Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz burda dedikodu yapmıyoruz inanın;
sadece bi topicte tamamen yardımcı olmaya çalışarak birkaç cümle yazdığımızda;
konu sahibinden öyle bi cevap geliyoki, ne olduğumuzu şaşırıyoruz
bu durumun mağdurları olarak birbirimizle dertleşiyoruz diyelim şuan..
burda kimse kimseye yorum yaparken karşılığında bişeyler elde etmiyo ve hakaret içermeyen gayet samimi yorumlar içinde;
sırf konu sahibinin hoşuna gitmeyen doğrular söyleniyo diye kimsenin kimseyi aşağılama, haddini bil deme, siz bana komplo kurdunuz arkadan iş çeviriyosunuz gibi imalarda bulunma hakkı yok, biz burda bunu paylaşıyoruz..
bunun dedikoduluk bi yanı yok bence
neyse kızlar ben kaçtım herkese iyi sahurlar
yorumlara dikkat
dedikodu yok yok yok yok dedikodu el altinda fisir fisir kapali kapilar ardinda konusanlara denir
oysaki burasi ap acik herkese acik bi yer:103::118:
Sanki ben gel yaz tartışalım biraz dedimde neyse tartışmak istemiyorum diyo
işte ben buna kızıyorum anlıyomusunuz çete üyeleri
banada öle geliyi ama hadi hayırlısı artık yarınaaKızlar ben çıkıyorum yarın hala banlanmamış olursak görüşürük
geyik topiğine taşıyın dedim ama umarım taşımadan önce bizi bi güzel banlamazlar
iyi geceler
wuuuuuuuuuuuuuuu sende çok mu etkilendin bu yorumdan psikolojin falan bozuldu mu sana da bi abla destek oldu mu bunların cevabını ver donluuu
olmadiiiii herkes birden bana üsüstü vurun kimizinin kafasina kafasina dedi:83:kendimi okadar yalniz kötü his ettimki msn de cagirabilecegim bi arkadasim bile yok
icki verin bana cok efkarlandim, iyi ramazanlar
Kızlar ben çıkıyorum yarın hala banlanmamış olursak görüşürük
geyik topiğine taşıyın dedim ama umarım taşımadan önce bizi bi güzel banlamazlar
iyi geceler
laaaan burasi geyik degilmiydi niye cagirdinmi madem
laaaan burasi geyik degilmiydi niye cagirdinmi madem
Teşekkür ederim cevabınız için.Çünkü ben sadece bir soru sormuştum.
Ve dediğiniz gibi bir anda tersleşen konu sahipleri var biliyorum.
Ben sadece böyle bir konudan çıkıp başka bir konuda isim vermeden birilerini konuşmanın doğru olup olmadığını hatırlatmak istedim.
Peki adını vermeyip konuştuğunuz kişiler buradalar mı?Haberleri var mı bu yazdıklarınızdan?
Senin bu fevri çıkışların yüzünden tartışmak istemiyorum dedim.
Her mesajında ters ters cevaplar veriyorsun.
Her neyse devam edin gerçekten sadece bir soru sordum cevap veren de verdi zaten.
değildi ya unutmuşum daldırdık sohbete
sevgili editörler sizlere sesleniyorum lütfen banlamayın ve geyiğe taşıyın bunca kişinin vebalini kaldıramam
değildi ya unutmuşum daldırdık sohbete
sevgili editörler sizlere sesleniyorum lütfen banlamayın ve geyiğe taşıyın bunca kişinin vebalini kaldıramam
firarperest;
şuan çok uykum var ve gerçekten ciddi düşünemiyorum.
hani tersliyor gibi düşünme.
yarın ben senin yorumlarını düzgünce okuyup yorum yaparım tamam mı?.