eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

Kızlar ben çıkıyorum yarın hala banlanmamış olursak görüşürük:nazar:
geyik topiğine taşıyın dedim ama umarım taşımadan önce bizi bi güzel banlamazlar:KK53:
iyi geceler:21:

biz burda dedikodu yapmıyoruz inanın;
sadece bi topicte tamamen yardımcı olmaya çalışarak birkaç cümle yazdığımızda;
konu sahibinden öyle bi cevap geliyoki, ne olduğumuzu şaşırıyoruz :KK53:
bu durumun mağdurları olarak birbirimizle dertleşiyoruz diyelim şuan..
burda kimse kimseye yorum yaparken karşılığında bişeyler elde etmiyo ve hakaret içermeyen gayet samimi yorumlar içinde;
sırf konu sahibinin hoşuna gitmeyen doğrular söyleniyo diye kimsenin kimseyi aşağılama, haddini bil deme, siz bana komplo kurdunuz arkadan iş çeviriyosunuz gibi imalarda bulunma hakkı yok, biz burda bunu paylaşıyoruz..
bunun dedikoduluk bi yanı yok bence :KK20:
neyse kızlar ben kaçtım herkese iyi sahurlar :KK61:
yorumlara dikkat :KK64:

Teşekkür ederim cevabınız için.Çünkü ben sadece bir soru sormuştum.
Ve dediğiniz gibi bir anda tersleşen konu sahipleri var biliyorum.
Ben sadece böyle bir konudan çıkıp başka bir konuda isim vermeden birilerini konuşmanın doğru olup olmadığını hatırlatmak istedim.

dedikodu yok yok yok yok dedikodu el altinda fisir fisir kapali kapilar ardinda konusanlara denir
oysaki burasi ap acik herkese acik bi yer:103::118:

Peki adını vermeyip konuştuğunuz kişiler buradalar mı?Haberleri var mı bu yazdıklarınızdan?

Sanki ben gel yaz tartışalım biraz dedimde neyse tartışmak istemiyorum diyo
:KK53: işte ben buna kızıyorum anlıyomusunuz çete üyeleri:KK53:

Senin bu fevri çıkışların yüzünden tartışmak istemiyorum dedim.
Her mesajında ters ters cevaplar veriyorsun.
Her neyse devam edin gerçekten sadece bir soru sordum cevap veren de verdi zaten.

firarperest;
şuan çok uykum var ve gerçekten ciddi düşünemiyorum.
hani tersliyor gibi düşünme.
yarın ben senin yorumlarını düzgünce okuyup yorum yaparım tamam mı?.
:KK12:

wuuuuuuuuuuuuuuu sende çok mu etkilendin bu yorumdan psikolojin falan bozuldu mu sana da bi abla destek oldu mu bunların cevabını ver donluuu:KK51::KK52::KK52::KK52:

:KK43::KK14::KK43::KK58::KK59:olmadiiiii herkes birden bana üsüstü vurun kimizinin kafasina kafasina dedi:83:kendimi okadar yalniz kötü his ettimki :KK14:msn de cagirabilecegim bi arkadasim bile yok
icki verin bana cok efkarlandim, iyi ramazanlar:KK37::KK60::KK52:

:KK43::KK14::KK43::KK58::KK59:olmadiiiii herkes birden bana üsüstü vurun kimizinin kafasina kafasina dedi:83:kendimi okadar yalniz kötü his ettimki :KK14:msn de cagirabilecegim bi arkadasim bile yok
icki verin bana cok efkarlandim, iyi ramazanlar:KK37::KK60::KK52:

keşkem çağıraydın bi iki kişi hemen ekleyip:KK52::KK52::KK52:
Ne istersin bacım iyi kafan yapan bişey sanada iyi sahurlar:89::89::89:

Teşekkür ederim cevabınız için.Çünkü ben sadece bir soru sormuştum.
Ve dediğiniz gibi bir anda tersleşen konu sahipleri var biliyorum.
Ben sadece böyle bir konudan çıkıp başka bir konuda isim vermeden birilerini konuşmanın doğru olup olmadığını hatırlatmak istedim.

Peki adını vermeyip konuştuğunuz kişiler buradalar mı?Haberleri var mı bu yazdıklarınızdan?

Senin bu fevri çıkışların yüzünden tartışmak istemiyorum dedim.
Her mesajında ters ters cevaplar veriyorsun.
Her neyse devam edin gerçekten sadece bir soru sordum cevap veren de verdi zaten.

var var gunizcimle iyi geceler sahurlar diledik birbirimize:nazar:

hadi çıktım artık
sizlerde çıkın ben rahat edemem yoksa acaba çok mu eyleniyolar diye:KK53:
kocanız yok mu sizin ya dağılın yemek hazırlayın len ne tembel gacılarsınız siz:KK22:

herkesin içinde bir nebze de olsa bu huydan olduğunu düşünüyorum. kiminde ap açık ortadayken kimisinde gizli.. açığa çıkmak için; eleştiren kişi, üslup vs. gibi unsurlardan etkileniyor. hoş bir huy değil. hatta insanı çileden çıkarmaya yetiyor ama sevsek de sevmesek de kabul etsek de etmesek de herkeste var.

X