eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

sizede iyi geceler iyi sahurlar :87:

orucun bozulur diye uyarsaydınız yazıktır günahtır sevaba girerdiniz mübarek gün yüzüsuyu hürmetine

baane be sonrada konuyu dini yöne cekmekten banlaniiim demi
elimden geldigince banlanmicak kadar cevap verdim, burda olduguma göre basarmis

gecende hic uyari almadan 5 güm mapisda temiz donsuz cuarasiz neler cektim biliyonmu sen
bi online forum takip bilem yapamadim, altta kac üye okuyo kim okuyo göremiyon resmen kör oluyon , hic bebis degil bu durum :86: soldaki reklaminda sayfanin saftini kaydirmasida cabasi:98:

ne iciyonuzzzzzzz banada verin

en hosuma gidende bi kiz kk da bana tuknof demisti kanim cok isinmisti ona :90ben almanyadayim zaten canim)

walla sana dimedim makaraynan silenzioya didimmm vurma nolur...ahanda kafam yarildi...way dimek alamanyalisin...wie geht's ?havamida attimmmm

keyfim öyle istedi kk ya çevirdim
dedikodu mu asslaaa
şuan muhabbet ediyoruz konu siz de değilsiniz
bakın konu siz olmadığınıza göre kimsenin derdi sizide germesin
iki gülüyoruz şurda

haahhaa demek o ziyaretçi olarak giren kimliği tespit edilemeyen kişi sendin ha
bende geçen 1hafta düştüm mapısa daa allah kimsenin başına vermeye..
elim konuya cevap verlere gitmedimi..
beyenlere gitmedi mi..
ama yok..yapamadım..banı yemek bu işte..çok acıklı yav

insanların rencide edilmeleri hoşuma gitmiyorsa,sizinle birlikte makara yapmaya değil de gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorsam bu kendimi yüceltmek değil,gerçekten hissettiğimi yapmaktır.
dertler bölümünü sadece keyif almak için bakalım bugün neler varmış diye haber bülteni gibi takip etmiyorum ben,gerçekten önemsiyorum.gençlikte ne hatalar yapılabilir,nasıl yardım edebilirim gerçekten önemsiyorum...
ben elimden geldiğince ablalık yaparım zaten normalde de.chatte netle sınırlı bir durum değil yani.
umarım siz eğleniyorsunuzdur.bugün bir kalp kırdınız (kasya dan bahsediyorum),karşınızdaki de gerçek bir insandı.vicdanınız çok rahattır umarım, birine kendisini 3 saat öncekinden daha kötü hissettirdiğiniz için. bana ne diyemem ben. gerçekte de böyleyim ben.kendimi yüce yerine "normal olması gereken" olarak nitelendiriyorum.
asıl eleştiriye tahammülü olmayan sizsiniz.sizin kendinizi nasıl nitelendirdiğinizi merak ediyorum.

keyfim öyle istedi kk ya çevirdim
dedikodu mu asslaaa
şuan muhabbet ediyoruz konu siz de değilsiniz
bakın konu siz olmadığınıza göre kimsenin derdi sizide germesin
iki gülüyoruz şurda

Verdiğiniz cevapla yanılmadığımı görmüş oldum.
Zira her muhabbeti kavgaya çevirme potansiyeliniz var.Ne kadar da kibarsınız (!)
Konu benim demedim zaten olmam da.Sadece bir şey merak ettim dedim ve sordum.
Ama şaşırmadım cevabınıza.

Ben en son 1 ay banlandım..
Siz beni ezemezsiniz,beni kimse ezemez,ben yıkılmadım bu hayatta diyen bir üyeyeyla dalga geçtiğim için.
Ayıptı tamam ama böyle külhanbeyi olmak da ayıp ya,ne bileyim..
Dedikodu topiği gibi oldu ama son birşeyler yazmak istiyorum.
Bazen konunun içeriğini kaybedip kişiye saldıranlar oluyor.
mesela gebeyim,nasıl aldıracağım diyen üyeye.
Allah belanı versin diyeni gördüm.
yani kızarsın elbet de beddua da etmezsin yol da göstermezsin.
okur geçersin..
ama sevgi pötürcekleri bana zerre samimi gelmiyor.
sırf iyi görünmek srf sevimli olmak için..
herkes beni sevsin diyen tipler..
yine de kendi hallerinde kalsalar sorun yok da başkalarına müdahale halindeler.
sen kakasın,bu ne biçim yorum,ben prenses kakasıyım bak yorumuma prenses gibin..
işte yaptıkları bu !

ne diyorduk :)
ben onlar gibi sürtük değilim iyi sahurlar ,hayırlı geceler

ne demişti senin üye böyle miydi kırmızı donlu

illa her konuya bir muhalefet çıkmasa olmaz dimi?
burda kimsenin dedikodusu yapılmıyor.bakın geçen bir isim yok?
uzatmayın ya.
i geceler.

