- Konu Sahibi MutluOlmasadaUmutlu
-
Hayır eşim esnaf değil, evide eşim değil ailesi satıyor çünkü kredisini ödedikleri takdirde kendi kişisel ihtiyaçlarına yetişemiyorlarmış.Mesela küçük oğullarına 2 değil 4 binlik bir telefon almaları,laptop değil uzay üssü almaları icap ediyordu... Evli olan oğullarının eşini zaten nikahla garantiye bağlamışlar bu yüzden evlerini geri alıp rahatlarına kaldıkları yerden devam edebilirler, bir sonraki plansa küçük oğullarının sevgilisi ,işte o benim kadar aşk budalası değil 3 anahtarla istenmeye gidecek iş,ev,araba... :) sıra o gelini kandırmakta, önce melake davranılsın nikahtan sonra maskeye hacet yok.
Afferin sana iste bu kadar. Eger butun Turk kadinlari boyle dusunup dik durabilselerdi bugun turkiyede o kadar kadin cinayeti islenmez ve erkekler kocayim hakliyim diyip kadini ezme hakkina sahip olmadigini anlardi. Turkiyede bugunleri gormezdi: (((Bu forum boşanmış, 2.kez evlenmiş mutlu kadın dolu. Aynı zamanda kocasından boşanmaya cesaret edemediği için mutsuz kadın dolu. Şu çocuğu babasız büyütme hikayeleriyle hala daha kadınları korkutmaya çalışıyorsunuz. Kimse annesine neden babasız büyüdüm falan diye sormuyor. Hatta şu durumda babasına sen ne biçim babasın diye sorma ihtimali daha fazla.
1 aylık bebeğiyle evini falan bırakmamış kadın. EVİ değil bir kere orası. Zorla sen burada oturacaksın, artık burası senin evin demişler diye evi olmuyor. Ailesine bırakmışsın demişsiniz de adamın zaten ailesinden bağımsız olması lazım değil mi? Bırakınca ailesine mi kalmış oluyor, oyuncak mı bu?
Nedense sabretmesi gereken, sınavı bu olan, yuvayı bir arada tutması gereken bu kadın. Adam daha ne yapabilir yani, hakaret etmiş, çocuğunu alırım demiş, kandırmış daha ne yapsın? Boşanmanın haklı mazereti nedir 8 kurşun yemek falan mı size göre? Babam bana kızım bir kere annene söylemeden evimizi satıp babaannenin altına taşımıştım zorla dese suratına tükürürüm.
Demek ki bir kadın anca bilmem kaç yerinden delik deşik edilmedikçe,agzı yüzü gözü kırılmadıkça boşanılmaz (!)
Ne diyim ...
Evet onuru gururu kalbı kırılmıs önemli değil,kolu bacağımı kırıldı sankiDemek ki bir kadın anca bilmem kaç yerinden delik deşik edilmedikçe,agzı yüzü gözü kırılmadıkça boşanılmaz (!)
Ne diyim ...
işte yaptığın/yaptığımız en büyük yanlışlık. hiç birşeye laf söylememk herşeyi kabul etmek.(her ne kadar doğru olsa da
başkalarını örnek olarak ele aldığımızda; düğünden önce istenen bilezikler ev eşyaları herşey en pahalısından ama kimse laf söyleyemiyor onlara. bırakın evlerini habersiz taşımak evlerinin önünden geçerken bile izin alınıyor.
maalesef öyle bir dünyada yaşıyoruz ki iyi olayım, aman kimseyi kırmayayım düşüncesine girdiğimiz anda kaybediyoruz.
haklısın hem de yerden göğe sen ister miydin yuvan dağılsın çocuğun babasız büyüsün bir sürü hakarete aşağılanmaya maruz kalmak.
ama hayat işte sırf sana yapılan haksızlığa karşılık verdin diye ( ki bence hiç bir şey yapmadın. hakettikleri şeyler belli aslında) yuvan dğaılıyor.
sanki keyfinden evi terk etmişsin gibi yorumlar geliyor. ben bile burdan çıldırıyorsam seni düşünemiyorum bile.
diyebileceğim tek şey Allah yardımcın olsun ve en hayyırlısı ne ise o olsun hakkında.
yapma allah aşkına öykeyle oturan zararla kalkar. iyi yapmış ne demek. köle tabiki değil ama allah beterini yaşatmasın. aldatma en kötüsü bana göre ki..aldatılan ve kocası tarafından boşatılan bayan arkadaşlar bile yeri geliyor keşke koşanmasaydım diyor . bizzat tanık oluyorum. bakın zaman herşeyin ilacı. erkek unutur evlenir. çocuğunu 2 3 haftada bir görür bazen görmez bile. ama hiçbir anne çocugundan ayrılamaz. bayanların 2. evliliği de çok zor ve sıkıntı çocuk içinde.Çocuk babasız da büyür. Adam kadını hiç umursamadan evi satıyo, bebekleri oldu diye affetmesi mi gerekli. Bir de yeni doğum yapmış. Ne kadar cahil insanlar. Madem öyle almasalardı ev. Bakmayın adamın tavrına ,aklı başına gelince hatasını elbetteki anlayacak. Tabi o zaman iş işten geçmemiş olursa ne ala. Ayrıca 2. Eş mevzusunu açanlar,üvey baba lafını söyleyenler ,kadın daha boşanmamış , yeni doğum yapmış , bunları düşünecek hali mi var. Önce kendi psikolojisini düzeltmeli ki bebeğine yetebilsin. Konu sahibinin hiçbir suçu yok bu olayda. Kapıyı açmayarak iyi de yapmış. Ne o öyle ,köle mi almışlar kendilerine,gel deyince gelecek,aç deyince açacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?