Eliptik bisiklet ile kilo vermek isteyenler, hadi gelin

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Pro Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.216
Eliptik bisikleti olanlar varmısınız birlikte spor yapmaya. Bir köşede tozlanmasın.

Açılışı 15 dakika ile yaptım

Benim bisikletim var ama kondisyon bisikleti yani sadece oturularak pedal çevirilenlerden olur mu acaba? Bende bugün başlamayı düşündüm ve bu topiği gördüm :)

Bende varım :) Hergün en az 40 dk eliptik yapmaya karar verdim . Birbirimizi gaza getirerek süper sonuçlar alabilirz

Anlaştık :) Çalıştıgım için anca aksam eliptik yapabiliyorum . Bu akşam sonuçlarımızı yazalım.Yaza kilolarımızdan kurtulup girelim inaşşallahhh
Tamam inşaallah :)

Arkadaslarr günaydınnnn :) Dün aksam ancak yarım saat eliptik yapabildim 15 aylık oğlusum varrr , işten gelince hiç zamanım olmuyor malesefff kuzucugumuda cok özlemiş oluyorum :) Ama inşallah zamanla artırmayı planlıyorum . Sizde durumlar nedir ?

Günaydınlaaar.

Ben tam olarak bugün başlayacağım

Ben dün aksam yapamadım maalesef Oğluşum bir türlü uyumak bilmedi amaaaaa bu aksam 1 saat yapıcam inşallah

Kızlar bende de kondisyon bisikleti var kahvaltidan önce metabolizma hizlansin diye 15 dakika binerim.. suan issizim gün içinde de tv izlerken yarım saat sürüyorum belli bi sayimiz var mı kızlar bende size uyarımm

Kullananlar marka ve model tavsiyesi verebilir mı? Ben yeni alacağım ama internette farklı bir sürü model var. Eliptik ve kondisyon ayrı mı mesela, farkları neler, hangisi daha iyi? Hem kol çalıştırıp hem sabit tutacağı olanlar var. Kafam çok karıştı. Aldığım zaman ben de günlük yapmayı planlıyorum inşallah. Çünkü çocuklardan dolayı düzenli yürüyüş yapmam zor oluyor. 4-5 kilo fazlam var ve bu fazlalık göbek basen bölgesinde. Bana faydası olur değil mi?

Cnm kısmet olursa bende hafta sonu alacağım voit marka manyetik olanı var ondan almanı tavsiye ederim.çok araştırırdım bende

Benimde basen ve göbek problemim var malesef.ama bu bisikletin faydasını göreceğime inanıyorum.fitnes hocası önermişti bana da eliptik bisiklet almamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…