu arada yaşınız kaç?
Bende çok sıkılıyorum takıyorum kulağıma kulaklık hareketli müzik ile yapmaya çalışıyorum ama bugün tartı da 64 kiloyu gördüm hayatımda hiç görmediğim bi rakam en fazla 60 gördüm o yüzden hırs yaptım. Yürüyüş yapma şansım yok malesef eşim izin vermiyor o yüzden evde kendi çabalarımla vereceğim o kiloları.38 yaşındayım yer hareketleri yapmaktan çabuk sıkılıyorum sanırım tv karşısında yada müzik dinleyerek eliptik yapmak daha kolay geliyor galiba ☺
Arkadaşım senin eliptiğin markası nedir? Sessiz bir eliptik arıyorum çok model var hangisini alsam bilemedimBende çok sıkılıyorum takıyorum kulağıma kulaklık hareketli müzik ile yapmaya çalışıyorum ama bugün tartı da 64 kiloyu gördüm hayatımda hiç görmediğim bi rakam en fazla 60 gördüm o yüzden hırs yaptım. Yürüyüş yapma şansım yok malesef eşim izin vermiyor o yüzden evde kendi çabalarımla vereceğim o kiloları.
Cnm ben volt marka aldım çok memnunumArkadaşım senin eliptiğin markası nedir? Sessiz bir eliptik arıyorum çok model var hangisini alsam bilemedim
Voit 950 ev tipine uygun olduğu için ses yapmıyorCnm ben volt marka aldım çok memnunum
Çok teşekkürler bakıyorumVoit 950 ev tipine uygun olduğu için ses yapmıyor
Rica ederimÇok teşekkürler bakıyorum
Cnm ben Voit 950 almıştım çok memnunum.Eliptik bisiklet onerileriniz var mi arkadaşlar. Disk ağırlığı büyük olmalı deniyor, kaç olsa yeterli olur.
Basenlerin erimesi için hangi sertlikte biniyosunuz bacaklarımı inceltmek istiyorumBen yaklaşık 2 haftadır yapıyorum ve kesinlikle selülit düşmanı ve basenleri de eritiyor
Birinci devirde 20 dk yürütüyorum . Ayrıca yer hareketi basenler için. Gün içinde de yürüyüş yapmaya çalışıyorum 6000-7000 adım atmaya gayret ediyorumBasenlerin erimesi için hangi sertlikte biniyosunuz bacaklarımı inceltmek istiyorum