Eliptik bisiklet ile yaza kadar basenleri eritelim.

Bugün itibari ile başlıyorum eliptik bisiklete 20 dk haftanın 6 günü yapacağım inşallah. Birazda yer hareketleri ile

Bende de var eliptik ama ben bacaklarım incelsin istiyorum incelmeye faydası varmı yoksa bu haliyle kas yaparsa hiç eritemem
Cnm kas yapmıyor aksine inceltiyor ben bi dönem yaptım ama bıraktım bugün yaptım 20 dk.,bi yarım saat de yürüyüş . Sana tavsiyem bacaklar için yer hareketi yap ben çok faydasını gördüm.

38 yaşındayım yer hareketleri yapmaktan çabuk sıkılıyorum sanırım tv karşısında yada müzik dinleyerek eliptik yapmak daha kolay geliyor galiba ☺
Bende çok sıkılıyorum takıyorum kulağıma kulaklık hareketli müzik ile yapmaya çalışıyorum ama bugün tartı da 64 kiloyu gördüm hayatımda hiç görmediğim bi rakam en fazla 60 gördüm o yüzden hırs yaptım. Yürüyüş yapma şansım yok malesef eşim izin vermiyor o yüzden evde kendi çabalarımla vereceğim o kiloları.

Bende çok sıkılıyorum takıyorum kulağıma kulaklık hareketli müzik ile yapmaya çalışıyorum ama bugün tartı da 64 kiloyu gördüm hayatımda hiç görmediğim bi rakam en fazla 60 gördüm o yüzden hırs yaptım. Yürüyüş yapma şansım yok malesef eşim izin vermiyor o yüzden evde kendi çabalarımla vereceğim o kiloları.
Arkadaşım senin eliptiğin markası nedir? Sessiz bir eliptik arıyorum çok model var hangisini alsam bilemedim

Eliptik bisiklet onerileriniz var mi arkadaşlar. Disk ağırlığı büyük olmalı deniyor, kaç olsa yeterli olur.

Bende de voit D7ü var. Sessiz şirin kullanışlı ben de memnununum. Bn hastalandığım için ara veddim. Bahar aylarında başlamayı düşünüyorum. Çok yakın arkadaşım eliptik ve beslenmeyi düzenleyerek 2 ayda 10 kilodan fazla verdi. Gitti basenleri selülitleri. Bidaha da oluşmadı selülitleri.

merhaba bende dun eliptik bisiklet aldim
yaza kadar hem diyet hem spor yapmak istiyorum, hergun bir saat dusunuyorum.... umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz

Kızlar bende almak istiyorum hangi marka almaliyim alirken nelere dikkat etmeliyim sezeryan dogum yapalı 3 ay oldu bi sakincasi olur mu acaba?

X