evet aynen öle demiş kadın ya ne değişik insanlar var bu alemde

atı alan üsküdarı geçti
kımızıdonlu öylemiydi atasözü uygun mu buraya:78:
on puen :13:
malesef annem de hiç eleştiri kaldiramaz... eleştirip de o eleştiriyi kabul etmeyince cok sinir bozucu olabiliyor...
benimde oglum hic elestiri kaldirmiyo:26:
walla sana dimedim makaraynan silenzioya didimmm vurma nolur...ahanda kafam yarildi...way dimek alamanyalisin...wie geht's ?havamida attimmmm

havani yesinler gut gut

Vicdanım rahat ama işte sorun ki siz hala beni sorguluyorsunuz :)
ama bu sizin haddiniz değil yani sizi ilgilendirmiyor.
bu benim yorumum onu intihara falan sürüklemedim.
sadece ailendne utanıyorsun bence bu sorunu çöz dedim.
siz de amann boşver benim ne arkadaşlarım vardı yalanın dibine vurmuşlardı dediniz.
bence sizinki berbat bir öneri ama ben sizin kadar tepki vermiyorum.
o da gunizin tarzı diyorum susuyorum.
ama siz hala beni suçluyorsunuz hala vicdanın rahat mı kendini nasıl nitelendiriyorsun falan diyorsunuz.

ben konu sahibiyle eğlenmek isteseydim inanın deli gibi gülerdik siz bile gülerdiniz.
oysa ben ona hmm acıdım gencecik kız ailesindne utanıyor çok acı bildiğiniz gibi değil.
eşim köyden çıkmış mükemmel bir kariyer yapmış adamdır ama köye her gittiğimizde gübreler içine girer.
ben ona bakarken gurur duyarım.. bu adam bana yalan söyleseydi benim için biterdi.
suratına tükürürdüm.. benim anlatmak istediğim bu..
güniz ablalılara devam bu sizin tarzınız ama başkalarına parmak sallamadan.
hepimiz yetişkin insanlarınız hiçbirimiz diğerindne üstün değil...
bizim ablamız değilsiniz yani ,bilginize..

illa her konuya bir muhalefet çıkmasa olmaz dimi?
burda kimsenin dedikodusu yapılmıyor.bakın geçen bir isim yok?
uzatmayın ya.
i geceler.

Bence sakin ol..Size sadece sizin yaptığınız doğru mu dedim.
Belki içinizden biri hakikaten ileri gittik diye düşünür diye.
İsim geçmiyor ama konuları takip edenler kimin kimden bahsettiğini gayet iyi biliyor.
Muhalefet etmek gibi bir amacım yok olsa üslubum daha farklı olurdu.
Sizin "Başkasının derdi sizi germesin." cümlenize bile cevap vermedim dikkat ettiyseniz.
Daha ikinci mesajımda nasıl uzatıyor oldum onu da anlamadım.
Her neyse şurada birileriyle tartışıyor olmayı saçma bulurken bir tartışmanın içine girmeyi asla istemiyorum.

biz burda dedikodu yapmıyoruz inanın;
sadece bi topicte tamamen yardımcı olmaya çalışarak birkaç cümle yazdığımızda;
konu sahibinden öyle bi cevap geliyoki, ne olduğumuzu şaşırıyoruz
bu durumun mağdurları olarak birbirimizle dertleşiyoruz diyelim şuan..
burda kimse kimseye yorum yaparken karşılığında bişeyler elde etmiyo ve hakaret içermeyen gayet samimi yorumlar içinde;
sırf konu sahibinin hoşuna gitmeyen doğrular söyleniyo diye kimsenin kimseyi aşağılama, haddini bil deme, siz bana komplo kurdunuz arkadan iş çeviriyosunuz gibi imalarda bulunma hakkı yok, biz burda bunu paylaşıyoruz..
bunun dedikoduluk bi yanı yok bence
neyse kızlar ben kaçtım herkese iyi sahurlar
yorumlara dikkat

hayir öyle degildi

test et dedigim yaziyi alintilarayak

ben bazilari gibi sürtük degilim dedi yani aslinda bana üstü kapali sürtük dedi oyyyy basimi hanki taslara furimmm

hayir öyle degildi

test et dedigim yaziyi alintilarayak

ben bazilari gibi sürtük degilim dedi yani aslinda bana üstü kapali sürtük dedi oyyyy basimi hanki taslara furimmm

wuuuuuuuuuuuuuuu sende çok mu etkilendin bu yorumdan psikolojin falan bozuldu mu sana da bi abla destek oldu mu bunların cevabını ver donluuu

dedikodu yok yok yok yok dedikodu el altinda fisir fisir kapali kapilar ardinda konusanlara denir
oysaki burasi ap acik herkese acik bi yer:103::118:

Biz o konuyu kapattık çıktık ama arkadaş hala tkipte bizi tamam ablacım dersimizi aldık biz sağoll :82:

Sanki ben gel yaz tartışalım biraz dedimde neyse tartışmak istemiyorum diyo
işte ben buna kızıyorum anlıyomusunuz çete üyeleri

konu sahibiyle zaten eğlendiniz ma ben gülmem.kendimi tanıyorum.kendimi sizden üstün görmemeye çalışıyorum ama bu çok zor olacağa benziyor.ben yalan söylemek güzel tarzı birşey söylemedim kasyaya ,tabiki yaptığın yanlış ama sen kabul ediyorsun zaten pişmansın,ama çok da vicdan azabı çekme,dünyada yalan söyleyen tek sen değilsin neler neler var...anlamında yazdım bu sözü,örneği anladığınızı umarak...yoksa konu sahibine yalan söyle,daha da söyle dediğim tek bir kelime bulamazsınız...aksine kendisine yalandan nefret ettiğimi de söyledim,yalanını öğrendiğim kişinin gözümde çok değer kaybedeceğinide.
babasının çakma mesleği,ailesinden utanıyor,sen kendinden utan,aaa ne ayıp bu tarz yorumlar yüzünden gitti. oysa sorunu konuşabilir kendini rahat hissettirebilirdik,daha mutlu edebilirdik.ama sizin böyle bir niyetiniz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…