Elif Şafak - AŞK

kesinlikle okunması gereken bi kitap ben aylar önce okudum şimdi kardeşim okuyo bitirsin bidaha okuycam bence herkes okusun muhteşem bi kitap alkisalkisalkis

kesinlikle... bitmemesi için yavas yavas okuyorum. okudukca düşündüren bir kitap

Elif şafak'ı gerçekten kutluyorum çok güzel bir kitap yazmış anlatımı çok duru çok öz ancak bana sanki elif şafak tarzı gelmedi bu kitap.kendi yazım tarzının dışına çıkmış sanki bu kitapta..Orhan Pamuk Benim Adım Kırmızı romanını anımsattı bana hikayenin ilerleyişi....ama çok güzeldi...keşke bitmeseydi:))

Son düzenleme:
Elif Şafak'ın AŞK'ı muhteşem. herkesin okuması gereken bir yapıt bence. ayrıca Elif Şafak'ın Siyah Süt isimli kitabını da tavsiye ediyorum.

Kitabın sonuna geldim ve bitecek diye okumak istemiyorum mafoldumben Kesinlikle herkez okumalı alkisalkisalkis

Kitabın ilginç bir özelliğide ara bölümlerin hem B harfiyle başlaması dikkat ettinizmiyerimseniben

Kitabın ilginç bir özelliğide ara bölümlerin hem B harfiyle başlaması dikkat ettinizmiyerimseniben

benimde dikkatimi çekti
kitabın arkasında da yazıyor
"bu romanda her bölüm aynı sessiz harf ile başlar.neden diye sorma ne olur
cevabını sen bul.ve kendine sakla.çünkü öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı"

bende okuyorum.kitabın bitmesine çok az kaldı.ama bitince 2. kez okucam.belkide 3,4 kez okurum.
tavsiye ederim çok güzel bi kitap.
altı çizilmesi gereken çok önemli cümleleri de var.

Elif Şafak'ın bir kaç kitabını okudum ama Aşk kesinlikle bambaşka.Şafak değişmiş daha bir okunulası olmuş,diğerleri de güzel ama bu kitap tamamen yüreğe hitap ediyor. ınsan kendini sorguluyor, aşkı yudum yudum ozümsüyor.Kesinlikle okunmalı,ben doyamadım yazın bir daha okudum :)

slm kızlar bende dün başladım kitaba şuan 150 sayfadayım gerçekten güzel bir kitap okunmaya değer elimden bırakamıyorum kitabı

kitabı alalı uzun zaman oldu ama en iyi zamanı bekledim okumak için ve her defasında bir engel çıktı.kitabı o kdar merak ediyordum ki hep aklımın bir köşesindeydi.sonunda aldım pembe kapaklı kitabı ve başladım..şimdi hem btsin hem bitmesin istiyorum..deftreime kitaptan notlar alıyorum ve Elif Şafak a teşekkrü ediyorum.emeğine sağlık okurken çok zevk alıyorum

Bir solukta denir ya aynen öyle oldu.Aslında Elif Şafak hayranı değilimdir.
Bir solukta merakla okudum.
Dümdüz bir yazı anlatmıyor.
ıçeriği o kadar güzel , hayata dair öyle ince noktalar var ki tekrar tekrar okuduğum ,haz aldığım cümleler oldu...
Sizi alıp taaa nerelere götürüyor.
Hele tasavvuf hakkında az buz bilginiz varsa alıp taaa derinlere atıyor zaten..
Kesinlikle okunmalı ....

ben de çok severek ve sıkılmadan okudum,bi hafta önce başlamıştım,dün bitti keşke bitmeseydi diyeceğim kadar güzel bir kitap. okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…