Benim Anlamadığım, Konu Sahibi Rahatsızlık Duymaz ve Cevap Vermezken;
Yorumcular Neden Avukatlık Yapar..
Yahu Sanane !!
Ne Gerek Var Boşu Boşuna Başkasının Kalbini Kırıyorsun??
Zaten Sana Yazmıyorlar ki, Konu Sahibine Yazıyorlar..
Yahu Sanane!!
ay allahım çok güldümm yaaa ben bilemem orasını deseydin sende bacıımmm
Tövbe Tövbe..
Ne Güzel Bağdaştırmış..
Ben Sürtük müyüm? Hayırlı Ramazanlar Efeniiiimm
hahaha çok güldüm zihniyete bak
evet,iyi ramazanlar deseydin ne anlarsa artık
gruba bağlılık yemini isterim ben hep beraber and içicez yaşasın kötülükkkkkkk
bu çeteyi banlılıkta bansızıkta,her online olduğumda çok seveceğime terketmeyeceğime cezalarımın son damlasına kadar savaşacağıma ant içerim
bu çeteyi banlılıkta bansızıkta,her online olduğumda çok seveceğime terketmeyeceğime cezalarımın son damlasına kadar savaşacağıma ant içerim
dunkof yada dumkof degil dumkopf...almanca bi kelime...bilginize...simdi burdan banada hucum etmeyin...
şimdi sen bana ne demek istiyon yani:86:
üşenmedim googleye dunkof nedir yazdım
aptal salak demekmiş parçalarm sigaralarını haa
aslinda iyi fikir ama bende hep ekjinlarina basina denk geliyom :98:bide ben artık bi konu okuduğumda eğer yorum yapmak istiyosam, paylaşacak birşeylerim varsa;
bütün sayfaları okumadan önce son sayfayı açıp bakıyorum;
çünkü küsüyo konu sahipleri..
eğer diyorum bu arkadaşta küsüp gittiyse, konumu kapatın fln diyosa boşuna okuyup yazmiim bişeyler..
çünkü bunu yapanlarda çok artık :26:
aha sana kötü yorum yaptı ben diyimm
bizden masturbasyon teknikleri istiyodu , bikac arkadas yardimci olamicaz kusura bakma dedik
ordan mualefet bikac üye geldi, siz her derdi olana böyle tersmi cevap veriyonuz dedi
nasil oluyo bu bosalma isi diye soruyo konu sahibi, sonrada saka gibi hayirli ramazanlar diyo, hemide öyle vakti
eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri nasıl olsa şimdiki yazacağım konuya uygun bir topik:
1.insanları zaten pişman oldukları bir şeyden dolayı,nasıl böyle yaptın,niye böyle yaptın diyerek daha da kötü hissettirmenin kimseye faydası yok...hem o insana yardımcı olmamış hem de kötü hissettirmiş olursunuz
2.insanların yerine kendinizi koymadan yapacağınız her yorum sadece laf kalabalığıdır
3.gerçekten maksat yardım etmekse karşınızdaki insan herşeyi anlatabileceği kadar rahat düşünce yapısında olduğunuzu bilmelidir.
söyleyeceğim şeyler bunlar,
oh iyi yaptım,keşke daha da kötü yapsaydım diyen insanlara ben de dilim döndüğünce cevabını vermeye çalışırım,doğru bulmadığım konusunda...cevaplarıma bakanlar görebilirler.ama kendimden yaşça küçük ve zaten üzülmüş,suçluluk hisseden bir insana karşı asla kırıcı olamam.çünkü bunun bir yardımı olmaz.
konulabilecek en mantıklı tavır eğer tartışılmak istenmiyorsa çekip gitmektir.ki konu sahipleri de genelde böyle yapıyor.çok da haksız bulmuyorum açıkçası.
kimseyle tartışmaya girmiyorum,kendimi anlatmaya çalıştım,iyi sahurlar,iyi geceler.
sende çetenin bir üyesisin bunu unutma
bende içerimm bacımm:82:
en hosuma gidende bi kiz kk da bana tuknof demisti kanim cok isinmisti ona :90dunkof yada dumkof degil dumkopf...almanca bi kelime...bilginize...simdi burdan banada hucum etmeyin...
Biz o konuyu geçtik guniz hanım siz konu sahibni savunmaya devam edebilirsiniz.biz haddimizi öğrendik.sağoluuuunnnn
atı alan üsküdarı geçti
kımızıdonlu öylemiydi atasözü uygun mu buraya:78:
guniz sende kafayı yaşa takmışsın ya ..
kime yorum yapsan " bak ben senin ablan sayılırım" falan diye başlıyorsun cümleye.
hala öğretmen edasıyla maddeler falan komik geliyor bana..
kendini yüceltiyor sıyrılmaya çalışıyorsun iyi has senin üslubun eyvallah da..
millete karışma bırak herkes kafasına göre yorum yapsın o senin haddin değil.
sen kendi yorumundan sorumlusun..