eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

Arkadaş bizi illa banlatıcak ozaman rahat edicek..o yüzden sürekli allttan izliyor..Sanırım nefret ettiğiniz bir forumda durmak istemezsiniz firarperest hanım neden burdasınız??

Size ne oluyor?Ben size bir şey sormadım.
Yazılanlar bana terbiyesizce geldiği için söyledim.
Konuyu okuyanların hepsi altta gözüküyor hepsi sizi izliyor o zaman nasıl bir mantıkdır bu?
Burada olup olmayacağıma da ben karar veririm.
Ayrıca neden grup halinde hareket ediyorsunuz sadece sizinle ilgili şeylere cevap vermeyi deneseniz daha sağlıklı olur.

burasi geyik bizde espiri yapip gülüp egleniyoruz, gecmisi yad ediyoruz

firar madem espirilerimizi begenmiyorsun, neden burdasin ve biz burda güzelce konusurken, birden geldin bize satastin

kk da hep vardi bu eski yasanan olaylar anlatilirdi, kimsede gelip niye "dedikodu" ediyonuz demedi simdiye kadar

kimseye hakaret küfür etmedik

kusura bakma kazen abi ama yazmak istedi :KK50:

Size ne oluyor?Ben size bir şey sormadım.
Yazılanlar bana terbiyesizce geldiği için söyledim.
Konuyu okuyanların hepsi altta gözüküyor hepsi sizi izliyor o zaman nasıl bir mantıkdır bu?
Burada olup olmayacağıma da ben karar veririm.
Ayrıca neden grup halinde hareket ediyorsunuz sadece sizinle ilgili şeylere cevap vermeyi deneseniz daha sağlıklı olur.

yazıyosunuz yazıyosunuz sonra biz terbiyesiz oluyoruz sevmiyosanız gidebilirsiniz zorla mı tutucaz sizi??
Hem nefret ettim diyip hemde bu şekilde konusmanız cok çelişkili

burasi geyik bizde espiri yapip gülüp egleniyoruz, gecmisi yad ediyoruz

firar madem espirilerimizi begenmiyorsun, neden burdasin ve biz burda güzelce konusurken, birden geldin bize satastin

kk da hep vardi bu eski yasanan olaylar anlatilirdi, kimsede gelip niye "dedikodu" ediyonuz demedi simdiye kadar

kimseye hakaret küfür etmedik

kusura bakma kazen abi ama yazmak istedi :KK50:

Tabiki abicim yaz. Usturuplu olduktan sonra sorun yok ki !

Silenzio dunden beri kasindi kasindi 10000 kez kotu icerige basti en sonunda kendi patladı 50 ceza puanıyla en az 1 ay yok .....

Bu arada Pro uyeler hani su kirmizi olanlar banlanmiyor mu diye tepki gelebilir onlarda banlaniyor ! Hic ayirim yok rahat olun ...

X