eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

makaram öğrenemedinmi daha bizim toplumuzda daima birileri birilerinin avukatlıgını yapıyor

ay allahım çok güldümm yaaa ben bilemem orasını deseydin sende bacıımmm

Tövbe Tövbe..
Ne Güzel Bağdaştırmış..
Ben Sürtük müyüm? Hayırlı Ramazanlar Efeniiiimm

hahaha çok güldüm zihniyete bak
evet,iyi ramazanlar deseydin ne anlarsa artık

bizden masturbasyon teknikleri istiyodu , bikac arkadas yardimci olamicaz kusura bakma dedik

ordan mualefet bikac üye geldi, siz her derdi olana böyle tersmi cevap veriyonuz dedi

nasil oluyo bu bosalma isi diye soruyo konu sahibi, sonrada saka gibi hayirli ramazanlar diyo, hemide öyle vakti

dunkof yada dumkof degil dumkopf...almanca bi kelime...bilginize...simdi burdan banada hucum etmeyin...

eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri nasıl olsa şimdiki yazacağım konuya uygun bir topik:

1.insanları zaten pişman oldukları bir şeyden dolayı,nasıl böyle yaptın,niye böyle yaptın diyerek daha da kötü hissettirmenin kimseye faydası yok...hem o insana yardımcı olmamış hem de kötü hissettirmiş olursunuz
2.insanların yerine kendinizi koymadan yapacağınız her yorum sadece laf kalabalığıdır
3.gerçekten maksat yardım etmekse karşınızdaki insan herşeyi anlatabileceği kadar rahat düşünce yapısında olduğunuzu bilmelidir.

söyleyeceğim şeyler bunlar,
oh iyi yaptım,keşke daha da kötü yapsaydım diyen insanlara ben de dilim döndüğünce cevabını vermeye çalışırım,doğru bulmadığım konusunda...cevaplarıma bakanlar görebilirler.ama kendimden yaşça küçük ve zaten üzülmüş,suçluluk hisseden bir insana karşı asla kırıcı olamam.çünkü bunun bir yardımı olmaz.
konulabilecek en mantıklı tavır eğer tartışılmak istenmiyorsa çekip gitmektir.ki konu sahipleri de genelde böyle yapıyor.çok da haksız bulmuyorum açıkçası.
kimseyle tartışmaya girmiyorum,kendimi anlatmaya çalıştım,iyi sahurlar,iyi geceler.

şimdi sen bana ne demek istiyon yani:86:
üşenmedim googleye dunkof nedir yazdım
aptal salak demekmiş parçalarm sigaralarını haa

hangi cuaralari ben icmiyomki (hicyalansöylemeyengimizidonu)

aslinda iyi fikir ama bende hep ekjinlarina basina denk geliyom :98:
aha sana kötü yorum yaptı ben diyimm

fistekleme olm

orucun bozulur diye uyarsaydınız yazıktır günahtır sevaba girerdiniz mübarek gün yüzüsuyu hürmetine

Biz o konuyu geçtik guniz hanım siz konu sahibni savunmaya devam edebilirsiniz.biz haddimizi öğrendik.sağoluuuunnnn

guniz sende kafayı yaşa takmışsın ya ..
kime yorum yapsan " bak ben senin ablan sayılırım" falan diye başlıyorsun cümleye.

hala öğretmen edasıyla maddeler falan komik geliyor bana..

kendini yüceltiyor sıyrılmaya çalışıyorsun iyi has senin üslubun eyvallah da..
millete karışma bırak herkes kafasına göre yorum yapsın o senin haddin değil.
sen kendi yorumundan sorumlusun..

malesef annem de hiç eleştiri kaldiramaz... eleştirip de o eleştiriyi kabul etmeyince cok sinir bozucu olabiliyor...

ayy bu yoruma çok güldüm yaa
bak ben senin ablan sayılırım haha
ay her harfine güldüm gecenin vaktinde espride yok ortada güldüm gari napiyim

ayrıyeten katılıyorum

Konu sahibi arkadaşım bu konu başlangıçta gerçek hayat için açılmış sanırım.
Çünkü en başından beri okudum ve bir mesajında öyle yazmışsın.
Peki şimdi konuyu KK'ya mı çevirdin?
Bir de az önce konu açan arkadaşın dedikodusu mu yapılıyor burada?
Ve daha önce bu sitede bir şekilde kızdığınız insanların...
Yani merak ettim hani birilerini eleştiriyorsunuz ya siz şimdi sizin yaptığınız ne kadar doğru?
İnanın merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…